Kurtlar Vadisi Efsanesi 11 Yaşında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başladığında 3 yaşındaydım o zaman aklım almazdı tabiki izlemiyordum :D 2007'de başladım 7 yıldır izliyorum vazgeçilmezim :D
7 yaşındayken mi izlemeye başladın ?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz ilkokuldayken ebelemeç oynardık okulda ben çakır olurdum diğer arkadaşlarım polat,memati,abdülhey,güllü,seyfo dayı olurlardı vay be dizi o kadar büyük etki yapmış ki düşünün işte :D

biz ilkokuldayken ebelemeç oynardık okulda ben çakır olurdum diğer arkadaşlarım polat,memati,abdülhey,güllü,seyfo dayı olurlardı vay be dizi o kadar büyük etki yapmış ki düşünün işte :D
Ciddi misin? Siz bayağı etkilenmissiniz :)

Bu olayı 7800. kez anlatışına şahit olduğum için o kadar mesudum ki :T:

Ciddi misin? Siz bayağı etkilenmissiniz :)

ama o zamanlar herkes etkileniyodu vadi her bölümüyle tüm türkiye tarafından konuşuluyodu sokakları boşalttığı zamanlar :D tabi sen eski vadiyi izlememişsin bilemezsin :d

Bu olayı 7800. kez anlatışına şahit olduğum için o kadar mesudum ki :T:
abartma lan en fazla 40 kez anlatmışımdır :D

ama o zamanlar herkes etkileniyodu vadi her bölümüyle tüm türkiye tarafından konuşuluyodu sokakları boşalttığı zamanlar :D tabi sen eski vadiyi izlememişsin bilemezsin :d

abartma lan en fazla 40 kez anlatmışımdır :D
Diziyi senaryosundan dolayı izliyorum. Yoksa gerçekçilik yok dizide. Oyunculuğa sözüm yok ama.

Diziyi senaryosundan dolayı izliyorum. Yoksa gerçekçilik yok dizide. Oyunculuğa sözüm yok ama.

vadinin senaryosu sarsılmaz zaten sen eski vadiyi izle bir an önce öyle bir dizi göremezsin :)

Vadi başlarken ilkokula yeni başlamıştım, şimdi liseyi bitiriyorum.
Vadiyle büyüyen bir nesil bu olsa gerek 🙂

Benim daha 5 senem var. En büyük hayalim evde çocuklarımla Vadi izlemek :F
nasıl 5 sene oluyo olm senle aynı yaştayız ve aynı sene üniye başladık hadi sen 1 sene hazırlık okudum nasıl 5 oluyo :D benim en fazla 3 olur hadi 4 olsun :D