Kurtlar Vadisi Darbe Geliyor!

Bu filmi yapsa yapsa Kurtlar Vadisi ekibi yapardı, ama mevcut takımdan ben pek fazla bir şey beklemiyorum şimdiden söyleyeyim. Eğer senaryoyu Cahit ve Hacıosmanoğlu tayfası yazarsa gişede anca Kod Adı KOZ kadar izlenir zaten senaryo da tahmini olarak öyle birşey olacaktır.

Gerekirse araya devlet büyükleri de girerek Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Soner Yalçın'ın bu büyük projede elini taşın altına koyması gerekiyor. Eski vadi aklı 15 Temmuz 2017'de vizyona girecek şekilde bu işi yaparsa gişede çok büyük bir rekor kıracaktır.

kız dizinin çekimleri başladı diye okudum ben bir yerde
hepsi koca karı dedikodusu cnm millet tahmin yapıyor ve tahminide haber gibi ortaya atıyor pana dışında hiçbir açıklamaya kulak asma :F panada açıklamasını yapmış darbeyi dizi yada filmde yapmamız için ısrarınız vardı diyorlar filme oranla dizide daha çoktu bu ısrar herkes bu yeni sezonun konusunun darbe olmasını vadiye mağzeme çıktığını söylüyordu ama pana filmde kullanma kararı almış buda dizi dünyasında bu yıl yokuz demek oluyor pana dışında hiçbir haber dedikodulara kesinlikle kulak asmayın 🙂

hepsi koca karı dedikodusu cnm millet tahmin yapıyor ve tahminide haber gibi ortaya atıyor pana dışında hiçbir açıklamaya kulak asma :F panada açıklamasını yapmış darbeyi dizi yada filmde yapmamız için ısrarınız vardı diyorlar filme oranla dizidedaha çoktu bu ısrar herkes bu yeni sezonun konusunun darbe olmasını vadiye maüzeme çıktığını söylüyordu ama pana filmde kullanma kararı almış buda dizi dünyasında bu yıl yokuz demek oluyor pana dışında hiçbir haber dedikodulra kesinlikle kulak asmayın 🙂

Ben dizinin yeni sezonda olacağını düşünüyorum ya bakalım ne olacak

Ben dizinin yeni sezonda olacağını düşünüyorum ya bakalım ne olacak
daha ihtimali kalmadı pana açıklamışy filmde yapacaz diye dizi olsaydı darbeyi dizide yaparlardı adamlar açıklamış gelecek yıl olmalarıda bu filmin başarısına bağlı onud belirtmek laızm :F

Pana bu sezon yokuz diyor sen olacağız diyorsun. Eylül'e ne kaldı şurada zaten? :D
En kötü ihtimal Ocak'ta olabilir.

Yokuz falan demiyor sadece filmi yapacaz diyor dizi yok falan diye
bir açıklama olmadı ki dizi olmayacak olsa film açıklamasında dizimize de
ara veriyoruz falan demezlermiydi

daha ihtimali kalmadı pana açıklamışy filmde yapacaz diye dizi olsaydı darbeyi dizide yaparlardı adamlar açıklamış gelecek yıl olmalarıda bu filmin başarısına bağlı onud belirtmek laızm :F

Canım film yapacaz diye dizi yapmayacaz demediler ki adamlar öyle bir
açıklama yok ki

Pardon Ocak'ta demişim Film yapacaklarını göre zaten bu sezon hiç yayınlanmaz. Mantıklı düşünürsek.

açıklama yok ki
Kanal ne alemde?
Pana'ya kalsa zaten yayınlanır. Önemli olan kanal bulmak.

Pardon Ocak'ta demişim Film yapacaklarını göre zaten bu sezon hiç yayınlanmaz. Mantıklı düşünürsek.

Kanal ne alemde?
Pana'ya kalsa zaten yayınlanır. Önemli olan kanal bulmak.

Kanal konusunda bir bilgim yok star tv ağırlıkta diye biliyorum ama
doğru düzgün açıklama yapmıyorlar ki ya

açıklama yok ki
darbeyi dizide kullanmaları için ısrar olmuş panada biz filmde kullanma kararı aldı diyorlar neden çünkü bu yıl dizi dünyasında yokuz demek bu dizi olsa vadinin bu sezonkı konsepti darbe olur ama dizi düşünmedikleri için bu darbe ısrarını bu yıl filmde yapacaz diyorlar bu açıklama dizi yok demek açıklaması zaten ne diyecekler biz kanal bulamadık koca efsane ortada kaldığı için yokuzmu diyecekler böyle bir açıklama vadiye zarar verir üstü kapalı şekilde biz darbeyi filmde yapacaz dizide bu yıl yokuz diyorlar başkada bir açıklama kesinlikle gelmez başk kaynakların dedikodusunada kulak asmayın :F

darbeyi dizide kullanmaları için ısrar olmuş panada biz filmde kullanma kararı aldı diyorlar neden çünkü bu yıl dizi dünyasında yokuz demek bu dizi olsa vadinin bu sezonkı konsepti darbe olur ama dizi düşünmedikleri için bu darbe ısrarını bu yıl filmde yapacaz diyorlar bu açıklama dizi yok demek açıklaması zaten ne diyecekler biz kanal bulamadık koca efsane ortada kaldığı için yokuzmu diyecekler böyle bir açıklama vadiye zarar verir üstü kapalı şekilde biz darbeyi filmde yapacaz dizide bu yıl yokuz diyorlar başkada bir açıklama kesinlikle gelmez başk kaynakların dedikodusunada kulak asmayın :F
Umarım anlar yazdıklarını. :A

Darbeden başka konu olmazmı dizide cnm illa darbemi olmak zorunda dizide
kullanmalarına zaman yok film yapmak için zamanları olacak star tv de
yayınlanır dizimiz kösem fox tv geçti star tv alır vadiyi

Umarım anlar yazdıklarını. :A

canım sıkkın dedim demi sana

Darbeden başka konu olmazmı dizide cnm illa darbemi olmak zorunda dizide
kullanmalarına zaman yok film yapmak için zamanları olacak star tv de
yayınlanır dizimiz kösem fox tv geçti star tv alır vadiyi

canım sıkkın dedim demi sana
Canının sıkkın olması bu konu ile ne alakası var. :X

Bu sezon film olacak dizi filan olmayacak işte bu kadar basit. :) Starı filan unut.

Canının sıkkın olması bu konu ile ne alakası var. :X

Bu sezon film olacak dizi filan olmayacak işte bu kadar basit. :) Starı filan unut.

umarım anlar dedin ya ona dedim canım sıkkın olduğu için konuya fazla
adapte olamıyorum sadece düşüncemi söyledim ara vermesi iyi olur ama niyese
ben ara vermeceğini düşünüyorum bakalım ne olacak

ben pes ettim bazıları dayaktan anlıyor sadece gerçekten :A :A :A

tmm çiğdem sen haklısın ben pes ediyorum