Kurtlar Vadisi Darbe Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
49cef27d-a204-416d-8588-968b596f7596.jpg

Bu sezona kanal problemleri nedeniyle zorunlu ara veren Kurtlar Vadisi Pusu yepyeni bir film ile geri dönüyor!

Pana Film'den duyuru;

''15 temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz "Kurtlar Vadisi Darbe" sinema filmini yapmaya karar vermiştir.
saygılarımızla,
Pana Film"

Son düzenleme:
49cef27d-a204-416d-8588-968b596f7596.jpg

Bu sezon ara veren Kurtlar Vadisi Pusu, yepyeni bir film ile geri dönüyor!

Pana film'den duyuru;

15 temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz "Kurtlar Vadisi Darbe" sinema filmini yapmaya karar vermiştir.
saygılarımızla,
Pana film"

Sen 15 Temmuzdan sonra fena degistin
Sen ve kurtlar vadisi bende isliyorum ama ben Fark ettirmeden işliyorim sen BAKMİYORSUN @Harunnn60

Takas konuyu benim açtığımı görünce şok olacak. :A

Sen 15 Temmuzdan sonra fena degistin
Sen ve kurtlar vadisi bende isliyorum ama ben Fark ettirmeden işliyorim sen BAKMİYORSUN @Harunnn60
Sosyal medyadan görünce açayım dedim. Ben Vadi ile ilgilenmiyorum. Ama bu filme netten bakarım. Darbeyi nasıl işlemişler diye. :)

Fetoyu oynayanı vururlar :A

Film otel baskınıyla başlar, özellikle darbenin CIA ayağını, bir gün önce Büyükada'daki CIA toplantısını derinlemesine irdelerler. Beklenti büyük meydanlarda herkes Vadiyi merak ediyordu. Gişe hasılatının belirli bir bölümü şehit ailelerine bağışlanırsa çok makbule geçer. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.

vadinin geleceğini bu film belirler film şöyle 4-4.5 milyonu geçerse vadi sezon bitmeden bir kanalda geri döner :D

Fetoyu oynayanı vururlar :A

Film otel baskınıyla başlar, özellikle darbenin CIA ayağını, bir gün önce Büyükada'daki CIA toplantısını derinlemesine irdelerler. Beklenti büyük meydanlarda herkes Vadiyi merak ediyordu. Gişe hasılatının belirli bir bölümü şehit ailelerine bağışlanırsa çok makbule geçer. Merakla ve heyecanla bekliyoruz.
O oyuncunun vurulmasını içinde işi ortada tutacaksın arka sokaklar pkk yı işlerken ortada tutuyor
Soydanla Haşimde güçten faydalanıyor
Paradan Cevherin eşini öldüren bir itirafçıydı mit saklıyormuş yani mit koruyor dendi yani senaryo hem ortada olucak hiç bişey fark edilmeyecek
@Harunnn60 @Çiğdem-
@Yiğitt izlemiştir bu bölümü

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vadinin geleceğini bu film belirler film şöyle 4-4.5 milyonu geçerse vadi sezon bitmeden bir kanalda geri döner :D
Akpliler gider yani o Cihatçılar gider
Ancak alsa alsa Acun Alır Trt 1 maç yayınlar fenerbahçeye bağlı iş grasshoppera yenerse fenerbahçe maçları trt 1 de konya trt sporda olur
Osmanlının maçı beyaz tv başakşehirin maçı kanal 7 de olur

SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böylecelikle vadinin bu yıl olmayacağı kesinleşmiştir gerçi bu saatten sonra daha olma ihtimali yoktu ama yinede ufak ihtimal olsada acaba soruları son bulmuş oldu yayınlanmasını bende istemiyordum umarım 1 yıl sonra 2017 yılının eylül ayında şu yusuf saçmalığı son bulmuş şekilde yeni bir konseptle dönerler film çizilmiş karizmamızı toparlama adına iyi fırsat bunu değerlendirin seneyede farklı konseptle gelin hayırlısı olsun 🙂

Gişe rekoru kıracağı kesin büyük bir merakla bekliyorum. Sinemaya en az 10 kişi götürürüm

İsim hakkı mayıs ayında alınmış olması Twitter'da konuşuluyor nereden biliyorlardı darbe olacağını vs. cinsinden.

Pana Film kendinden beklenildiği şekilde bu işe giriyor her anlamda sağlam bir film bekliyoruz

böylecelikle vadinin bu yıl olmayacağı kesinleşmiştir gerçi bu saatten sonra daha olma ihtimali yoktu ama yinede ufak ihtimal olsada acaba soruları son bulmuş oldu yayınlanmasını bende istemiyordum umarım 1 yıl sonra 2017 yılının eylül ayında şu yusuf saçmalığı son bulmuş şekilde yeni bir konseptle dönerler film çizilmiş karizmamızı toparlama adına iyi fırsat bunu değerlendirin seneyede farklı konseptle gelin hayırlısı olsun 🙂

kız dizinin çekimleri başladı diye okudum ben bir yerde