Maskeli Fedai
Favori Üye
Şu çağda hala böyle dertlerle uğraşmak ne kadar acıİzlemedim ama düştüğünü gördümPusu bölümleri daha iyi diye ona bakıyorum ama bazı sahneler yok tabiki onun ikisini birleştiren bir yer buldum oradan baktım
Şu çağda hala böyle dertlerle uğraşmak ne kadar acıİzlemedim ama düştüğünü gördümPusu bölümleri daha iyi diye ona bakıyorum ama bazı sahneler yok tabiki onun ikisini birleştiren bir yer buldum oradan baktım
Görmüştüm bunun bir de palalısı vardı.
@Tolstoyevski, @Gerekli24, @Maskeli Fedai, @BARON男爵, @Çiğdem, @Polat Şaşmaz, @ömer karataş, @MEnes, @batuhankaralar, @Yakamoz-Asi, @Sherlock ve diğer Kurtlar Vadisi izleyicileri.
Çok ciddi bir konu değil oysa ki.Görmüştüm bunun bir de palalısı vardı.
Kurtlar vadisi takip edince YouTube öneriyor görüyorsunÇok ciddi bir konu değil oysa ki.
Mesele o değil, insan ifade koyar.Kurtlar vadisi takip edince YouTube öneriyor görüyorsun
bu yüzden hiçbir kanal ilk 55 yayınlayamıyor o yemek sahneleri sayesinde rekor ceza alırlar
@Tolstoyevski, @Gerekli24, @Maskeli Fedai, @BARON男爵, @Çiğdem, @Polat Şaşmaz, @ömer karataş, @MEnes, @batuhankaralar, @Yakamoz-Asi, @Sherlock ve diğer Kurtlar Vadisi izleyicileri.
Keserler o sahneleri ama Polat Alemdar'ın racon kestiği sahneler var, hatta kafa kestiği. Onlar da dizinin en önemli sahneleri, kesmeleri iyi olmaz.bu yüzden hiçbir kanal ilk 55 yayınlayamıyor o yemek sahneleri sayesinde rekor ceza alırlar
Testere Necminin testereyle ile adam öldürmesi,annesini kesmesi ohoo dizide rekor ceza için sahne bolKeserler o sahneleri ama Polat Alemdar'ın racon kestiği sahneler var, hatta kafa kestiği. Onlar da dizinin en önemli sahneleri, kesmeleri iyi olmaz.
Çakır için öldürülme planları yapılmasaydı eğer, belki de böyle bir sahneyi görebilirdik. Öldürülmeseydi de, Polat Alemdar'ı bu kadar yukarılarda göremezdik tabii, ayrı konu.Şu sahne gerçekten de yaşanmış olsaydı… Hayali bile bir başka güzel, saç beyazlatır… Belki de bir başka evrende cidden… Çakır da Aslan Amca’nın adamı çıksaydı, öldü süsü verilseydi filan.. Ne ters köşe olurduk 🚬🚬
@Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @Sherlock @12.Adam @MEnes @Araf
Diziyi hiç izlemediğim için konuya Fransız kaldım...Şu sahne gerçekten de yaşanmış olsaydı… Hayali bile bir başka güzel, saç beyazlatır… Belki de bir başka evrende cidden… Çakır da Aslan Amca’nın adamı çıksaydı, öldü süsü verilseydi filan.. Ne ters köşe olurduk 🚬🚬
Mutlaka başlamalısın diziye… 2003-2005 yapımı ama ilk 55 bölüm önemli, süresi 60 dakika zaten bölümlük.Diziyi hiç izlemediğim için konuya Fransız kaldım...
Yok benlik değilMutlaka başlamalısın diziye… 2003-2005 yapımı ama ilk 55 bölüm önemli, süresi 60 dakika zaten bölümlük.
bence bu dizi bize gösteriyor ki Vadi'yi Vadi yapan senaryo, oyuncuların payı küçük olduğunu söylemiyorum oyuncular da çok önemli ama Vadi'de en fazla 30-40%,60-70% senaryo.Şu sahne gerçekten de yaşanmış olsaydı… Hayali bile bir başka güzel, saç beyazlatır… Belki de bir başka evrende cidden… Çakır da Aslan Amca’nın adamı çıksaydı, öldü süsü verilseydi filan.. Ne ters köşe olurduk 🚬🚬
Kurtlar Vadisi'nde başrol senaryodur. Bunu Necati Şaşmaz da demişti galiba o zamanlarda.bence bu dizi bize gösteriyor ki Vadi'yi Vadi yapan senaryo, oyuncuların payı küçük olduğunu söylemiyorum oyuncular da çok önemli ama Vadi'de en fazla 30-40%,60-70% senaryo.
aynen zaten bu dizi'de hem Selçuk Yöntem var hem de Oktay Kaynarca var ki Oktay neredeyse Çakır gibi aynı rolü oynuyor ya da oynamaya çalısıyor bir de Kadir İnanır var sonra aynı KV gibi Show tv'de yayınlandı ama senaryo zayıf olduğu için tutmadı.Kurtlar Vadisi'nde başrol senaryodur. Bunu Necati Şaşmaz da demişti galiba o zamanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?