Keşke o gladyo müziği daha önce çıksaydı şu İskender'in aynı müziğinden bıkmıştım.Feller'in meşhur Gladio müziği de efsaneydi.. Bölüm sonlarına ayrı bir hava katıyordu.
Keşke o gladyo müziği daha önce çıksaydı şu İskender'in aynı müziğinden bıkmıştım.Feller'in meşhur Gladio müziği de efsaneydi.. Bölüm sonlarına ayrı bir hava katıyordu.
Buradaki amaçlarını anlıyorum yeni dizideki karakterleri güçlü etkisi yaratmak istiyorlar ama bunun için herkesin çok sevdiği eski konseyi izleyicinin kutsalına saldırmasına gerek yoktu. Karahanlı hakkında pek bir şey değil de Laz Ziya ile bildiğin dalga geçilmiş. Zaten ben orijinalinde bile Laz Ziya'nın ilerleyen bölümlerde ezdiklerini düşünüyorum. Bir de bundan sonra 4 aile Tataroğlu hakkında da adam akıllı senaryo yazamadılar işin bir de bu kısmı var.Pusu'nun utanç verici sahnelerinden biri, belki de en büyüğü çünkü sırf Pusu'nun önünü açmak için 1-97'ye çamur atma saçmalığına girişmişlerdi. Kurtlar Konseyi'ni küçümsemeleri filan, akıl tutulması. Şu sözde büyük medya patronlarının hepsini toplasak bir tane Laz Ziya, hatta Tombalacı Mehmet kadar bile etki bırakmadılar. Ne de güçleri öyle abartıldığı gibi çıktı, tavuk gibi öldüler.
Dizide Tataroğlu'nu sözde daha büyük gibi gösterseler de gerçekte Tataroğlu anca getir götürünü yapar sayın Karahanlı'nın...
@BARON男爵 @Maskeli Fedai @MEnes @Gerekli24 @Araf
Pusu'nun utanç verici sahnelerinden biri, belki de en büyüğü çünkü sırf Pusu'nun önünü açmak için 1-97'ye çamur atma saçmalığına girişmişlerdi. Kurtlar Konseyi'ni küçümsemeleri filan, akıl tutulması. Şu sözde büyük medya patronlarının hepsini toplasak bir tane Laz Ziya, hatta Tombalacı Mehmet kadar bile etki bırakmadılar. Ne de güçleri öyle abartıldığı gibi çıktı, tavuk gibi öldüler.
Dizide Tataroğlu'nu sözde daha büyük gibi gösterseler de gerçekte Tataroğlu anca getir götürünü yapar sayın Karahanlı'nın...
@BARON男爵 @Maskeli Fedai @MEnes @Gerekli24 @Araf
Çakır ve Aslan Akbey'e bile saygısızlık yaptılar. Bir bölümde Pusat'a işkence yapıyorlardı. İşkence yapan adam baban da dayağımızı yedikten sonra karşımızda titreyip her şeyi öterdi gibi bir laf etmişti. Pana çok yanlış yaptı.Buradaki amaçlarını anlıyorum yeni dizideki karakterleri güçlü etkisi yaratmak istiyorlar ama bunun için herkesin çok sevdiği eski konseyi izleyicinin kutsalına saldırmasına gerek yoktu. Karahanlı hakkında pek bir şey değil de Laz Ziya ile bildiğin dalga geçilmiş. Zaten ben orijinalinde bile Laz Ziya'nın ilerleyen bölümlerde ezdiklerini düşünüyorum. Bir de bundan sonra 4 aile Tataroğlu hakkında da adam akıllı senaryo yazamadılar işin bir de bu kısmı var.
O bölümleri izlemedim bilmiyorum o yüzden ama bir bölümde sen Süleyman Çakır kim biliyor musun gibi bir söz vardı.Çakır ve Aslan Akbey'e bile saygısızlık yaptılar. Bir bölümde Pusat'a işkence yapıyorlardı. İşkence yapan adam baban da dayağımızı yedikten sonra karşımızda titreyip her şeyi öterdi gibi bir laf etmişti. Pana çok yanlış yaptı.
TNT sezonunda olmuştu.O bölümleri izlemedim bilmiyorum o yüzden ama bir bölümde sen Süleyman Çakır kim biliyor musun gibi bir söz vardı.
İşte benim bakmak istemediğim sezonTNT sezonunda olmuştu.
İyi ki izlememişim o bölümleri, resmen hakaret üstüne hakaret etmişler...Çakır ve Aslan Akbey'e bile saygısızlık yaptılar. Bir bölümde Pusat'a işkence yapıyorlardı. İşkence yapan adam baban da dayağımızı yedikten sonra karşımızda titreyip her şeyi öterdi gibi bir laf etmişti. Pana çok yanlış yaptı.
İşte benim bakmak istemediğim sezon
Diziye o kadar emek vermiş Abdülhey'in ölüm sahnesine bakın birde. Sırf kavgalı ayrıldılar diye oyuncuyu bir daha hiç anmadılar.İyi ki izlememişim o bölümleri, resmen hakaret üstüne hakaret etmişler...
Şöyle bir sahne de çekmişler, görünce kafayı yemiştim koskoca Aslan Amca'nın o suikastini bile hiç etmişler resmen, neymiş ölmemiş o ajan. Gerçekten akıl alır gibi değil, bu kadar hakaret çok fazla ve Pusu'dan nefret etme sebebi...
Abdülhey sonra başrol oynadı bir dizide 6 bölümde final yaptı. Eğer onun için ayrıdıysa pişman olmuş olabilir.Diziye o kadar emek vermiş Abdülhey'in ölüm sahnesine bakın birde. Sırf kavgalı ayrıldılar diye oyuncuyu bir daha hiç anmadılar.
Bu araları ben de seviyorum suç filmi senaryosu gibi. Karahanlı ölünce Polat konsey başına geçesiye kadar ki bölümlerde de heyecan vardı ama sanki Karahanlı ölünce diziden büyük bir şey eksildi.
56-97'nin en keyif aldığım bölümleri. Gizem heyecan hep tavan..
Baron tek başına konseydi o ölünce konseyin önemi neredeyse sıfıra düştü ama olaylar artık konseyden daha önemli oluyor yani Baron öldükten sonra hedef onun efendileri oluyor,dizi her sezon daha büyüklere gidiyor zaten Pusu'da son sezonda Tapınakçılara kadar gidiyorlar.Bu araları ben de seviyorum suç filmi senaryosu gibi. Karahanlı ölünce Polat konsey başına geçesiye kadar ki bölümlerde de heyecan vardı ama sanki Karahanlı ölünce diziden büyük bir şey eksildi.
Büyüklere gitmek ne yazık ki her zaman iyi olmuyor. Son sezonda sahnelere baktım da o hiç korku gizem havası verilememiş.Baron tek başına konseydi o ölünce konseyin önemi neredeyse sıfıra düştü ama olaylar artık konseyden daha önemli oluyor yani Baron öldükten sonra hedef onun efendileri oluyor,dizi her sezon daha büyüklere gidiyor zaten Pusu'da son sezonda Tapınakçılara kadar gidiyorlar.
Aslında Raci ve Bahadır yazmadığı için öyle çünkü konu iyiydi ama yazan Cahit olduğu için çizgi film gibi olduBüyüklere gitmek ne yazık ki her zaman iyi olmuyor. Son sezonda sahnelere baktım da o hiç korku gizem havası verilememiş.
Cahit deme Ca**t de.Aslında Raci ve Bahadır yazmadığı için öyle çünkü konu iyiydi ama yazan Cahit olduğu için çizgi film gibi oldu
valla onun sayesinde de 2 saatlik bölüm benim için 1saat oluyordu KV için Ömer Baba,Elif sahneleri neyse Pusu'da Cahit sahneleri öyleCahit deme Ca**t de.Böyle yılların kitlesi olan diziyi bitirmek büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?