- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Özellikle ilk 55 bölümüyle çok net gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. 97 bölüm boyunca da kaliteyi üst düzeyde tutmaları muazzam. Bir daha böyle bir dizi gelmez, gelmedi de zaten 2005'ten sonra.KV ilk 97 bölüm bir efsanedir. Net. Özellikle tapınakçılar enfes sahnelerdi. Bu 97 bölümü sanırım geçen sene izlemiştim tekrar.
Son sahne Necati Şaşmaz'ın dizideki bir kaç çok iyi oynadığı sahneye girebilir. Necati Şaşmaz'ın en iyi oynadığı bölümler bu bölümlerdi.75. Bölüm
Karahanlı'nın ölümünden sonraki ilk bölümü izledik. Kılıç'ın o çaresizliği, ne yapacağım ben şimdi Mehmet deyişi içimizi burktu...
Polat'ın kaçırılma anındaki taşları yerine oturtması, net şekilde hatırlaması ve son sahnede ölü babasıyla morgda yüzleştiği sahne de tüyler ürpertti...
Star Wars'ta nasıl ki baş kahramanın babası filmin kötü adamı çıkıyor, Kurtlar Vadisi de bir bakıma aynı yola başvuruyor ve diziyi üst düzey yapan ise bunu irmik irmik işlemeleri...
8.6
Oyun yapmaya gelene kadar spin-off projeleri var dahaDüşününce harbiden efsane olurdu..
kurtlar vadisi
bu dizinin oyununu yapan bir firma niye yok lan? ortada efsane bir hikâye ve efsane karakterler var. bak açık dünya da istemiyorum, sadece senaryodaki belli başlı olayları oynayacağımız 20-25 saat oy…eksisozluk.com
@Tolstoyevski @Gerekli24 @Çiğdem @BARON男爵 @ömer karataş
Erlik diye biri mini bir şey yapacaktı ama şirketle ters düştü bıraktı galibaDüşününce harbiden efsane olurdu..
kurtlar vadisi
bu dizinin oyununu yapan bir firma niye yok lan? ortada efsane bir hikâye ve efsane karakterler var. bak açık dünya da istemiyorum, sadece senaryodaki belli başlı olayları oynayacağımız 20-25 saat oy…eksisozluk.com
@Tolstoyevski @Gerekli24 @Çiğdem @BARON男爵 @ömer karataş
Aslında bir ara Pusu diye bir oyun yapmışlardı kaç yıl önceErlik diye biri mini bir şey yapacaktı ama şirketle ters düştü bıraktı galiba
İnternette flashı oyunlarda mı ne var bir tane onu mu diyorsunAslında bir ara Pusu diye bir oyun yapmışlardı kaç yıl öncePolat olup düşmanlarla savaşıyordukÖyle bir şey yapsalar da yeter
Aynenİnternette flashı oyunlarda mı ne var bir tane onu mu diyorsun
Sen bu dizide Erdal mikrobu olurdun
Kes be Abuzer kılıklıSen bu dizide Erdal mikrobu olurdun
LOTR çok oyun yaptı ama filmler gibi olanlar evet o kadar kaliteli değil çünkü erken yapıldı teknoloji hala bu kadar ilerlememişti o zamanlarda ama Middle Earth;Shadow of Mordor(2014) ve Middle Earth;Shadow of War(2017) gibi iki tane efsane oyun var,karakter,hikaye falan çok iyi.Kaldı ki Godfather, LOTR, Harry Potter gibi filmleri bile GTA gibi oyun haline getiremediler, Vadi'ye gelene kadar ohoo...
Gladyo, yanlış hatırlamıyorsam İskender Aslan da onlar için çalıştı diyordu sonra 7 sezonda da Aksaçlı ben yönettim operasyonu diyorduGelin beyin fırtınası yapalım. Aslan Akbey'e bu zarfları kim gönderiyordu sizce? Doğu Bey demeyin çünkü adamın hiçbir şeyden haberim yoktu
@Tolstoyevski @Gerekli24 @BARON男爵
Pusu'ya göre öyle ama Pusu'yu dikkate almıyorumGladyo, yanlış hatırlamıyorsam İskender Aslan da onlar için çalıştı diyordu sonra 7 sezonda da Aksaçlı ben yönettim operasyonu diyorduTam beyin fırtınası herkesi çağıralım iyi sohbet çıkar
Kendi fikrini söylemedin yoksa biliyorsun da bize soruyorsun
pusuyu da aynı senaristler yazdıPusu'ya göre öyle ama Pusu'yu dikkate almıyorum
Ya orda diziyi uztamyak için farklı argümanlar kullandılarpusuyu da aynı senaristler yazdısadece vadi'ye göre çok zor bulabiliriz
@ömer karataş @Polat Şaşmaz siz de iyi KV izleyecisiniz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?