Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

KV ilk 97 bölüm bir efsanedir. Net. Özellikle tapınakçılar enfes sahnelerdi. Bu 97 bölümü sanırım geçen sene izlemiştim tekrar.
Özellikle ilk 55 bölümüyle çok net gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisidir. 97 bölüm boyunca da kaliteyi üst düzeyde tutmaları muazzam. Bir daha böyle bir dizi gelmez, gelmedi de zaten 2005'ten sonra.

75. Bölüm

Karahanlı'nın ölümünden sonraki ilk bölümü izledik. Kılıç'ın o çaresizliği, ne yapacağım ben şimdi Mehmet deyişi içimizi burktu...

Polat'ın kaçırılma anındaki taşları yerine oturtması, net şekilde hatırlaması ve son sahnede ölü babasıyla morgda yüzleştiği sahne de tüyler ürpertti...

Star Wars'ta nasıl ki baş kahramanın babası filmin kötü adamı çıkıyor, Kurtlar Vadisi de bir bakıma aynı yola başvuruyor ve diziyi üst düzey yapan ise bunu irmik irmik işlemeleri...

8.6

Reactions: BARON疼痛
Son sahne Necati Şaşmaz'ın dizideki bir kaç çok iyi oynadığı sahneye girebilir. Necati Şaşmaz'ın en iyi oynadığı bölümler bu bölümlerdi.

Oyun yapmaya gelene kadar spin-off projeleri var daha
Oyun işi o kadar kolay değil, anca Rockstar gibi firmalar işin altından kalkar, onlar da daha GTA'ya Türkçe alt yazı bile eklemeyecek kadar Türkiye'yi iplemeyen firmalardan

Kaldı ki Godfather, LOTR, Harry Potter gibi filmleri bile GTA gibi oyun haline getiremediler, Vadi'ye gelene kadar ohoo...

Reactions: Maskeli Fedai
Kaldı ki Godfather, LOTR, Harry Potter gibi filmleri bile GTA gibi oyun haline getiremediler, Vadi'ye gelene kadar ohoo...
LOTR çok oyun yaptı ama filmler gibi olanlar evet o kadar kaliteli değil çünkü erken yapıldı teknoloji hala bu kadar ilerlememişti o zamanlarda ama Middle Earth;Shadow of Mordor(2014) ve Middle Earth;Shadow of War(2017) gibi iki tane efsane oyun var,karakter,hikaye falan çok iyi.

@XanTier Potterci misin

Son düzenleme:
Reactions: XanTier
Gelin beyin fırtınası yapalım. Aslan Akbey'e bu zarfları kim gönderiyordu sizce? Doğu Bey demeyin çünkü adamın hiçbir şeyden haberim yoktu

@Tolstoyevski @Gerekli24 @BARON男爵
Gladyo, yanlış hatırlamıyorsam İskender Aslan da onlar için çalıştı diyordu sonra 7 sezonda da Aksaçlı ben yönettim operasyonu diyordu
Tam beyin fırtınası herkesi çağıralım iyi sohbet çıkar

Kendi fikrini söylemedin yoksa biliyorsun da bize soruyorsun

Son düzenleme:
Pusu'ya göre öyle ama Pusu'yu dikkate almıyorum

pusuyu da aynı senaristler yazdı
sadece vadi'ye göre çok zor bulabiliriz

@ömer karataş @Polat Şaşmaz siz de iyi KV izleyecisiniz ne düşünüyorsunuz ?
Ya orda diziyi uztamyak için farklı argümanlar kullandılar

Aslında Aslan Akbey, Tapınakçılar'a hizmet ediyordu bence. Çünkü Tapınakçılar Polat'ı kaçırdığında babana kurdurduğumuzu sana yıktırdık diyorlardı.