Aga şimdi Vadi izliyom izlemesem yardım ederdim.ilk 30 tamamdır gerisini sonra yaparımşimdi bi 10 tane daha rekor var onları eklim bugünlük yeter
![]()
Yarın tüm gün evdeyim. Birlikte bitiririz.
Aga şimdi Vadi izliyom izlemesem yardım ederdim.ilk 30 tamamdır gerisini sonra yaparımşimdi bi 10 tane daha rekor var onları eklim bugünlük yeter
![]()
57.Reklam rekoru kurtlar vadisine ait.
58.Diziler içerisindeki sanal reklam rekorunun sahibi kurtlar vadisi
59.Bir bölümlük reklam geliri 67.5 milyon doları bularak inanılması çok çok güç ve ulaşılması imkansız bir rekorun sahibidir.
60.Özel bir gün için dizi bölümü yayınlayan ilk dizi(2007 yılında kurtlar vadisi terör ün yayınlanmayan bölümü şehitler için özel olarak yayınlandı.
61.Sektör içerisinde en yüksek ücretli oyuncu olan dizi(Necati Şaşmaz)
62.Bir bölümde elden edilen tüm gelirleri şehit ailelerine bağışlayan tek dizi(Kurtlar vadisi terör ün 2.bölümünden elde edilen 2 trilyondan fazla gelir şehit ailelerine bağışlandı)
63.Bir filmin özel gösterimine ilk kez bir başbakanın katılması.Kurtlar vadisi ırak filmini başbakan Erdoğan pana filmin merkezinde özel gösterimle film vizyona girmeden izlemiştir
64.Dünyayı sarsan wikileaks belgelerinde adı geçen tek dizi.
65.Mit in özel yazışmasında ismi geçen tek dizi
66.Rumlara ilk kez bir Türk dizisinin izletilmesi(2005 yılında Rauf Denktaş konuk oyuncu olunca)
67.Nato da konuşulan ilk film(Kurtlar vadisi ırak)
68.İlk kez bir Türk dışişleri bakanının bir film hakkında basın açıklaması yapması (Abdullah gül 2006 yılında Kurtlar vadisi ırak Amerika ile aramızı bozmaz diye bir açıklama yapmıştır)
69.Zikir ve dergah sahnelerinin gösterildiği ilk film(Kurtlar vadisi ırak)
70.Haftanın 5 günü tüm dizilerin yayında olduğu zamanda prime time da tekrar bölümleriyle 1.olabilen ilk ve tek dizi
71.Tekrar bölümü 15 reytingi geçebilen tek dizi
eklendi.
Sen 2 mesaj daha iste moddan
- - - Ekleme - - -
Şu ana kadarki en büyük Kurtlar Vadisi Rekorları arşivi hazırlanıyor!!!
lafı olmaz 100 ü geçeceğiz dalya diyeceğiz yakında....aga sen en az 15 tane söylemişsindir helal olsun
![]()