Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

başrol oyuncusu olmadan en yüksek izlenme rekoru alan dizi yazdınmı...bu haftaki total rekorunu...

sanırım danıştay saldırısını iskender küçük yapmış. normalde bunu yapan olarak ıçerde veli küçük tutuklu ısknder büyük veli küçüğü temsil ediyor

ergenekondan oda tv davasında tutuklu kasif kozonoglunu dizide 3 gün önce öldürmüş

basbakana suikast olacağını bilmiş sayılır

malatya ve rahip santro olayları bildiği yazılı ama onun tam bilmiyorum çünkü diziyi izlemedim

aga belki bu bölüm onu geçeriz :D ona gerek yok :D

başbakan erdoğan bu hafta beni dinlemişler dedi....bu da iskender büyüğün faaliyetlerinden biriydi dizide.....bunu da daha önce bilmiş oluyorlar....

- - - Ekleme - - -

en çok kanalda haber olan ve tartışılan türk dizisi......trt-trt 2 -show-star-atv-kanal d-fox-stv-kanal 7-tgrt-kanal türk-haber türk-ntv-cnn türk-flash tv-beyaz tv ....benim hatırlayıpta vadinin haberinin yapıldığı kanallar....

- - - Ekleme - - -

tv 8 var bide....

dediklerinizi ekledim

- - - Ekleme - - -

dediklerinizi ekledim

Evet herşeyi cesurca anlatan dizide çok yakışmış vadiye.Hatta en çok o yakışmış.

1..kendine özel kitap çıkaran ilk dizi...2005 yılında kurtlar vadisi özlü sözler adlı kitap..2...kendine santrkt albüm çıkaran ilk dizi yine gökhan kırdar dizi müziklerini albüm olarak piyasaya sürmüş..ve albüm sadece ilk hafta 250 bin küsur satıp rekor kırmıştı 2004 yılındaydı herhalde....3. diziler arasında ilk defa piyasaya cd sini çıkaran dizi..2004 yılında başladı cd leri vadinin kasetçilere gelmeye başladı....sonra bir istanbul masalı avrupa yakası gibi diziler de vadiyi taklit ettiler...4.internette sitelere savaş açan ilk dizi 5.internet siteleriyle anlaşmak yaparak vadinin yeni bölüm özetlerinin diğer sitelerde yayınlanmasını mahkemece yasaklatarak izlenme oranlarını artırmıştır...anlaşılan site mynet.....alın size benden 5 rekor daha....

- - - Ekleme - - -

türk dizi tarihinde transfer ücreti alan ilk dizi bunu unutmuştuk...2005 yılında kanal d ye 4 milyon amerikan dolarına transfer oldu vadi...bu türk dizi tarihinde ilk ücretli transfer...

- - - Ekleme - - -

tarihin reklam geliri rekoru da kurtlar vadisi nde...2005 yılındaki show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi...bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır....bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda...önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir...(H)

off agam döktürmüş hemen ekliyorum aga süpersin :D

56.Tarihin reklam geliri rekoru da Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)

ohaaaa bunu bilmiyodum çüşş :D ee tabi o zaman herkes istisnasız izlerdi normal

devam edelim vadiciler 100 e kadar yolu var vadide rekordan bol ne var :D

1.başrol oyuncusunu hollywood starıyla öpüştüren ilk dizi...polat -sharon...2.özel bir gün için dizi bölümü yayınlayan ilk dizi...2007 yılı kvterörün yayınlanmayan ikinci bölümü şehitler için özel olarak yayınlandı...3.bir bölümün reklam geliri şehitlere bağışlanan ilk dizi....terörün 2.bölümün reklam geliri dağlıca şehitlerine bağışlandı....4.bir filmin özel gösterimine ilk kez bir başbakanın katılması....kv.ırak filmini başbakan erdoğan pana filmin merkezinde özel gösterimle film vizyona girmeden izlemiştir....5.dünyayı sarsan wıkıleaks belgerinde adı geçen tek dizi....6.adı mitin özel yazışmasında geçen tek dizi....[😉]tamamdır..servise hazır...