Ağa'm normal çocuklar gibi değil bir kere adı üstünde Küçük Ağa.Yalan mı ama Kaan Küçük Ağa'nın Yunanistan'da ne işi var yani Akın haklı.@xemrexxx sen ne düşünüyorsun bu hususta.
![]()
Tekne kaçırıp Yunanistan sınırlarını ihlal edebilmesi gayet normal.
Ağa'm normal çocuklar gibi değil bir kere adı üstünde Küçük Ağa.Yalan mı ama Kaan Küçük Ağa'nın Yunanistan'da ne işi var yani Akın haklı.@xemrexxx sen ne düşünüyorsun bu hususta.
![]()
agam istediği yere gider![]()
Aa ne olsa savunuyorlar diziyi. 😱Ağa'm normal çocuklar gibi değil bir kere adı üstünde Küçük Ağa.
Tekne kaçırıp Yunanistan sınırlarını ihlal edebilmesi gayet normal.![]()
sülüman macaristana ; polat ırak a girerken laf ettin mi melun .ssAa ne olsa savunuyorlar diziyi. 😱
Küçük Ağa ile Dünya Gezmesi.![]()
Onlar gider ama bu el kadar çocuk.sülüman macaristana ; polat ırak a girerken laf ettin mi melun .ss
bu çocuk sıradan bir çocuk değil koskoca urfalı ağa mehmet ağanın torunu memocanOnlar gider ama bu el kadar çocuk.Ben bunun yaşında evde Hayat Bilgisi izliyordum.
![]()
gülmekten çatlıyorum resmen bide bugün izmirde yunanlıların denize döküldüğü gün bide üst üstüne yunan karasularına geçmesi küçük ağanın tesadüfe bak @xemrexxx @Çiğdem- ben çok gülüyorumAa ne olsa savunuyorlar diziyi. 😱
Küçük Ağa ile Dünya Gezmesi.![]()
Ama bunu bilmeyenler olabilir Yıldırım. Kitabı okumayanlar mesela.@denizz19 mürvet karakteri zaten murka kitapta öyle sadecee isim olarak nermin bezmen öyle yazmış...
Kitapta da zaten murka(mürvet) diye geçiyor
Konu kilit![]()
Ama bunu bilmeyenler olabilir Yıldırım. Kitabı okumayanlar mesela.![]()
Tamam da eminim ki dizide Murka isminda olacak sananlar vardır forumda.Ya biliyorum
Mürvet normalde murka diye geçiyor kitapta 😉
Tamam da eminim ki dizide Murka isminda olacak sananlar vardır forumda.![]()
Önce mesajı düzeltelim diziyle ilgili bu tarz fırıldak mırıldak ibareleri yanlış.Olsun konu yine de aynı
Mürvet olacak yazılmış murka olmayacak yazılmış
Zaten forumdakiler izlemiyor ki diziyi
Kanal d ciler o cücük ağayı izliyor ki o gün kardeşim yeni sezonunu izledi 5 dk bile dayanamadan dışarı attım kendimi
Bazıları da kaçak'ı izliyor aynı annem gibi ama kaçak fırıldak ağaya göre bin kat daha iyi![]()
Önce mesajı düzeltelim diziyle ilgili bu tarz fırıldak mırıldak ibareleri yanlış.Niye canım izleyenler vardır belki misafirler izliyordur.
![]()
Herkes büyür yapacak bir şey yok.Ben kardeşim onu izlerken hep bu sözleri söylüyorum o da gülüyor
Ama gerçekten çocuk bana çok itici geliyor.ÖBGZK ilk bölümlerinde çok iyiydi.İşte şu resimdeki hali
Ekli dosyayı görüntüle 39518
Ama bu dizide çok itici geldi.![]()
O yaşta kalsaymış iimişHerkes büyür yapacak bir şey yok.![]()