Kurt Seyit'in Murka'sı Murka Olmayacak!

Yalan mı ama Kaan Küçük Ağa'nın Yunanistan'da ne işi var yani Akın haklı. :D @xemrexxx sen ne düşünüyorsun bu hususta. :D
Ağa'm normal çocuklar gibi değil bir kere adı üstünde Küçük Ağa. :A

Tekne kaçırıp Yunanistan sınırlarını ihlal edebilmesi gayet normal. :A

Gelinlik giyince baya güzel olmuş. İnşallah bu reytinglerede yansır.

Aa ne olsa savunuyorlar diziyi. 😱

Küçük Ağa ile Dünya Gezmesi. :kiki:
gülmekten çatlıyorum resmen bide bugün izmirde yunanlıların denize döküldüğü gün bide üst üstüne yunan karasularına geçmesi küçük ağanın tesadüfe bak @xemrexxx @Çiğdem- ben çok gülüyorum

fahriye evcen yunan ihlaline karşısında hiç bişey yapamaz

@denizz19 mürvet karakteri zaten murka kitapta öyle sadecee isim olarak nermin bezmen öyle yazmış...
Kitapta da zaten murka(mürvet) diye geçiyor:D
Konu kilit :T:

Tamam da eminim ki dizide Murka isminda olacak sananlar vardır forumda. :)
:AOlsun konu yine de aynı:DMürvet olacak yazılmış murka olmayacak yazılmış:D
Zaten forumdakiler izlemiyor ki diziyi:D
Kanal d ciler o cücük ağayı izliyor ki o gün kardeşim yeni sezonunu izledi 5 dk bile dayanamadan dışarı attım kendimi:D
Bazıları da kaçak'ı izliyor aynı annem gibi ama kaçak fırıldak ağaya göre bin kat daha iyi:)

:AOlsun konu yine de aynı:DMürvet olacak yazılmış murka olmayacak yazılmış:D
Zaten forumdakiler izlemiyor ki diziyi:D
Kanal d ciler o cücük ağayı izliyor ki o gün kardeşim yeni sezonunu izledi 5 dk bile dayanamadan dışarı attım kendimi:D
Bazıları da kaçak'ı izliyor aynı annem gibi ama kaçak fırıldak ağaya göre bin kat daha iyi:)
Önce mesajı düzeltelim diziyle ilgili bu tarz fırıldak mırıldak ibareleri yanlış. :) Niye canım izleyenler vardır belki misafirler izliyordur. :)

Önce mesajı düzeltelim diziyle ilgili bu tarz fırıldak mırıldak ibareleri yanlış. :) Niye canım izleyenler vardır belki misafirler izliyordur. :)
:FBen kardeşim onu izlerken hep bu sözleri söylüyorum o da gülüyor:D
Ama gerçekten çocuk bana çok itici geliyor.ÖBGZK ilk bölümlerinde çok iyiydi.İşte şu resimdeki hali
images.jpg

Ama bu dizide çok itici geldi.:T: