Kurt Seyit ve Şura'nın Durumu Ne Olur?

Dizinin reytingi artar mı?

• TOTAL'de sabit kalır , AB'de artar.

Oy: 0 0.0%
  • Her iki kategoride de sabit kalır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Küçük ağa starrda olsaydı yine bir şey farketmezdi o çocuğu gerçekten bir türlü sevemedim öbgzk nin ilk 10 bölümünde çok tatlıydı o kıyafeti falan
ama sonradan çocuk çok itici geldi bana hala da öyle...

O gün kandilmiş ya bende ne sandım

öbgzk gibi son sezonunda hep 6 7 lerde takılmadı my

my yi karıştırmayın bombalı saldırı yaparım .ss
Ya gitmiş kandil gecesinin reytingini vermiş o gün kandil genel olarak düşer zaten reytingler...zaten 7 diyelim biz ona

Sen itici bulsan ne yazar halkın kahramanı küçük Osman cevabı veriyor reytinglerde.

Sen itici bulsan ne yazar halkın kahramanı küçük Osman cevabı veriyor reytinglerde.
O bence öbgzk etkisi hem öbgzk den sonraki dizisinin merakı hemde aynı gün yani salı yayınlanması meraklandırmışlardır izleyicileri şu ana kadar ciddi bir rakip yoktu anlıklarda 15 i görüyordu ama salı günü 12 yi zor gördü hemde full yayınlanmasına rağmen tam 2 saat nedeni ise kurt seyit bence daha da düşüş yaşayacak ama ne zaman düşer orasını bilemem...

Haftaya Küçük Ağa artar Kurt Seyit düşer.

16 lardan 6 lara aynı sezon da düşen my idi.
ve bu sezon 8-9 lara sabitlenen de. Ölüm silsilesi bölümler hariç.

my ne laf atıyonuz olum
vadi 22-23 ten 6 ya düşmüş öbgz 27 en 5 e düşmüş goygoy yapmayın adam olun efendi olun

26 dan 6 lara düşen kimdi peki
ay ne çektiniz beeee

ÖBGZK 3 sezon sürdü my 4 öbgzk ile my nasıl kıyaslarsın
ayrıca öbgzk son sezonunda full 6 7 lerde gezindi 8 lere de çıktı ama çok nadir ama my öylemi 11 leri geçiyor benim canummm dizim😉

konuya dönün diye şey ediyorum açık aranacaksa her dizinin açığı bulunur uzatmayın .ss
Yalnız uzatan ben değilim. Rakamları gösterdiğim halde hala bi cvp

Mustinin ölümünden sonra çıktı, geneli 8-9 du bu sezon. Unutuyorsun sen sürekli sanırsam.😉

Yalnız uzatan ben değilim. Rakamları gösterdiğim halde hala bi cvp

Mustinin ölümünden sonra çıktı, geneli 8-9 du bu sezon. Unutuyorsun sen sürekli sanırsam.😉
offff ya yine aynı terane:

ya musti öldü sonra reytingler düşer dendi ama hala düşmedi hala oranlar harika hemde 3 4 bölüm geçti aradan