faldak iejderha bendim yanlış çözdü valide sultanAllah'ım sen bizi xemrexxx'in gazabından koru, geceye en az 40 Muhteşem Yüzyıl konusu geliyor, ne dedin sen?
faldak iejderha bendim yanlış çözdü valide sultanAllah'ım sen bizi xemrexxx'in gazabından koru, geceye en az 40 Muhteşem Yüzyıl konusu geliyor, ne dedin sen?
Bir evi yakma sahnesi kadar yankı uyandırmaz.belli olmaz musti gibi bir son yazarlarsa görürüz
görürüz zamanı gelsinBir evi yakma sahnesi kadar yankı uyandırmaz.
Kanal D Fan Page ordusu kurdum gizliden 10'larca kişi var.Senin ordun kimmiş ? @mrt-06 yı biliyorumda diğerleri kim ?
Görüceğiz bakalım.görürüz zamanı gelsin
Takas ve yakamoz dan başla o zaman orduyu toplamayaKanal D Fan Page ordusu kurdum gizliden 10'larca kişi var.Sen hayranı değilim sempati duyuyorum diyince seni almadım orduya bize fanatikler lazım.
Kalite düşmanı ve antici herkesle teker teker ilgilenilecek.Görüceğiz bakalım.
Takas ve yakamoz dan başla o zaman orduyu toplamaya
Sıkı geliyorsun sen baya, star kartoncuları nereye kaçacak acaba ?Kalite düşmanı ve antici herkesle teker teker ilgilenilecek.
Kurt seyit yeni yetme dizi diyorsunda küçük ağa ne peki görende 40 bölümlük dizi zannederÖBGZ efsanesiyle yeni yetme Kurt Seyit'i karşılaştırma istersen.Ayrıca Küçük Ağa'ya her hafta düşecek düşecek diyorsunuz bir türlü düşemedi yahu.Geçen haftaki düşüşü normal yeni dizi geldi karşısına haftaya döner eski oranlarına. 😉
TV8'e.Sıkı geliyorsun sen baya, star kartoncuları nereye kaçacak acaba ?
Bölüm iyi olucaksa eğer 3 katıda artsın.
My de 6 lara düştü omdan hiç bahsetmiyosun ama?kurt seyit ömrü hayatında bakalım öbgzk 14 rtg lik özet reytingini alabilecek mi?
Küçük Ağa'yı ÖBGZ'yle karşılaştırmadım ben durup dururken işin içine ÖBGZ'yi katan sensin.Kurt seyit yeni yetme dizi diyorsunda küçük ağa ne peki görende 40 bölümlük dizi zannederhiç gülesim yoktu..
my ın 6 ya düştüğünü kanıtlarmısın bana kanıt göster kanıt
Olabilir ama kurt seyit oranlarını arttırır ama küçük ağa daha fazla artamaz...zaten maksimum reytinglerini aldı ve düşüş yaşar artık doğru düzgün rakibi yoktu...Küçük Ağa'yı ÖBGZ'yle karşılaştırmadım ben durup dururken işin içine ÖBGZ'yi katan sensin.Ayrıca Kurt Seyit Küçük Ağa'ya göre yeni yetme.
Hangi tarihin bu bana söylermisin bakmak istiyorum...1MUHTESEM YUZYILSTAR TV20:58:4723:18:396,9520,38
2MERHAMETKANAL D20:29:1122:25:256,820,8
Gerekli cevap verilmiştir.
5 haziran 2013..Hangi tarihin bu bana söylermisin bakmak istiyorum...
Küçük Ağa canım Star'ımda olsaydı ne güzel artardı?Olabilir ama kurt seyit oranlarını arttırır ama küçük ağa daha fazla artamaz...zaten maksimum reytinglerini aldı ve düşüş yaşar artık doğru düzgün rakibi yoktu...
Ama kurt seyit öyle değil artabilir oranları
5 haziran 2013..
my yi karıştırmayın bombalı saldırı yaparım .ssHangi tarihin bu bana söylermisin bakmak istiyorum...
Ya panpa bi durmy yi karıştırmayın bombalı saldırı yaparım .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?