Kurt Seyit ve Şura'nın Durumu Ne Olur?

Dizinin reytingi artar mı?

• TOTAL'de sabit kalır , AB'de artar.

Oy: 0 0.0%
  • Her iki kategoride de sabit kalır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
H6gTDh2jjFnH4R2SuPCBAE4B.jpg

Star TV'nin yeni dizisi Kurt Seyit ve Şura yayın hayatına salı günü başlamıştı. Kimi izleyiciler çok beğenirken , kimi izleyiciler de dizinin durgun olduğu kanaatine varmıştı.

TOTAL grubunda 6.84 , AB grubunda 10.44 reytingle yayın hayatına başlayan dizinin bundan sonraki bölümlerinde reyting artışı yada düşüşü olur mu?

Rahat karar verebilmeniz yada düşüncenizi tam ifade edebilmeniz için bol seçenekli bir anket ekledim.

Dizinin 2. bölüm fragmanı ;

@OzaN @Fks14 @takas @xemrexxx @xdragxx @BesaleT @darksaal @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @emreemreu @cevaa @destere @EveN @denizz19 @HeisenBerg @Arslan Bey @Forumdash @mrt-06 @berkann @WesTxCoasT @XanTier @Prncss.. @beyazsoy @dizi kolik @Billy Kane @hayret bi şey @AlemTo @yakup09 @RüzgarGülü @legolas9900 @HachiKo @yatutarsa @halukerogluFOX @Almila @*Dream* @Lordly @Reytinger @Maskeli Fedai @Bully @china_shangai @ABAY_06 @sokak sanati @gundix123 @GreatOttoman @KayıpSehir @sürgünüm @berenist @charming

bence yükselemez dizi pek beğenilmedi

Ben totalin fazla yükselemeyeceğini düşünüyorum. Alacağı en iyi oranın 7-8 arası olacağını tahmin ediyorum. AB grubunda ise 10-11 arasında dolanabilir.

Her iki kategoride de artar diyorum.

Bu arada başta konuyu yanlış böüme açmıştım. Kim taşıdıya teşekkür ederim :)

Ben totalin fazla yükselemeyeceğini düşünüyorum. Alacağı en iyi oranın 7-8 arası olacağını tahmin ediyorum. AB grubunda ise 10-11 arasında dolanabilir.
Bende öyle düşünüyorum. Ancak ileriki bölümlerde savaşın olduğu sahneler yayınlanırsa o bölümlerde dediğin reytingin üzerine çıkabilir belki. :)

Bende öyle düşünüyorum. Ancak ileriki bölümlerde savaşın olduğu sahneler yayınlanırsa o bölümlerde dediğin reytingin üzerine çıkabilir belki. :)
İlk bölüm temposu artması lazım ama artsa bile dizinin havası total kitleyi çekebilecek güçte değil. Küçük Ağa bozmadığı sürece total zirve değişmez bence. AB zirve duruma göre el değiştirebilir zamanla ama o da net değil.

total artar ab de düşer şu anlık :) ab grubu çıkan haberlerin etkisiyle büyük ilgi gösterdi ilk bölüme lakin bölüm durgundu 9-10 aralığına düşebilir ab si

İlk bölüm temposu artması lazım ama artsa bile dizinin havası total kitleyi çekebilecek güçte değil. Küçük Ağa bozmadığı sürece total zirve değişmez bence. AB zirve duruma göre el değiştirebilir zamanla ama o da net değil.

Doğru. Zaten bu saatten sonra TOTAL'de zirveye çıkmasını beklemiyorum ancak AB'de epey güçlü girdi yayına. Her an her şey değişebilir. Ancak Küçük Ağa'da önümüzdeki hafta ciddi gelişmeler varmış sanırım. Küçük Ağa'da normal bir bölüm olursa o zaman kapabilir zirveyi :)

Doğru. Zaten bu saatten sonra TOTAL'de zirveye çıkmasını beklemiyorum ancak AB'de epey güçlü girdi yayına. Her an her şey değişebilir. Ancak Küçük Ağa'da önümüzdeki hafta ciddi gelişmeler varmış sanırım. Küçük Ağa'da normal bir bölüm olursa o zaman kapabilir zirveyi :)
Küçük Ağa'da evet Mehmetcan kaza geçiriyor :D

dizinin ilk bolumu beklentimin altindaydi(senaryo olarak), ama bence ikinci bolum daha iyi olacak.
NOTE: bu dizi tutmazsa vay halimize, ekran berbat dizilerle dolacak.
#kurtseyitvesura

Diziyi beğendim ama o kadar çok iç açıcı değiil... her iki kategoridede düşeceğini düşünüyorum..en azından artış yaşamaz gibi sabit kalır en fazla.... umarım artar güzel dizi gibi....

Total'de 5-6 reyting alır. Ama 7'ye ulaşamaz.

A/B'de de 8-9 alabilir ama 10'a ulaşamaz.