'Kurt Seyit ve Şura' Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Etiket çıkmamiş 😱 ben etiketlemiştim oysa:A
:F çok totaldi direkt gözüme çarptı :(

bu arada ay yapım neden kanal d ye döndü kuyrupu kıstırarak anlaşıldı :A haber bence kesin doğru değil ama kss biterse ilk defa bir dizileri erken final yapacak :A büyük rezalet :A

bu arada ay yapım neden kanal d ye döndü kuyrupu kıstırarak anlaşıldı :A haber bence kesin doğru değil ama kss biterse ilk defa bir dizileri erken final yapacak :A büyük rezalet :A
bence o yapacağı komedi dizisi fiyasko ayrıca zaten starım almazdı o diziyi daha başlayacağı paramparça aşkın dili yok propaganda serçe sarayı meryemin dizisi burak ve arasın dizisi var:D

Kafada çok soru işareti var heralde:F Hem kuyrugu kıstırdı diyon hem de Cengizin tanıdıgı yoktur star'da diyon:F Şimdide itiraf ediyon ay yapım kanal D'de diye :F Bunun yanı sıra bide yalan haber diye itiraz ediyon:F

Kafada çok soru işareti var heralde:F Hem kuyrugu kıstırdı diyon hem de Cengizin tanıdıgı yoktur star'da diyon:F Şimdide itiraf ediyon ay yapım kanal D'de diye :F Bunun yanı sıra bide yalan haber diye itiraz ediyon:F
şöyle okuyunca çok karışık geldi :F

tüm ihtimalleri değerlendiriyim :X haber doğruysa ay yapım için bir ilk olacak büyük rezalet bence :A

bence doğru değil ama cengiz semercioğlu düşşündürüyor yüksel aytuğ ya da mesut yar olsa %100 yalan derdim:F

şöyle okuyunca çok karışık geldi :F

tüm ihtimalleri değerlendiriyim :X haber doğruysa ay yapım için bir ilk olacak büyük rezalet bence :A

bence doğru değil ama cengiz semercioğlu düşşündürüyor yüksel aytuğ ya da mesut yar olsa %100 yalan derdim:F
Yüksel'in öyle istihbarat haberleri var mı(b) ben hiç yaptiğini görmedim, olsa da ancak atv'nin dizileri için başlıcak bitecek der :F
Mesut'a ben de güvenmyorum:X Ali Eyupoğlu hala en iyisi:A

Star hiç sabır göstermedi...
Hahahahah pompy gibi soyledin en az 200 bölüm olmaliydiki star sabir göstermiş olsun :A

hahahahah hadi oradan meryem kıvancın ablası gibi duruyor asla partner olarak yakısmazlar
halit gibi yaşlı görünen birisi lazım meryeme :F:F:F
Yuh sus bakiyim
6ba273827efc59d92c88f9baa90dce7b.jpg

Bu kadin senden genç duruyor :)

Fahriye girince zaten kötü olan dizi iyice dibe vurmuştu üzüldüm diyemem bu habere. Farah ve Kıvanç'ı çok daha iyi projelerde göreceğimize eminim :)

Cengiz çok iyi yazmış..

Çok bile dayandı dizi. Farah'ın yeni projelerini bekliyoruz.. Kıvanç yuvasını terk ederek büyük hata yaptı. :A

Fahriye diziye girmeseymiş iyiymiş. :D

Kurt Seyit gibi Benim Adım Gültepe gibi iddialı, büyük prodüksiyonların, kaliteli işlerin, iyi çekilmiş yapımların yayından kalkması Türk televizyonculuğu için büyük kayıp... Çünkü yapımcılar ve kanallar ortada bu örnekler varken bundan sonra böyle büyük işlere girmekte aynı cesareti gösteremeyecekler.

Yerinde tespit. :)