çok totaldi direkt gözüme çarptıEtiket çıkmamiş 😱 ben etiketlemiştim oysa
bu arada ay yapım neden kanal d ye döndü kuyrupu kıstırarak anlaşıldı haber bence kesin doğru değil ama kss biterse ilk defa bir dizileri erken final yapacak büyük rezalet
çok totaldi direkt gözüme çarptıEtiket çıkmamiş 😱 ben etiketlemiştim oysa
bence o yapacağı komedi dizisi fiyasko ayrıca zaten starım almazdı o diziyi daha başlayacağı paramparça aşkın dili yok propaganda serçe sarayı meryemin dizisi burak ve arasın dizisi varçok totaldi direkt gözüme çarptı
bu arada ay yapım neden kanal d ye döndü kuyrupu kıstırarak anlaşıldı haber bence kesin doğru değil ama kss biterse ilk defa bir dizileri erken final yapacak büyük rezalet
Kafada çok soru işareti var heralde Hem kuyrugu kıstırdı diyon hem de Cengizin tanıdıgı yoktur star'da diyon Şimdide itiraf ediyon ay yapım kanal D'de diye Bunun yanı sıra bide yalan haber diye itiraz ediyonçok totaldi direkt gözüme çarptı
şöyle okuyunca çok karışık geldiKafada çok soru işareti var heralde Hem kuyrugu kıstırdı diyon hem de Cengizin tanıdıgı yoktur star'da diyon Şimdide itiraf ediyon ay yapım kanal D'de diye Bunun yanı sıra bide yalan haber diye itiraz ediyon
Yüksel'in öyle istihbarat haberleri var mı ben hiç yaptiğini görmedim, olsa da ancak atv'nin dizileri için başlıcak bitecek derşöyle okuyunca çok karışık geldi
tüm ihtimalleri değerlendiriyim haber doğruysa ay yapım için bir ilk olacak büyük rezalet bence
bence doğru değil ama cengiz semercioğlu düşşündürüyor yüksel aytuğ ya da mesut yar olsa %100 yalan derdim
Hahahahah pompy gibi soyledin en az 200 bölüm olmaliydiki star sabir göstermiş olsunStar hiç sabır göstermedi...
Yuh sus bakiyimhahahahah hadi oradan meryem kıvancın ablası gibi duruyor asla partner olarak yakısmazlar
halit gibi yaşlı görünen birisi lazım meryeme
yokkk artık annem gibi duruyor hatta annem daha genc görünüyor bu kadındanHahahahah pompy gibi soyledin en az 200 bölüm olmaliydiki star sabir göstermiş olsun
Yuh sus bakiyim
Bu kadin senden genç duruyor
meryem ablası gibiyse sen de kıvanç ın torunu gibisinhahahahah hadi oradan meryem kıvancın ablası gibi duruyor asla partner olarak yakısmazlar
halit gibi yaşlı görünen birisi lazım meryeme
Abartma kurban ol sen meryeme berenden falan daha güzel kadınyokkk artık annem gibi duruyor hatta annem daha genc görünüyor bu kadından
Kurt Seyit gibi Benim Adım Gültepe gibi iddialı, büyük prodüksiyonların, kaliteli işlerin, iyi çekilmiş yapımların yayından kalkması Türk televizyonculuğu için büyük kayıp... Çünkü yapımcılar ve kanallar ortada bu örnekler varken bundan sonra böyle büyük işlere girmekte aynı cesareti gösteremeyecekler.