'Kurt Seyit ve Şura' Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araplar kıvançın peşine düşer hemen:DBence ikisi bir olsun varya yılın dizisi olur:D
Dizi reyting rekorlari kirar hem meryem için hem kivanc icin hem yapimci için en iyisi olur olmasi dizide :)
03cağızımın hemen kivancin pesine düşmesi lazim hemen gaye sokmen ajansa gitsinler kivanci istesinler bölüm basina 80 bin falan verirseler kivanc gider :)

Dizi reyting rekorlari kirar hem meryem için hem kivanc icin hem yapimci için en iyisi olur olmasi dizide :)
03cağızımın hemen kivancin pesine düşmesi lazim hemen gaye sokmen ajansa gitsinler kivanci istesinler bölüm basina 80 bin falan verirseler kivanc gider :)
var ya neler olur neler:)+10 alır bence:Dhem starım hem 03 medyam hem de canım meryemimle harika olur:Dhadi senin minen de gelsin diziye:D

Baktılar Kaderimin Yazıldığı Gün tuttu hemen hadi Şura şuting 🙄

Haftanın en güzel günü günün en güzel haberi :kiki:

çok sevindim nihayet bitti be arkadaş olmadı o kadar ısrar edip antipatik oldular ki normalde hiç takmam biter başlar ama bu dizinin özellikle bir an önce kaldırılmasını istedim ve nihayet kaldırıldı.

noldu bazıları yurt dışı murt dışı falan filan diyordu bunlar hikaye reyting yoksa biter biter biter biter işte bitti de bu kadar basit!

Aslında fena bir proje değildi, ama fazla temposuz olmasının kurbanı oldu gibi...
Geçmiş olsun...

Dizi bir aksilik olmazsa 13 Kasım'da bitecek.
Gerçi 13 Kasım'da Avrupa Ligi Maçı var 20.00'de, artık AK'yi mi koyarlar, yoksa KSVŞ mi yayınlanır, orasını bilmiyorum... :)

Bu arada @Nisa'nın görüşlerini de merak ediyorum, Fahriye'yi yine ağız tadıyla izleyemedin... :(