Yurtta televizyon yok mu? Yoksa varda alamıyor musun ellerinden.İnternet çok yavaş canlı yayın donup duruyor. Tekrarını izlerim artık
Aparttayım TV varda bugün kumanda arkadaşta olunca pc'ye kaldım. Yinede şuan pc'den izlemeye çalışıyorum ama birşey anlaşılmıyor. Donup duruyor.Yurtta televizyon yok mu? Yoksa varda alamıyor musun ellerinden.
Anladım yine kumanda sırası gibi durumunuz var iyi yine. Bizim yurtta çok büyük sıkıntı. Topluluk ne isterse genelde o izleniyor. İki televizyon var gerçi.Aparttayım TV varda bugün kumanda arkadaşta olunca pc'ye kaldım. Yinede şuan pc'den izlemeye çalışıyorum ama birşey anlaşılmıyor. Donup duruyor.
Aynen Fahriye diziye çok yakıştı ve renk kattı.Ben de çok beğendim.Harika bi bölümdü ya bayıldı. Fahriye Evcen diziye renk kattı resmen. Oyunculuğu, mimikleri herşeyiyle harikaydı.Zerrin Tekindoru da unutmamak lazım tabii.Bu arada ben nikah bu bölümde olru sanıyordum ama anlaşılan ahftaya olacak, merakla bekliyoruz
Fragmanda harika umarım hak ettiği oranları alır.Aynen Fahriye diziye çok yakıştı ve renk kattı.Ben de çok beğendim.
A\B'de 4+ alır bence.Reytinglerin açıklanmasına az kaldı, bakalım nasıl olacak.Fragmanda harika umarım hak ettiği oranları alır.
Umarım.A\B'de 4+ alır bence.Reytinglerin açıklanmasına az kaldı, bakalım nasıl olacak.
dizi yorumuyla alakası ne ?Allah aşkına bu dizi daha oynuyor mu?
Tapatalk 2
Hani izlemeyi birskmistin )))dizi yorumuyla alakası ne ?
özet başladı iyi gidiyor
melisa aslı pamuk a vuran vurana @Çiğdem- büyü mü yaptı ne
hava soğuk diye dışarı çıkamadım bakıyoz öyle zaten birazdan yabancı dizilere geçerim dolsunlar daHani izlemeyi birskmistin )))
İnandık)))hava soğuk diye dışarı çıkamadım bakıyoz öyle zaten birazdan yabancı dizilere geçerim dolsunlar da
normaldir sen demokrais dağıtıyoruz diyenlere de inanıyonİnandık)))
Yani yalan söylüyor um diyorsun))) cidden liseden mantık dersini çıkartmaları iyi olmamış)))normaldir sen demokrais dağıtıyoruz diyenlere de inanıyon))
ben bişi demiyim panpa sanaYani yalan söylüyor um diyorsun))) cidden liseden mantık dersini çıkartmaları iyi olmamış)))
Mantık dersi var son sınıf olarak görüyoruz ))))Yani yalan söylüyor um diyorsun))) cidden liseden mantık dersini çıkartmaları iyi olmamış)))
Emreyi görünce tekrar getirdiler zaaar)))Mantık dersi var son sınıf olarak görüyoruz ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?