çaktırma en iyisini o bilir ))Mantık dersi var son sınıf olarak görüyoruz ))))
çaktırma en iyisini o bilir ))Mantık dersi var son sınıf olarak görüyoruz ))))
biraz şaşırdın sankiEmreyi görünce tekrar getirdiler zaaar)))
Tmmçaktırma en iyisini o bilir ))
Yok bir ara kaldırıldı googla sorabilirsinbiraz şaşırdın sanki
Tmm
Keşke tekrardan kaldırılsa çok saçma bir ders sırf vakit doldurulmak için konulmuş )Yok bir ara kaldırıldı googla sorabilirsin
Diyon ki çok mantıksız bir ders))) bana çok basit gelmişti ama demek anlamayanlar var ki koymuşlar)))Keşke tekrardan kaldırılsa çok saçma bir ders sırf vakit doldurulmak için konulmuş )
Anlamamamaktan ziyade bu dersin zorunlu degil seçmeli olmasi lazim isteyen bu dersi görsün )))Diyon ki çok mantıksız bir ders))) bana çok basit gelmişti ama demek anlamayanlar var ki koymuşlar)))
Lafım sana değildi))) mantık hocaları hep boyle problemli hocalardan seciyorlar sonrası malum))Anlamamamaktan ziyade bu dersin zorunlu degil seçmeli olmasi lazim isteyen bu dersi görsün )))
Birde hocamız iyi değil sürekli derste siyaset yapmaya calisiyor hatta Fislendim ben diyor )))
ay yapım bölüm sayısı ile kakalamış diziyi o yüzden illa yayınlici bu hafta olmasa haftaya başka dizi olsa bölüm sayısı azalabilirdiStar kurt seit için Barselona PSG maçını yayınlamadı ama çok büyük hata yaptı iki reyting için rahat 6 reytingi harcadı)))
Aynen ))Lafım sana değildi))) mantık hocaları hep boyle problemli hocalardan seciyorlar sonrası malum))
Starin isine gelirdi millet hemide işkence cekmezdi)))ay yapım bölüm sayısı ile kakalamış diziyi o yüzden illa yayınlici bu hafta olmasa haftaya başka dizi olsa bölüm sayısı azalabilirdi
meraak etme izleyen işkence çekmiyordur gereksişz izleyici bıraktı zati ))Starin isine gelirdi millet hemide işkence cekmezdi)))
Sen de bırakmıştın dimi)))meraak etme izleyen işkence çekmiyordur gereksişz izleyici bıraktı zati ))
Bi dediğin bi dediğini tutsa hani. Daha iki dakika önce hava soğuk diye bakiyom dedin))tv den bıraktım ))
istisnalar kaideyi bozar mı panpa dizi 30 bölümse sezonu 1 bölüm izliyoz))Bi dediğin bi dediğini tutsa hani. Daha iki dakika önce hava soğuk diye bakiyom dedin))
Simdi de bir bolum izliyon )) karar ver yahuu))istisnalar kaideyi bozar mı panpa dizi 30 bölümse sezonu 1 bölüm izliyoz))
tamam işte başka izlemicem tv den ))Simdi de bir bolum izliyon )) karar ver yahuu))
Emre gerçekten karar ver daha Demin kendinle çelistintamam işte başka izlemicem tv den ))