çok sıradan olmuşKurt Seyit ve Şura 3.Bölüm Fragmanı
çok sıradan olmuşKurt Seyit ve Şura 3.Bölüm Fragmanı
Kurt Seyit dedik Şura dedik bağrımıza bastık da arkadaş şu kadroyla zorlasan bu kadar sıkıcı bi yapım çıkmaz ortaya...çok sıradan olmuş
@Forumdash ın isteği üzerine diziyi pbs e kakalamaya çalışıyorlar galibaKurt Seyit dedik Şura dedik bağrımıza bastık da arkadaş şu kadroyla zorlasan bu kadar sıkıcı bi yapım çıkmaz ortaya...
Ben bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.@Forumdash ın isteği üzerine diziyi pbs e kakalamaya çalışıyorlar galiba
6.bölümde falan istanbul bölümlerine geçecekler açılırsa o zaman açılır yoksa zor neyse dizinin mbc tanıtımı @destere @*Dream* @ABAY_06 @Forumdash @Bully @HachiKoBen bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.
Sen Black Sails'in son bölümünü izledin mi bakimBen bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.
Senaristler reytingi ve dizinin gidişatını görüp müdahale yapacaklardır,Nasılsa 5.ve 6.bölüm çekilmedi.Yoksa 100 dakika bu dizi çekilmez.
downton abbey bitmeden olmaz aynı yemek iki kere yenmez 1910 ların iki dizisini aynı anda yayınlamaz pbs downton abbeyde o reytingle 10.sezonu görürSen Black Sails'in son bölümünü izledin mi bakim
BU arada fragman iyi gibi
@xemrexxx şaka maka pbs diyoruz ama dizi senaryo olarak vasat olsa da görsel olarak satılır Muhteşem çalişmiş adamlar hakkını yemeyel,m PBS gider bu dizi PBS'Abbey'i olur
bnm bildiğim en son 6.bölümde rusyada sahneler vardı set fotolarından öyle anlaşılıyor kaça kadar gider bilemiyorumSenaristler reytingi ve dizinin gidişatını görüp müdahale yapacaklardır,Nasılsa 5.ve 6.bölüm çekilmedi.Yoksa 100 dakika bu dizi çekilmez.
Az sonra izleyeceğim Sezon finali galiba.Sen Black Sails'in son bölümünü izledin mi bakim
BU arada fragman iyi gibi
@xemrexxx şaka maka pbs diyoruz ama dizi senaryo olarak vasat olsa da görsel olarak satılır Muhteşem çalişmiş adamlar hakkını yemeyel,m PBS gider bu dizi PBS'Abbey'i olur
ben haftası haftasına yayınşanacak diye biliyordum Hemde dublajlı Gerçi bizde bu hafta yayınlanmadı yetişirlerdizinin mbcdeki yayın günü de belli olmuş her çarşamba e perşembe yayınlanacakmış @destere @Forumdash @sürgünüm
yetişemezler 1 saatlik bölümler halinde yayınlanıyor orada haftada 2 gün bizdeki 1 hafta ediyorben haftası haftasına yayınşanacak diye biliyordum Hemde dublajlı Gerçi bizde bu hafta yayınlanmadı yetişirler
dizinin mbcdeki yayın günü de belli olmuş her çarşamba e perşembe yayınlanacakmış @destere @Forumdash @sürgünüm
eminim yaparmbc yi uydudan rahatlıkla izleyebiliyoruz ama bir kaç kanalı var birazda arapça eksiğimiz var
@takas altyazı çevirisi yaparsa izleriz ordanda
Bu hafta başlamadı mı? Bizde AB'si bu hafta düşerse kolaj bölüm kapıda bekliyoryetişemezler 1 saatlik bölümler halinde yayınlanıyor orada haftada 2 gün bizdeki 1 hafta ediyor
ben haftası haftasına yayınşanacak diye biliyordum Hemde dublajlı Gerçi bizde bu hafta yayınlanmadı yetişirler
arapça okurumda anlamam bilsem bile yapmam bu tarz dizilerle ilgilenmiyorummbc yi uydudan rahatlıkla izleyebiliyoruz ama bir kaç kanalı var birazda arapça eksiğimiz var
@takas altyazı çevirisi yaparsa izleriz ordanda
arapça okurumda anlamam bilsem bile yapmam bu tarz dizilerle ilgilenmiyorum
haberd eyakında diyor ayrıca başlasa reyting tablosunda görürdümBu hafta başlamadı mı? Bizde AB'si bu hafta düşerse kolaj bölüm kapıda bekliyor