Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

@Forumdash ın isteği üzerine diziyi pbs e kakalamaya çalışıyorlar galiba :F
Ben bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.:)

Ben bu diziden daha sıkıcı bir dizi izledim(Black Sails) ama süresi 50 dakika reklamsız hemen bitiyor ve dizi zamanla açıldı.Kurt Seyit ve Şura'nında zamanla açılacağını düşünüyorum inşallah o zamana kadar izleyicisini kaybetmez.Çünkü böyle kaliteli işlere ekranda ihtiyaç var.:)
6.bölümde falan istanbul bölümlerine geçecekler açılırsa o zaman açılır yoksa zor :) neyse dizinin mbc tanıtımı @destere @*Dream* @ABAY_06 @Forumdash @Bully @HachiKo

Sen Black Sails'in son bölümünü izledin mi bakim :X

BU arada fragman iyi gibi(b)

@xemrexxx şaka maka pbs diyoruz ama dizi senaryo olarak vasat olsa da görsel olarak satılır :A Muhteşem çalişmiş adamlar hakkını yemeyel,m PBS gider bu dizi PBS'Abbey'i olur:F

Sen Black Sails'in son bölümünü izledin mi bakim :X

BU arada fragman iyi gibi(b)

@xemrexxx şaka maka pbs diyoruz ama dizi senaryo olarak vasat olsa da görsel olarak satılır :A Muhteşem çalişmiş adamlar hakkını yemeyel,m PBS gider bu dizi PBS'Abbey'i olur:F
downton abbey bitmeden olmaz:F aynı yemek iki kere yenmez 1910 ların iki dizisini aynı anda yayınlamaz pbs :F downton abbeyde o reytingle 10.sezonu görür :F

Senaristler reytingi ve dizinin gidişatını görüp müdahale yapacaklardır,Nasılsa 5.ve 6.bölüm çekilmedi.Yoksa 100 dakika bu dizi çekilmez.:)
bnm bildiğim en son 6.bölümde rusyada sahneler vardı set fotolarından öyle anlaşılıyor kaça kadar gider bilemiyorum:)

ben haftası haftasına yayınşanacak diye biliyordum(b) Hemde dublajlı(b) Gerçi bizde bu hafta yayınlanmadı yetişirler:A

haftası haftası yayınlayabilirler ama bizde bazen diziler yetişmiyor o anda mbc arayı nasıl dolduracak bizdeki gibi boşlukta kolaj vermesi lazım :)