Fazla kaliteli olacak diye çok kasmışlar.KURT SEYİT VE ŞURA SOL ALT KÖŞEYE DİKKAT
Fazla kaliteli olacak diye çok kasmışlar.KURT SEYİT VE ŞURA SOL ALT KÖŞEYE DİKKAT
Biz izlediğimiz dizilerin yanlışlarınıda dökeriz ortaya 'Kötücülere' malzeme vermeyiz.Fazla kaliteli olacak diye çok kasmışlar.
Biz de biz de.Biz izlediğimiz dizilerin yanlışlarınıda dökeriz ortaya 'Kötücülere' malzeme vermeyiz.
Ben yinede peşin hükümlü olma derim.Kardeş Payı için ne söylediğini hepimiz biliyoruz.Biz de biz de.
Bölüm sıkıcıysa sıkıcı deriz. Muhteşem demeyiz.
Hala lafımın üstündeyim. Film rüzgarı geçince düşecek. AH de 2 hafta önce 9 alıyordu. Üstülik KP neredeyse 1 saat geç başlıyor. Özetin yeni bölümden yaklaşık 1 reyting yüksek alması da zaten bir nevi kanıt.Ben yinede peşin hükümlü olma derim.Kardeş Payı için ne söylediğini hepimiz biliyoruz.
İzlemediğin dizi hakkında ahkam kesmeyi bırak.Sinemada bu gençlerin filmi gelmiş geçmiş ençok izlenen film oldu.Hala lafımın üstündeyim. Film rüzgarı geçince düşecek. AH de 2 hafta önce 9 alıyordu. Üstülik KP neredeyse 1 saat geç başlıyor. Özetin yeni bölümden yaklaşık 1 reyting yüksek alması da zaten bir nevi kanıt.
Diziyi özetleyen yorum budur sanirim, bi tren istasyonunda vedalasma sahnesi varki sorma yarim saat sürmüs kadar hissettimuzatmaları gereken yerleri hızlıca geçmişler diğer yerler gereksizce uzatılmış
orada atlaya atlaya gittim bitmek bilmediRomani okumadim herhangi birsey bilmiyorum fakat kayip olan Kurt Seyiti Osmanli askerlerinin bulacagini ve Istanbula bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum, egerki öyleyse veya degilse söylemeyin Spoiler yemeyelim birde
Diziyi özetleyen yorum budur sanirim, bi tren istasyonunda vedalasma sahnesi varki sorma yarim saat sürmüs kadar hissettim