Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

KURT SEYİT VE ŞURA SOL ALT KÖŞEYE DİKKAT :)

BiJfOA7CEAA_5dU.jpg
Fazla kaliteli olacak diye çok kasmışlar.

2.fragman iyi ama ahım şahım değil. :) Hareket lazım diziye hareket. Tns denekleri kaliteye bakmaz fazla. Senaryoyu beğenmedikleri an harcarlar diziyi. :)

Ben yinede peşin hükümlü olma derim.Kardeş Payı için ne söylediğini hepimiz biliyoruz.:):)
Hala lafımın üstündeyim. Film rüzgarı geçince düşecek. AH de 2 hafta önce 9 alıyordu. Üstülik KP neredeyse 1 saat geç başlıyor. Özetin yeni bölümden yaklaşık 1 reyting yüksek alması da zaten bir nevi kanıt. :)

Hala lafımın üstündeyim. Film rüzgarı geçince düşecek. AH de 2 hafta önce 9 alıyordu. Üstülik KP neredeyse 1 saat geç başlıyor. Özetin yeni bölümden yaklaşık 1 reyting yüksek alması da zaten bir nevi kanıt. :)
İzlemediğin dizi hakkında ahkam kesmeyi bırak.Sinemada bu gençlerin filmi gelmiş geçmiş ençok izlenen film oldu.
Neyse sen Kanal D ve Arkadaşım Hoşgeldin'i savunmaya devam et.rakiplerin hepsi kötü olsun.:)

Kurt Seyit'in ikinci fragmanini daha yeni izleyebildim dogru dürüst.

Fragman gayet güzel. Imkansiz bir ask var yine :) Türk kizini kim canlandiriyor?

- dizi guzel, ay yapim hiç masraftan kaçmamiş ama buyuk baski var nasil mi?
- 2.bolum daha çok beginilecek, çunku bu sefer beklentimiz ilk bolume nazaran azaldi ve
dizinin buyuk ihtimal fani olacagiz.
- dizinin en buyuk avantaji medya baskisi, tek seçenek var, bu dizi izlenmeli.
- forumdaki baskisa, eliştirenler ya KVP fanatiki yada total izliyicisi yada kanalD fani, hatta fan adi takilmasin diye yorum bile yazmiyorum. ama tuta tuta çatlaycaksi be adam!
- ve bana gore bu dizi tutmali, yoksa yeşilcam kopyasi dizilere bogulacagiz.
- diziyi eliştirenler geri zekalidir - hilal saral

şimdi bitti 2.bölüm çok saçma olmuş uzatmaları gereken yerleri hızlıca geçmişler diğer yerler gereksizce uzatılmış :)

umarım şura hamile kalmaz çok klasik olur
seyitin arkadaşlarından kahverengi saçlı olan bence devrimcilerin içindeki hain:)
petrodan çok nefret edeceğiz gibi :)

Romani okumadim herhangi birsey bilmiyorum fakat kayip olan Kurt Seyiti Osmanli askerlerinin bulacagini ve Istanbula bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum, egerki öyleyse veya degilse söylemeyin Spoiler yemeyelim birde :D

uzatmaları gereken yerleri hızlıca geçmişler diğer yerler gereksizce uzatılmış :)
Diziyi özetleyen yorum budur sanirim, bi tren istasyonunda vedalasma sahnesi varki sorma yarim saat sürmüs kadar hissettim :)

Romani okumadim herhangi birsey bilmiyorum fakat kayip olan Kurt Seyiti Osmanli askerlerinin bulacagini ve Istanbula bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum, egerki öyleyse veya degilse söylemeyin Spoiler yemeyelim birde :D

Diziyi özetleyen yorum budur sanirim, bi tren istasyonunda vedalasma sahnesi varki sorma yarim saat sürmüs kadar hissettim :)
orada atlaya atlaya gittim bitmek bilmedi :)