Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

2.fragman iyi ama ahım şahım değil.
Hareket lazım diziye hareket. Tns denekleri kaliteye bakmaz fazla. Senaryoyu beğenmedikleri an harcarlar diziyi.

Ben yinede peşin hükümlü olma derim.Kardeş Payı için ne söylediğini hepimiz biliyoruz.
Hala lafımın üstündeyim. Film rüzgarı geçince düşecek. AH de 2 hafta önce 9 alıyordu. Üstülik KP neredeyse 1 saat geç başlıyor. Özetin yeni bölümden yaklaşık 1 reyting yüksek alması da zaten bir nevi kanıt.

İzlemediğin dizi hakkında ahkam kesmeyi bırak.Sinemada bu gençlerin filmi gelmiş geçmiş ençok izlenen film oldu.
Neyse sen Kanal D ve Arkadaşım Hoşgeldin'i savunmaya devam et.rakiplerin hepsi kötü olsun.

Kurt Seyit'in ikinci fragmanini daha yeni izleyebildim dogru dürüst.

Fragman gayet güzel. Imkansiz bir ask var yine
Türk kizini kim canlandiriyor?

- dizi guzel, ay yapim hiç masraftan kaçmamiş ama buyuk baski var nasil mi?
- 2.bolum daha çok beginilecek, çunku bu sefer beklentimiz ilk bolume nazaran azaldi ve
dizinin buyuk ihtimal fani olacagiz.
- dizinin en buyuk avantaji medya baskisi, tek seçenek var, bu dizi izlenmeli.
- forumdaki baskisa, eliştirenler ya KVP fanatiki yada total izliyicisi yada kanalD fani, hatta fan adi takilmasin diye yorum bile yazmiyorum. ama tuta tuta çatlaycaksi be adam!
- ve bana gore bu dizi tutmali, yoksa yeşilcam kopyasi dizilere bogulacagiz.
- diziyi eliştirenler geri zekalidir - hilal saral

Şura nın Koşusu çok demode geldi

Kurt Seyit ve Şura’dan üç fragman birden!Helal olsun.

şimdi bitti 2.bölüm çok saçma olmuş uzatmaları gereken yerleri hızlıca geçmişler diğer yerler gereksizce uzatılmış

umarım şura hamile kalmaz çok klasik olur
seyitin arkadaşlarından kahverengi saçlı olan bence devrimcilerin içindeki hain

petrodan çok nefret edeceğiz gibi

Romani okumadim herhangi birsey bilmiyorum fakat kayip olan Kurt Seyiti Osmanli askerlerinin bulacagini ve Istanbula bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum, egerki öyleyse veya degilse söylemeyin Spoiler yemeyelim birde

uzatmaları gereken yerleri hızlıca geçmişler diğer yerler gereksizce uzatılmış
Diziyi özetleyen yorum budur sanirim, bi tren istasyonunda vedalasma sahnesi varki sorma yarim saat sürmüs kadar hissettim

orada atlaya atlaya gittim bitmek bilmedi