NOW Kurşun - Dizi Yorumları

Dizi Cumartesi gününe geçecek diyorlar, umarım değildir... Dönem draması ve Cumartesi

2. bölüm de iyiydi. İzlenilebilirliğini koruyor dizi........
.......
. Çekimler zaten kaliteli. Olmuş olmuş, bu iş olmuş.
Her biten dizi sonrası TV'den dizi izlenmez diyen sen değilmiydin? 😱
Zehirli ok gelmiş meğerse. Taman bu dizide gün gelecek pat diye bitecek
Kuzgun'u da yemiştin
@Sherlock
Keşke yanılsaydım

@MEnes e yazmıştım bu yorumu. Bitmesine sebep olan o. Hangi diziyi TV'den izliyorsa, bilinki final kapıda 😱 @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @serhatt @alperuz @batuhankaralar @S.G.A.T.

@MEnes yoldaşımın izlediği dizilerden uzak durmak lazım
Ferhat ile Şirin'e de bakacak sanırım. O yüzden @xBUGRAx e şimdiden geçmiş olsun diyelim o dizinin de ömrü fazla olmaz
O dizinin senaryosu vs çok kilişe. Aklıma geldi o dizi. Cansu'dan dolayı bakar diye düşündüm. Baksın baksın. Hem daha erken final yapar hiç olmazsa

O dizinin senaryosu vs çok kilişe. Aklıma geldi o dizi. Cansu'dan dolayı bakar diye düşündüm. Baksın baksın. Hem daha erken final yapar hiç olmazsa
Diğer bütün dizilerimiz çok orijinal de sanki bir bu klişe
Erken bitse ne olacak sanki, yerine ne gelecek

Reactions: Dosi
Diğer bütün dizilerimiz çok orijinal de sanki bir bu klişe
Erken bitse ne olacak sanki, yerine ne gelecek
ama bu fazla klişe geldi bana

Ben sadece bir oyuncudan dolayı diziyi izlemeden savunup kaliteli olacak diyenlere gıcık kapıyorum ve buyüzden de böyle işler tutsun istemiyorum
Tv izlemiyorum doğru düzgün, mis

Reactions: MasacRE
ama bu fazla klişe geldi bana

Ben sadece bir oyuncudan dolayı diziyi izlemeden savunup kaliteli olacak diyenlere gıcık kapıyorum ve buyüzden de böyle işler tutsun istemiyorum
Tv izlemiyorum doğru düzgün, mis
Herkesin derdi farklı. Kimi Cansu Dere için izler kimi Tolga Sarıtaş için kimi de FOX'ta yayınlandığı için. Sebep çok yani
Dizi beğenilmezse hiçbir oyuncu kurtarmıyor zaten, sadece merak için bakılıyor işte

Keşke yanılsaydım

@MEnes e yazmıştım bu yorumu. Bitmesine sebep olan o. Hangi diziyi TV'den izliyorsa, bilinki final kapıda 😱 @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx @Aserat @serhatt @alperuz @batuhankaralar @S.G.A.T.
Ben kaliteyi arayan masum bir izleyiciyim. Kaliteli bir iş izliyorum diye seyirci de bunu izlemiyor diye dizi bitiyorsa ben ne yapayım...
Seyirci ve klişe lobisi utansın, benlik hiiiiç bir şey yok...

@MEnes yoldaşımın izlediği dizilerden uzak durmak lazım
Ferhat ile Şirin'e de bakacak sanırım. O yüzden @xBUGRAx e şimdiden geçmiş olsun diyelim o dizinin de ömrü fazla olmaz
Umrumda değil yoldaşım, reyting beni alakadar etmiyor. Eğer dizi hoşuma gitmişse ve senaryosu belirli standartların üzerindeyse izlerim. Biterse bitsin çok da mesele değil.

Ben de tam bunu diyecektim.
@MEnes bu akşam 20.00'de FOX'a bekliyoruz Cansu'yu kaçırmak olmaz.
Tv'den izleyeceğimi sanmıyorum belki yarın internetten bakarım...
Ama final yapar mı orasını bilemem, izleyip anlarız bunu...

Diziyi izlemeden klişe olduğunu nasıl anladınız Dosi hanım?
Sizin memlekette erken mi yayına giriyor bizim diziler...