Ayyaş ecünnüsü batırdı @Aserat ın diziyiDaha başlamadan tutmayacağını belirtmiştim, bizim forum yine 10+ reyting diye uçuyordu.
Gelecek bekleyin ayollErtuğrulu biraz zor görürsün dizide hiç heveslenme
Hayal kurmaya devam etGelecek bekleyin ayoll
Çakma KARADAYI dizisi Osmana çağir gelsin. Ancak haftalıkta şişirme hastane dizisini geçersiniz Yoksa bu sene diriliş batıkEcünnülerin artık dizilerimden uzak dursun Kuzgun Kurşun
Osmana Ertuğrul gelecek gibi oyüzden Enginin bitmesi çok iyi oldu inş o gelirÇakma KARADAYI dizisi Osmana çağir gelsin. Ancak haftalıkta şişirme hastane dizisini geçersiniz Yoksa bu sene diriliş batık
Cansu'ya ohaaa 😱 Benim beğendiğim performansına sen övgü mü düzdün 😱 Kadının kariyerini bitircek o dizi beee Dur bakayımOsmana Ertuğrul gelecek gibi oyüzden Enginin bitmesi çok iyi oldu inş o gelir
Bu arada Ferhatıda izliyorum senin ecünnüne bir övgüm var son sayfasına bak @Forumdash gelince onada övücem demiştim
Çok daha tempolu bir senaryoyla her şey daha güzel olabilirdi. Ama koca dizide Orhan ve Leyla dışında tüm karakterler karton ve ilgi çekicilikten uzak olunca çoğu bölümü sıkılarak izlemiş olsam da genel olarak kaliteli ve eli yüzü düzgün bir işti. Neyse ki adalet yerini buldu ve LeyHan mutlu oldu ama Rıfat'ın köstebekliği de ortaya çıkmalıydı. Sonuçta Zeynep'in ölümünde payı büyük olanlardan biriydi.
Neyse tüm ekibin ellerine sağlık. Burçin Terzioğlu en kısa sürede şöyle güzel bir diziyle TV'ye döner umarım. O zamana kadar Güzelliğin Portresi ve Hakan: Muhafız'la idare edeceğiz artık.
Bu arada şu yorum çok güldürdü.
Son 2 bölümü onlar yazdı.Bir şeyi merak ettim, son iki bölümü izlediğine göre biliyorsundur. Yeni gelen senaristler herhangi bir bölümü yazabildiler mi?
Son 2 bölümü onlar yazdı.
Çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı.
‘#Adalet’ yazmayı unutmuşsun.