NOW Kurşun - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Çakma KARADAYI dizisi :A Osmana çağir gelsin. Ancak haftalıkta şişirme hastane dizisini geçersiniz:A Yoksa bu sene diriliş batık :A
Osmana Ertuğrul gelecek gibi oyüzden Enginin bitmesi çok iyi oldu inş o gelir :A

Bu arada Ferhatıda izliyorum senin ecünnüne bir övgüm var son sayfasına bak @Forumdash gelince onada övücem demiştim :A :A :A

• İlginç
Reactions: Forumdash
Osmana Ertuğrul gelecek gibi oyüzden Enginin bitmesi çok iyi oldu inş o gelir :A

Bu arada Ferhatıda izliyorum senin ecünnüne bir övgüm var son sayfasına bak @Forumdash gelince onada övücem demiştim :A :A :A
Cansu'ya ohaaa 😱 Benim beğendiğim performansına sen övgü mü düzdün 😱 Kadının kariyerini bitircek o dizi beee:F Dur bakayım:A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Çok daha tempolu bir senaryoyla her şey daha güzel olabilirdi. Ama koca dizide Orhan ve Leyla dışında tüm karakterler karton ve ilgi çekicilikten uzak olunca çoğu bölümü sıkılarak izlemiş olsam da genel olarak kaliteli ve eli yüzü düzgün bir işti. Neyse ki adalet yerini buldu ve LeyHan mutlu oldu ama Rıfat'ın köstebekliği de ortaya çıkmalıydı. Sonuçta Zeynep'in ölümünde payı büyük olanlardan biriydi.

Neyse tüm ekibin ellerine sağlık. Burçin Terzioğlu en kısa sürede şöyle güzel bir diziyle TV'ye döner umarım. O zamana kadar Güzelliğin Portresi ve Hakan: Muhafız'la idare edeceğiz artık. :(

Bu arada şu yorum çok güldürdü. :A

Çok daha tempolu bir senaryoyla her şey daha güzel olabilirdi. Ama koca dizide Orhan ve Leyla dışında tüm karakterler karton ve ilgi çekicilikten uzak olunca çoğu bölümü sıkılarak izlemiş olsam da genel olarak kaliteli ve eli yüzü düzgün bir işti. Neyse ki adalet yerini buldu ve LeyHan mutlu oldu ama Rıfat'ın köstebekliği de ortaya çıkmalıydı. Sonuçta Zeynep'in ölümünde payı büyük olanlardan biriydi.

Neyse tüm ekibin ellerine sağlık. Burçin Terzioğlu en kısa sürede şöyle güzel bir diziyle TV'ye döner umarım. O zamana kadar Güzelliğin Portresi ve Hakan: Muhafız'la idare edeceğiz artık. :(

Bu arada şu yorum çok güldürdü. :A

Bir şeyi merak ettim, son iki bölümü izlediğine göre biliyorsundur. Yeni gelen senaristler herhangi bir bölümü yazabildiler mi? :A

Finale yeni bakabildim yanı nasıl Kuzgunda kardeş olayını final için oldu bittiye getirip geçiştirdiler hemen oyuncular kabullendi burda da düşmanın kızı olmasını savcı hemen kabullenip oldu bitti yaptılar normalde uzun soluklu olsalardı iki dizide de bu olaylar büyük karmaşalara neden olur uzatırlardı haftalarca tripler vsyle :A :A :A @ozgur2113 @Aserat @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Aserat