Malum zat e posta filan o ayarlamıştı yazıyorum hatalı çıkıyor.Kendi kendine yollama var. Günaydın
O da senin hatan. Orada (Kicktipp) kayıtlı e-postanı kullanıyorsan şifren oraya gelir.
Malum zat e posta filan o ayarlamıştı yazıyorum hatalı çıkıyor.Kendi kendine yollama var. Günaydın
O da senin hatan. Orada (Kicktipp) kayıtlı e-postanı kullanıyorsan şifren oraya gelir.
Ona yaz yardımcı olur. Bu konulara kafası iyi çalışıyor. Onda e-postan mevcuttur. Biliyordur tam halini.Malum zat e posta filan o ayarlamıştı yazıyorum hatalı çıkıyor.
Yazdım hemde kaç defa dönmedi ki.Ona yaz yardımcı olur. Bu konulara kafası iyi çalışıyor. Onda e-postan mevcuttur. Biliyordur tam halini.
Aaa bu nereden çıktı ayol?Hayırlı olsun @Damien Duff
Klasik totem işleriAaa bu nereden çıktı ayol?
Allah akıl fikir vere. .ssKlasik totem işleri
Stada inebilirler Semih şentürk söyledi başakşehire kaybederse sende dene totem @serhattAllah akıl fikir vere. .ss
Şaşırdın mı bence @emreemreu da isim değiştirsin maç başlamadanMalum zat e posta filan o ayarlamıştı yazıyorum hatalı çıkıyor.
Limit konulmadı. 1 aylık zaman sonrası yeniden talep ediliyor ama tabi üst üste yapılmasını gerekçelere göre kabul etmeme durumumuz vardır.2 seferden fazla nick değiṣiyor muydu? @Dosi
Limit konulmadı. 1 aylık zaman sonrası yeniden talep ediliyor ama tabi üst üste yapılmasını gerekçelere göre kabul etmeme durumumuz vardır.
pompy nerdeyse 3 sene önce değişmişti.
Ben en fazla üç yıl bekledim Fenerbahçe kötü durumda hamle mi yaptımTesekkür ederim bilgilendirme icin saygideger süpermodum.
Ben en fazla üç yıl bekledim Fenerbahçe kötü durumda hamle mi yaptım
Fenerbahçe’de kongre üyesiyim @Yakamoz-AsiYeni nickin hayirli olsun ne diyeyim Fener icin her seyi yapiyorsun. Örnek al @12.Adam
Fenerbahçe’de kongre üyesiyim @Yakamoz-Asi
Tercih etmiyorum.Yeni nickin hayirli olsun ne diyeyim Fener icin her seyi yapiyorsun. Örnek al @12.Adam
bence @emreemreu nick değiştirsin ne zaman fener maçı açsa kaybediyoruz 1 galibiyeti var @12.AdamTercih etmiyorum.
Ben maçı açınca kazanıyor muyuz?bence @emreemreu nick değiştirsin ne zaman fener maçı açsa kaybediyoruz 1 galibiyeti var @12.Adam
1 mağlubiyetin var @12.Adam o da atletic bilbaoBen maçı açınca kazanıyor muyuz?
Neredeyse 14 yıllık kullanıcı adımı mı değiştireyim?bence @emreemreu nick değiştirsin ne zaman fener maçı açsa kaybediyoruz 1 galibiyeti var @12.Adam