Çini boykot ediyorum demişGüzelim ada ne yaptın @B4RON![]()
Çini boykot ediyorum demişGüzelim ada ne yaptın @B4RON![]()
Eskisi gibi BARON yapsaydı o zaman, bu kadar zahmete gerek yoktuÇini boykot ediyorum demiş![]()
3.kez değiştirdin ismini mantıklı bir açıklaması olmalıydı kusura bakmaHadi ya neden?
Her yıl değiştiriyorum bu 4 oldu galiba ama sen o kadar aktif olmadığın için sevgili musa bilmiyorsun
Siz gizli şeyleri böyle mi paylaşıyorsunuz![]()
Çünkü iki harf yapınca otomatik etiket önerisi gelirdi. Bir harf bir sayı çorba etmişsin. 4’ü A diye okumamızı istiyorsun galiba ama açıkçası 👎Hadi ya neden?
Her yıl değiştiriyorum bu 4 oldu galiba ama sen o kadar aktif olmadığın için sevgili musa bilmiyorsun
Sıkılmış deseydin yeterli olurdu3.kez değiştirdin ismini mantıklı bir açıklaması olmalıydı kusura bakma![]()
Helal Mosi aferin abinden iyi ders almışsın.Çünkü iki harf yapınca otomatik etiket önerisi gelirdi. Bir harf bir sayı çorba etmişsin. 4’ü A diye okumamızı istiyorsun galiba ama açıkçası 👎
@xdragxx ifşalamamıştır bir şey ya, şaka yapmıştır. Acemi değil herhalde?yada paslanmış… (sanki gerçek mi değil mi bilmiyormuşum gibi davranayım
)
------
Sıkılmış deseydin yeterli olurdu![]()
Bu daha iyi artık etiket gelmezÇünkü iki harf yapınca otomatik etiket önerisi gelirdi. Bir harf bir sayı çorba etmişsin. 4’ü A diye okumamızı istiyorsun galiba ama açıkçası 👎
@xdragxx ifşalamamıştır bir şey ya, şaka yapmıştır. Acemi değil herhalde?yada paslanmış… (sanki gerçek mi değil mi bilmiyormuşum gibi davranayım
)
------
Sıkılmış deseydin yeterli olurdu![]()
Mavileri görüyorBu daha iyi artık etiket gelmezbir de ben bu işlerle sen ilgileniyorsun diye biliyordum yoksa @xdragxx ya da diğerlerinin göreceğini bilseydim öyle yazmazdım
çok şükür daha saçma bir şey yazacaktım sonra vazgeçtim iyi olmuş
Sen kaşınma yoksa biliyorsun
Keşke yazsaydın bize malzeme çıkardı.Bu daha iyi artık etiket gelmezbir de ben bu işlerle sen ilgileniyorsun diye biliyordum yoksa @xdragxx ya da diğerlerinin göreceğini bilseydim öyle yazmazdım
Ne yaparsın lan hava gazı ?Sen kaşınma yoksa biliyorsun
![]()
Ya Çini boykot etmek kötü bir şey miBu daha iyi artık etiket gelmezbir de ben bu işlerle sen ilgileniyorsun diye biliyordum yoksa @xdragxx ya da diğerlerinin göreceğini bilseydim öyle yazmazdım
Politik şeylere bulaşma benceYa Çini boykot etmek kötü bir şey miÖvün diye yazdık işte
![]()
O japon mu ne alfabesi karizmatik duruyordu önceki adlarda da o vardı sade BARON bile daha iyi olurduHadi ya neden?
Ne linçlediniz beO japon mu ne alfabesi karizmatik duruyordu önceki adlarda da o vardı sade BARON bile daha iyi olurdu![]()
Linçle alakası yok fikir belirtiyoruzNe linçlediniz beÇin alfabesiydi ama her yıl değiştirmeye karar aldım bir de 4 benim için özel bir sayı.
Biliyorum goygoy yapıyoruz sadece ama yalan yok etiket meselesi iyi olduLinçle alakası yok fikir belirtiyoruz![]()