Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Hadi ya neden?

Her yıl değiştiriyorum bu 4 oldu galiba ama sen o kadar aktif olmadığın için sevgili musa bilmiyorsun :A

Siz gizli şeyleri böyle mi paylaşıyorsunuz :A
Çünkü iki harf yapınca otomatik etiket önerisi gelirdi. Bir harf bir sayı çorba etmişsin. 4’ü A diye okumamızı istiyorsun galiba ama açıkçası 👎

@xdragxx ifşalamamıştır bir şey ya, şaka yapmıştır. Acemi değil herhalde? :A yada paslanmış… (sanki gerçek mi değil mi bilmiyormuşum gibi davranayım :A )
------

3.kez değiştirdin ismini mantıklı bir açıklaması olmalıydı kusura bakma :A
Sıkılmış deseydin yeterli olurdu :A

Çünkü iki harf yapınca otomatik etiket önerisi gelirdi. Bir harf bir sayı çorba etmişsin. 4’ü A diye okumamızı istiyorsun galiba ama açıkçası 👎

@xdragxx ifşalamamıştır bir şey ya, şaka yapmıştır. Acemi değil herhalde? :A yada paslanmış… (sanki gerçek mi değil mi bilmiyormuşum gibi davranayım :A )
------

Helal Mosi aferin abinden iyi ders almışsın. :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi

------

Bu daha iyi artık etiket gelmez :A bir de ben bu işlerle sen ilgileniyorsun diye biliyordum yoksa @xdragxx ya da diğerlerinin göreceğini bilseydim öyle yazmazdım :X çok şükür daha saçma bir şey yazacaktım sonra vazgeçtim iyi olmuş

Bu daha iyi artık etiket gelmez :A bir de ben bu işlerle sen ilgileniyorsun diye biliyordum yoksa @xdragxx ya da diğerlerinin göreceğini bilseydim öyle yazmazdım :X çok şükür daha saçma bir şey yazacaktım sonra vazgeçtim iyi olmuş
Mavileri görüyor :A ayrıca ben bir çok işi onlara pasladım. Ben emekli gibi bir şey oldum. Sıra onlarda :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: 12.Adam and B4RON
Kardeşime dokunma iyi yapmış. :A İfşa time @xdragxx @Dosi
Sen kaşınma yoksa biliyorsun :A

Hold Up What GIF

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and B4RON
Ya Çini boykot etmek kötü bir şey mi :A Övün diye yazdık işte :A

• Güldürdün
Reactions: B4RON and 12.Adam
Hadi ya neden?

Her yıl değiştiriyorum bu 4 oldu galiba ama sen o kadar aktif olmadığın için sevgili musa bilmiyorsun :A

Siz gizli şeyleri böyle mi paylaşıyorsunuz :A
O japon mu ne alfabesi karizmatik duruyordu önceki adlarda da o vardı sade BARON bile daha iyi olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: B4RON