- Reaksiyon puanı
- 112,783
- Puanı
- 1,060
Gözden ırak gönüldende ırak deyimi boşuna değilmişValla ilk kez o arkadaṣı unuttuğunu görüyorum @12.Adam 'ın. Kıyamet yolda. 😱
Gözden ırak gönüldende ırak deyimi boşuna değilmişValla ilk kez o arkadaṣı unuttuğunu görüyorum @12.Adam 'ın. Kıyamet yolda. 😱
Jeton şimdi düştü “Aykut ‘um “ bambaşkaydı. Üstüme gelme mosi.Gözden ırak gönüldende ırak deyimi boşuna değilmiş
@bazinga bu duruma el atabilir ancak.666 kaldırmayı unutmuşum aceleyle tekrar değişim yapsam sorun olur mu ?
Eyvallah@bazinga bu duruma el atabilir ancak.
@HollyDemon☾☆ olmak istiyormuş.
Yalnız bundan sonra değişim yapma artık. Çok fazla olunca yapmıyoruz.
Kutsal İblis diyeyim de nickinin bütün havası gitsinEyvallah
bu değişimden sonra yapmayı düşünmüyorum şuan
yine de büyük konuşmayayım zaman neler gösterir bilemezsin
Eyvallah
bu değişimden sonra yapmayı düşünmüyorum şuan
yine de büyük konuşmayayım zaman neler gösterir bilemezsin
Teşekkürler efendimHayirli olsun yeni kullanici ismin.
Teşekkürler efendim
böyle olsun @HollyDemon☾☆ istiyorum ama daha cevap gelmedi .
yok daha cevap gelmedi beklemekteyimYöneticiler cevap vermiyor mu?
yok daha cevap gelmedi beklemekteyim
Aynen bana da çok ilginç geldi kardeşim sabırla bekliyorum bakalımNeyi görüsüyorlar acaba bu kadar uzun. Ilginc degil mi sence
ilginç olan ne?Aynen bana da çok ilginç geldi kardeşim sabırla bekliyorum bakalım
yok @bazinga ömden yazmadımilginç olan ne?
adminden başkası bir şey yapamaz artık. Yani sitemlerinizi görüşlerinizi ona yapın.
Bazingaya yazdında cevabını bekliyorsan bilemem.
Yeniden diyeyim. bazinga harici kimsenin yetkisi yok değiştirmeye. 1 ay tamamlanırsa o zaman ben yapabilirim ama şu an sen talep edemediğin için olmuyor
Tahmin ettiğim gibi. Burada talep oluşmuşta kimse ilgilenmemiş gibi yazışmalar olmuş. Yönetici olduğum için hatırlatmam gerekirdi.yok @bazinga ömden yazmadım
buradaki sizin ulaştırmanız yeterlidir diye düşündüm
bu ara da sitem size değildi neden üstünüze alındınız
siz elinizden gelen yardımı yapıyorsunuz
iyi niyetli hareketleri görürüm her zaman
Aynen bana da çok ilginç geldi kardeşim sabırla bekliyorum bakalım
Ne yapcaksin Yaşlı Kurt Mu? 🐺 Kurt reyiz mi ne var aklindaGüzel lakap sevdim ben katta nickimi değiṣtirsem mi acaba
Ne yapcaksin Yaşlı Kurt Mu? 🐺 Kurt reyiz mi ne var aklinda