The_Erinch
Favori Üye
Bensiz olur mu 😃😂 ama @Tolstoyevski nin 'Thanos' önerisi banada mantıklı geldi... Sana yakışır 😾😾😾Abi bari sen yapma.
Bensiz olur mu 😃😂 ama @Tolstoyevski nin 'Thanos' önerisi banada mantıklı geldi... Sana yakışır 😾😾😾Abi bari sen yapma.
Helal be Dosi hanımBirlikten kuvvet doğarsenin gibi fena olan @xdragxx var. O da acil durumda çeker fişini. Bizim ekip çok güçlü, öyle saç baş yolmakla bir yere varamazsın
Kimseyi de benim konumdan kovamazsın@Maskeli Fedai
24 den kurtul 🐣Ben memnunum. Farklı bir isim. Belki sayı kısmı değiştirebilirim. Mümkünse çok değiştirmeyinKafam karışır iyice.
hanı ben yeniyim..doan 56 dım.ismimi değiştirdim.Konuda bari nick değiştirenler eklensede bilsek, sanırım yeni aramıza giren nickler benim farkettiğim, @The Barberson ve @Doğan sanırım.
Hayırlı olsun güncellemen. İmkanı olanlar bana göre, özel bir durumu yoksa sayılardan kurtulabilir.hanı ben yeniyim..doan 56 dım.ismimi değiştirdim.
the berberson önce neydıkı o...saol tesekkurler ..nıkım değişse bile fotom aynı..gunceleme guzel valla..sen değiştircenmıHayırlı olsun güncellemen. İmkanı olanlar bana göre, özel bir durumu yoksa sayılardan kurtulabilir.
Ben en fenayım kimseden korkmamBirlikten kuvvet doğarsenin gibi fena olan @xdragxx var. O da acil durumda çeker fişini. Bizim ekip çok güçlü, öyle saç baş yolmakla bir yere varamazsın
Kimseyi de benim konumdan kovamazsın@Maskeli Fedai
Buna ancak ve ancak gülerim, hepinizi toplasak bir BEN etmezsiniz boşuna kendini yormayın.
Aşk olsun 😡Ben özelliği bilmiyordum, henüz okumamıştım forum güncelleme konusunu..Ama bu konuyu görünce canım çekti doğrusu, belki ben de değiştiririm...Senin de derdin başka, az değilsin...
Konuda bari nick değiştirenler eklensede bilsek, sanırım yeni aramıza giren nickler benim farkettiğim, @The Barberson ve @Doğan sanırım.
İsimlere tıklanınca belli oluyor eski kullanıcı isimleri ismin yanındaki yuvarlak çemberthe berberson önce neydıkı o...saol tesekkurler ..nıkım değişse bile fotom aynı..gunceleme guzel valla..sen değiştircenmı
ben değiştirsem bile fotom aynı zaten..İsimlere tıklanınca belli oluyor eski kullanıcı isimleri ismin yanındaki yuvarlak çemberEkli dosyayı görüntüle 93296
Hayır, yenilik konusunda da herkes kullanıcı adı muhabbeti edince ve seninle de ayrıca konuşunca en iyisi bir konu açayım dedimBen en fenayım kimseden korkmamSaç baş yolmakla da kalmam.Konunun mimarı benim, ben olmasam bu konu da olmazdı.
@serhatt malzemeleri getirmiş, @Sherlock pişirmiş, @Tolstoyevski tadım yapmış, @Dosi yemeği hüpletmiş, @Maskeli Fedai hani bana, hani bana demiş?Hayrola kim kimi kovuyor benim konumdan?
Maskeli senin reytingin bana işliyor oyüzden kal
serhat, sen sadece vesile oldun, sana geçici silinecek bir konu ayarlayacaktım ama sonra bu fikir geldi aklıma.
@Sherlock başlık önerisi ile geldi ve @Tolstoyevski o da içeriğine onay verdi yani sizlere %1 kendime %97 hisse hakkı veriyorum
Emrecik pek uygun değil.emrecik nasıl yada ege kardeşim
@bozanga nasıl ?@bazinga yeniden OzaN olsun
şaka yapmıştım zaten biliyorumEmrecik pek uygun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?