Oynamaması gerektiğini düşündüğüm için tekrar OzaN yap diyorum zaten @bazingaOzan bile oynadı. Sen de oyna
Oynamaması gerektiğini düşündüğüm için tekrar OzaN yap diyorum zaten @bazingaOzan bile oynadı. Sen de oyna
Bu konunun bana öel olması lazımdı...@Emre Ozansoy @serhatt sizin için açtım
@slhttnmtl sen de burda fikir alışverişi yaparsın.
Aklınıza isimler gelince anket yaparız bu konuya
İlk anketi senle yapacağız. Elini çabuk tut ve Aşko, onu da al önerineBu konunun bana öel olması lazımdı...
Iyy ne aşkosu be Ender dururken.İlk anketi senle yapacağız. Elini çabuk tut ve Aşko, onu da al önerine
'Hainli Fedai' yapalım hemen. @bazinga
Maskeli olsun hem yadırgamayız
@Ersin.Önerileriniz varsa alayım.
Kesinlikle, fikrin doğmasına sen sebep oldunKonunun mimarı benim. .A @Dosi Tüm övgüler bana.
Bu forum bana dua etsin zehir gibi bir üyesi var.Kesinlikle, fikrin doğmasına sen sebep oldun
Ve yeni hali ile ilk konum oldu
Heh bir sen eksiktin.
Çok sağ ol @Dosi güzel bir şey görürsem almaya çalışırım.@Emre Ozansoy @serhatt sizin için açtım
@slhttnmtl sen de burda fikir alışverişi yaparsın.
Aklınıza isimler gelince anket yaparız bu konuya
Senin ismini etiketlerle çok zorlanıyorum. @ olmadan yazmak imkansız sadece Stockholm anlatmıştım, onun kısaltılışından dolayı yapabiliyorumÇok sağ ol @Dosi güzel bir şey görürsem almaya çalışırım.
Aslında kolay da ismim ama neyse değiştiririm o zaman.Senin ismini etiketlerle çok zorlanıyorum. @ olmadan yazmak imkansız sadece Stockholm anlatmıştım, onun kısaltılışından dolayı yapabiliyorum
Konunun mimarı benim ve seni konumda istemiyorum yallah.Sanane..
Benim gibi bir reytingi istemiyorsun demek.. Daha da gelmem bu konuya..Konunun mimarı benim ve seni konumda istemiyorum yallah.
😀Benim gibi bir reytingi istemiyorsun demek.. Daha da gelmem bu konuya..