Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and serhatt
Birlikten kuvvet doğar :A senin gibi fena olan @xdragxx var. O da acil durumda çeker fişini. Bizim ekip çok güçlü, öyle saç baş yolmakla bir yere varamazsın :A
Kimseyi de benim konumdan kovamazsın :A @Maskeli Fedai
Ben en fenayım kimseden korkmam :A Saç baş yolmakla da kalmam. :A Konunun mimarı benim, ben olmasam bu konu da olmazdı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben özelliği bilmiyordum, henüz okumamıştım forum güncelleme konusunu.. :A Ama bu konuyu görünce canım çekti doğrusu, belki ben de değiştiririm... :A Senin de derdin başka, az değilsin... :A
Aşk olsun 😡
Artık o durumlar umrumda değil :A ben doydum o mevzulara :A bu tamamen o yenilik konusu düz goygoya kaçmasın diyeydi:A
sen de mi? 😱 herkes bu anı bekliyormuş :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Konuda bari nick değiştirenler eklensede bilsek, sanırım yeni aramıza giren nickler benim farkettiğim, @The Barberson ve @Doğan sanırım.

the berberson önce neydıkı o...saol tesekkurler ..nıkım değişse bile fotom aynı..gunceleme guzel valla..sen değiştircenmı
İsimlere tıklanınca belli oluyor eski kullanıcı isimleri ismin yanındaki yuvarlak çember
IMG_20201004_114706.jpg

Ben en fenayım kimseden korkmam :A Saç baş yolmakla da kalmam. :A Konunun mimarı benim, ben olmasam bu konu da olmazdı. :A
Hayır, yenilik konusunda da herkes kullanıcı adı muhabbeti edince ve seninle de ayrıca konuşunca en iyisi bir konu açayım dedim :A Sadece sen olsan dediğim gibi sana özel geçici bir konu açardık, başlıkta da serhatt'ın kullanıcı adı seçenekleri vs yazadık:A
Herkese ayrı ayrı olmasın diye bu fikri devreye soktum. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: serhatt and Doğan
Hayrola kim kimi kovuyor benim konumdan? :A
Maskeli senin reytingin bana işliyor oyüzden kal :A
serhat, sen sadece vesile oldun, sana geçici silinecek bir konu ayarlayacaktım ama sonra bu fikir geldi aklıma.
@Sherlock başlık önerisi ile geldi ve @Tolstoyevski o da içeriğine onay verdi yani sizlere %1 kendime %97 hisse hakkı veriyorum :A
@serhatt malzemeleri getirmiş, @Sherlock pişirmiş, @Tolstoyevski tadım yapmış, @Dosi yemeği hüpletmiş, @Maskeli Fedai hani bana, hani bana demiş? :F