Sen bence çok değiştirdin artık böyle kalsın benceKullanıcı adımımı değiştirsem acaba 😄😁😆😅🤣 @Dosi @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski
Rekor bende kimseye vermem😉
Sen bence çok değiştirdin artık böyle kalsın benceKullanıcı adımımı değiştirsem acaba 😄😁😆😅🤣 @Dosi @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski
Rekor bende kimseye vermem😉
bence senin gibi dursun değil miSen bence çok değiştirdin artık böyle kalsın bence
Ben memnunum bozarsam büyüsü kaçarbence senin gibi dursun değil mi
bi sonrakini Gerekli25 olsunBen memnunum bozarsam büyüsü kaçar
24 benim uğurlu sayımbi sonrakini Gerekli25 olsun
İki tane maskeli fedai bir foruma çok gelmez mi?..
Laaaannn m harfi yazacağıma n yazmışım..İki tane maskeli fedai bir foruma çok gelmez mi?..
Hatlar iyice karıştı.Laaaannn m harfi yazacağıma n yazmışım..
Squid Game psikolojimi bozdu herhalde..Hatlar iyice karıştı.M yazmışsın zaten.
Oyuncu 240 senin bütün ayarlarını alt üst etmiş.Squid Game psikolojimi bozdu herhalde..
O çekik gözlüyü istiyorum..Oyuncu 240 senin bütün ayarlarını alt üst etmiş.
Laaaannn m harfi yazacağıma n yazmışım..
Ne konuşuyorsunuzHatlar iyice karıştı.M yazmışsın zaten.
@Tolstoyevski ne oluyor bu adama?
Ersin beyciğimle aramızdaki şifreli konuşmalar..Ne konuşuyorsunuzhangi M yazılı. nickiMi/nickiNi kısmımı. ikinizinde hatları karışmış
Yanlış zamanda damlamışım konuya...Ersin beyciğimle aramızdaki şifreli konuşmalar..
Yeni yaş seni bunaklaştırdı galiba ne çabuk yazdığını unutur oldun senLaaaannn m harfi yazacağıma n yazmışım..
Ne konuşuyorsunuzhangi M yazılı. nickiMi/nickiNi kısmımı. ikinizinde hatları karışmış
Sen konuya farklı bir bakış açısı ile dalınca benim kafa iyice uçtu.Ersin beyciğimle aramızdaki şifreli konuşmalar..
Saldım artık..Sen konuya farklı bir bakış açısı ile dalınca benim kafa iyice uçtu.Maskeli Beyefendinin konuya açıklık getirmesi şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?