Show Kuaförüm Sensin - Program Yorumları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İzledim şimdi, ilk defa Bülent Ersoy'u böyle görüyorum. :( 70 değil 68'sin ayrıca..
 
  • Üzücü
Reactions: xBUGRAx

yusk1z

Yeni Üye
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanı
2
tabi ki bende tafun ve serap ikilisini KRALLL buluyorum ama banu da süper bir model. ama kaç seferdir tayfunun grubuna çok güzel modeller geliyor. ama banununda (prensesler grubu modeli) konuşmasını çok seviyorum çok sempatik. Serap harici en güzel makyör tabi ki dilek öz çok güzel ve çok güzel makyaj yapıyor ve hoş. Tabi ki buse şimşekde beni çok güldürmüştü programdayken.Onun haricinde ışıl hakkında bazı iddialar duydum buseden oda çok ilginç. İnşallah banu dilek tayfun serap hiç elenmez çok seviyorum.
 

yusk1z

Yeni Üye
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanı
2
ikizleride sevmiyorum tamam dedikodu söylerken sempatik olabiliyorlar ama kendi modelleriyle bile araları kötü bu hoş birşey mi ? yani orda bile gösteriyorlar kendi yüzlerini. Neyse şuana kadar ben bayağı izledim. Tayfun serap ın eski bölümlerini de izledim diyecekleriim şunlar:

Tayfun serap : herkes gibi bende onları çok beğeniyorum. Ama tayfunu bazen anlamıyorum.
Mesela taneri hiç sevmezdim tanere dedi ki tayfun: kazandığım parayı çatır çatır yedim dedi bence bunu kimse anlamadı ama orda tayfun onu bilerek dedi tanere orda birşey var. Yoksa şaka gibi bile gözükse kesinlikle bence görgüsüzlük değildi.

Taner: Hiç sevmem birde çok kaba bir kuaför var diğer kuaför yarışmasınada çıkmıştı ilk bölümlerde gelmişti tayfunun instagram hesabı hala takip ediyor onu. Onun kadar kaba katı kalpli bir kuaför görmedim. Bir tane kızın saçından tuttu dedi ki siz benim çalışma tarzımı biliyor musunuz dedi çat diye kesti saçını ( bunu diğer programda yaptı ama bu programda da bana aşırı kaba geliyor hiç sevmiyorum onu zaten şuan yok inşallah hiçde gelmez. Taner bile ondan iyi idi.

Urfalılar : Çok sempatiklerdi güzellerdi fazla duramadılar keşke dursalardı.

Sevcangil: onlarıda çok severdim.

Hasan & bilal ve buse:

Yani ben genelde fazla gülmeyen bir insanım ama bazen buse inanılmaz komik şeyler dedi ama bunları monoton olarak dedi inanılmaz güzeldi çok gülmüştüm mesela:

bir kere taner tayfuna demişti ki eski bölümlerde bu saçda kat var mı dedi ? tayfun dedi yok mu ? sonra taner dedi yok sonra tayfun resim gösterdi (görev resmi) peki dedi burda kat var mı ? taner dedi var ( varları yok ları tam hatırlamıyorum) neyse buse bunun taklidini yapmıştı inanılmaz gülmüştüm.

Falan buse bazen inanılmaz komik oluyor ama bazende anlamıyorum . Gitti ben çok seviyorduum seviyorum ama renkli saç yakışıyor.

Yani buse güzel.

Hasan konusuna gelirsek hasanda kürt samimiyeti var ve ben kürt samimiyetine AŞIĞIM. ama dikkat ettiyseniz inanılmaz konuşuyor ve dostuysanız yaşadınız düşmanıysanız yani deşiyor sizi çok riskli ve güldüğü için dosta güven düşmana korku. İnanılmaz itici düşmanları için dostları için inanılmaz güzel. İşte yani love&hate ilişkisi kuruyor görenlerle.

Bilal: bilali ben fazla bilmiyorum yalnız bir keresinde bir videosunda kendisi değil ama başkası birşey dedi uyarmadı yada ciddiyetini farketmedi o canımı sıktı. Yoksa dediğim gibi fazla bilmiyorum herkes çok iyiydi diyor ama onun kişiliği için.

----------------------------

Dilek öz: favorimmmm eskidende çok beyefendi biriyle gelirdi ilk bölümlerde o beyide ben beğeniyordum. Ama şuan inanılmaz güzel inşallah elenmez.

Banu: dediğim gibi şuanki favori modelim. Ama mesela tayfungile bazen aşırı güzel modeller geldi.


Onun haricinde eski bölümlerde pembe saçlı bir makyör jüri vardı süper sempatik süper adaletli süper hoş zarif bir bayandı ama gitti neden bilmiyorum onu geri istiyorum. Şuanki makyör jüride yakışıklı ama ne yaparsın. İkiside olabilir bence jüri ne kadar çok o kadar iyi.

Onun haricinde programa ne eklenebilir.

Eskiden masalarda birbirine puan veriyordu kesinlikle gelmeli eğlence kavga şamata en az 10 katına çıkar.

Jüri sayısı bence artırılsa süper olur.

Saatler sürüyor biliyorum çekimi biz ama tekrarıyla "az sonra" kısımlarıyla falan o kadar görmüyoruz. Bence tekrar falan kaldırılmalı programa ne kadar süre verildiyse o kadar şey görelim güzel çirkin farketmez ben izlemeyi çok seviyorum.

Yada internete yüklenen versiyonu sıkıcı parçalarıda içerebilir isteyen onları da izler ben izlerim gibime geliyor.

Ayrıca hasanın sevdiği kız vardı ne oldu onların ilişkisine ?? hasanın şuan oglu var biliyorum ama o kızdan mı ? evlendiler mi ?

Bayağı izledim ben bu programı ama 300 bölüme yakın 2 saatten 600 saat yapar hepsini izlemedim. Ama bayağı izledim dediğim gibi. Şimdilik diyeceklerim bu kadar.