Aaa olur kapak fotosunu bununla değiştirelim yeni üyeler hakkımda farklı şeylerde okusun sıkılmasınlarAaaa çok teşekkürler, ne demek 100 bine özel özel bir hediye olmalı diye düşündüm hazır resim videodan ziyade.Bu şiirşiiri arka fonu sincaplı bir fotoya ekliyim istersen?
Aynen öyle,hiç beğenmedim
Diğeri de güzel ama. Bunu ve onu yan yana ekliyim. Hatırlatırsan yarın güzel bir şeyler tasarlarım.Aaa olur kapak fotosunu bununla değiştirelim yeni üyeler hakkımda farklı şeylerde okusun sıkılmasınlar
BİZ yokluğunu hissettirmiyoruz işte daha ne
İnşallah geçmeye devam edecemAaa teşekkürler cnmİyi ikili olduk hatta beni son dönemde geçiyorsun bile seninde yeni kulüplere hızlı hızlı adımlar atmanı görürüz
@S.G.A.T. Gerçekten Selim sanırım oda çaktırmıyorya durumu Sgatda çaktırmıyorAynen öyle,hiç beğenmedim
Serhanı delirtmeye mi çalışıyorsun gider ayak
BİZ yokluğunu hissettirmiyoruz işte daha ne
Aaa eyvahhh orasını düşünememiştim 😱😱😱@Harunnn60 konuyu kilitler şimdi yandın
O hediyeden sonra bence laf etmeye hakkı yokSerhanı delirtmeye mi çalışıyorsun gider ayak
Olmaz bişey korkmaAaa eyvahhh orasını düşünememiştim 😱😱😱
Dimi
Bi harika bekledim ama öyle bir hediyeye
Aaa aynı karede olursa iyi olur tabi cnm teşekkürler emeklerin için anı olarak kalsın emekv erilmiş göz önünde olsunDiğeri de güzel ama. Bunu ve onu yan yana ekliyim. Hatırlatırsan yarın güzel bir şeyler tasarlarım.
mesajın iyiydi harikayı o cehennem engellediBi harika bekledim ama öyle bir hediyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?