Aaa çok cici gerçekten çok tşşkler abicimSorma bacım şu deseni verecem diyematah bişey değil ama olsun aynı hediye veemektense@Harunnn60
Belki bunu daha çok seversin
Aaa çok cici gerçekten çok tşşkler abicimSorma bacım şu deseni verecem diyematah bişey değil ama olsun aynı hediye veemektense@Harunnn60
Belki bunu daha çok seversin
Aaa çok tşşkler cnm hediyelerim çok güzel özleyecezKraliçemiz, canım ablam nice yıllara inşallah.Hediyelerini vereyim, uzun uzun yazmayacağım zaten biliyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 74361Ekli dosyayı görüntüle 74362Ekli dosyayı görüntüle 74363Ekli dosyayı görüntüle 74364Ekli dosyayı görüntüle 74365
Dünyanın en güzel filmi ve çizgi filmide aynı şekildeAl o zaman hediyemle uyursun cicili bicili rüyalar
hayır tutukladığı kişi dışarda hakanın @ÇiğdemSevdiği kız bumuydu
tarık herkesi tehdit etti emniyeti yakarım dedi almanyayıda herkesin evini yakarım istanbuluda yakarım hastahaneyide yakarım dedi @ÇiğdemNe oldu yeni bölüm iyi reytingle kapatmıssınız
Şimdi bu diziler 2 şer bölümmü olmucak bu hafta ve gelecek haftatarık herkesi tehdit etti emniyeti yakarım dedi almanyayıda herkesin evini yakarım istanbuluda yakarım hastahaneyide yakarım dedi @Çiğdem
evet Arka sokaklar 17 ocaktaŞimdi bu diziler 2 şer bölümmü olmucak bu hafta ve gelecek hafta
Gelecek hafta olsa iyiydi ama inş 1 hafta daha uzamazevet Arka sokaklar 17 ocakta
Aaa çok tşşkler zaten bende düşüncelerimi paylaşmıştım evet Şımarık dönemine denk geldiği için çocukluğum Karmadan 1 tık daha özel bir albümdü benim içinNice senelere hep birliktee. Hep aynı şeyi söylüyor gibi olacağım ama aktiflikte en büyük pay sahiplerinden ve neşelerinden birisin, yokluğunda forum ölü gibi oluyor yaşadık gördük yani.@Çiğdem
Hediyem ise, Tarkan’ın en sevdiğin albümü (Bully ile konuşmuştuk yazın) Ölürüm Sana’dan harika bir parça oluyor: Megastar’ın yine klipteki dansıyla fark yarattığı Salına Salına Sinsice...
Gece gece görunce eridim avatarına, pamuk gibi oldumAaa çok cici gerçekten çok tşşkler abicimAvatara foto arıyordum bu kalsın yakıştı@Harunnn60 @xemrexxx @batuhankaralar @serhatt @mrt-06 @Yiğitt
Pamuk olabilir ismiGece gece görunce eridim avatarına, pamuk gibi oldum
Aaa tşşkler cnm bekledim kadar varmıs özellikle şu oğlanı unutmaman artı puanTebrikler canım nice mutlu yıllara.Ama biraz yavaş ol hediye yetiştiremiyoruz.@Çiğdem
(Geç de olsa) hediyelerin:
Kimi sevsem yabancılarda şey çıkıyor oda öyleKim bu Çiğdem tarafıma derhal adını bildir. Stolk time.
Matthew Daddario tam sana uygun evetO da mı bizden?Ooo süper o zaman, adı ne adı lazım.
AT HIRSIZI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?