Nisanda satürüne gideceksin rol gereği Taciyi oynuyorsun @xemrexxxay bu nasıl konu @Harunnn60 egokoliği seni resmen olmamış.ss ay neyse ablalarım @vadikızı harun bu konuyla sana bunak kraliçe @Dosi ye de devrik kraliçe diyor bence dalın harunu pataklayın çiğdemi kraliçe ilan etmiş.ss
ay neyse @Çiğdem- al sana hediye cadoloz @destere lerin çiftleşme resimleri
Ne hediyesi ayoll bu konuya şuan girdim yeni mesajlara henüz bakmadımzaten @Çiğdem- de beğenmemiş hediyemi onun için kaldırdım sayfadan
Hahahah aaa bu konuya daha bakmamıştım şuan yine diğer mesajlara henüz bakmadı @destere hediyemi beğenmemiş Çiğdem diyip sildim dedi kırılıp gitmiş hediye ne haberim bile yokay bu nasıl konu @Harunnn60 egokoliği seni resmen olmamış.ss ay neyse ablalarım @vadikızı harun bu konuyla sana bunak kraliçe @Dosi ye de devrik kraliçe diyor bence dalın harunu pataklayın çiğdemi kraliçe ilan etmiş.ss
Gelelim kutlama mesajımıza. Sayın Çiğdem hanım size forumda nice mutlu yıllar diliyorum. Hep beraber o mutlu geleceğe ulaşmamızı ve burada aldığımız keyife devam etmemizi diliyorum.@Çiğdem-
Buyrun bu da hediyeniz. Çok değişik ve fantastik bir hediye.
Çikolata falan yok sana. (Tabi gerzek demiyorum asla o manyak gibi).
Oha Queen.
Tebrik ederim.
Sana çoooooooooook özel hediyem var.
Aaa çok teşekkürler arkadaşlar , hep birlikte daha uzun yıllara inşNice mutlu yıllara inşallah uzun süre aramızda olmaya devam edersin.@Çiğdem-
Konudaki mesajlara bakmadım bu yüzden hediyen daha önce verildi mi bilmiyorum. Yine de al bakalım.
Berbat bir hediye yollamıştı boşver.Ne hediyesi ayoll bu konuya şuan girdim yeni mesajlara henüz bakmadımbildirimler yığılmış onlara bakıyorum@Harunnn60
Hahahah aaa bu konuya daha bakmamıştım şuan yine diğer mesajlara henüz bakmadı @destere hediyemi beğenmemiş Çiğdem diyip sildim dedi kırılıp gitmiş hediye ne haberim bile yok@Harunnn60 göbek atar şimdi
Sen mezarına dön bakayım.😵ay bu nasıl konu @Harunnn60 egokoliği seni resmen olmamış.ss ay neyse ablalarım @vadikızı harun bu konuyla sana bunak kraliçe @Dosi ye de devrik kraliçe diyor bence dalın harunu pataklayın çiğdemi kraliçe ilan etmiş.ss
Aaa önceki sayfaya baktım senin alıntından gördümBerbat bir hediye yollamıştı boşver.
Sen mezarına dön bakayım.😵
Resim yoktu profilindeAaa önceki sayfaya baktım senin alıntından gördüm@destere iyi alıştı bu mesaj silmelere bir daha bana yazdığı emsajı silerse kafasına oklavayı yiyecek
Ama yılbaşı tatiline ayrılmadan önce profilime çok cici bir hediye bırakıp gitmiş yine yaptı yapacağını sempatik sapık@MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
30 Aralık 2013 , 4 yıl önceye gittim senle bu tarihte konuştuğum SPN mesajından bir akre paylaşacamResim yoktu profilinde
Profilime uğra30 Aralık 2013 , 4 yıl önceye gittim senle bu tarihte konuştuğum SPN mesajından bir akre paylaşacam
İlk sohbetimi senle yapmıştım ve ilk iş olarak Süpernaturalı kazandırmıştık foruma@S.G.A.T. @xemrexxx @destere @mrt-06 @Yiğitt @Harunnn60 @cookies
@S.G.A.T. @MasacRE-
Aaaa süper olmuş cnm Forumda ilk mesajlarımProfilime uğra
Bilemiyorum sana da güven olmaz
Aaa ben ne yaptım şimdi beBilemiyorum sana da güven olmaz
insan kardeşine CW tavsiye eder mi ?Şaka yollu da olsa yapmayın böyle bişey @Çiğdem- kardeşim
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerimAaa önceki sayfaya baktım senin alıntından gördüm@destere iyi alıştı bu mesaj silmelere bir daha bana yazdığı emsajı silerse kafasına oklavayı yiyecek
Ama yılbaşı tatiline ayrılmadan önce profilime çok cici bir hediye bırakıp gitmiş yine yaptı yapacağını sempatik sapık@MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
insan kardeşine CW tavsiye eder mi ?düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerimaha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha
Gözlemci dizilerini ve yarışmasını iptal etti yani yayından kaldırdı bitirdi daha istediğin sahneye kavuşamadan bitti ne yapalım artık @Çiğdem- selenanın uyarlamasını yazmaya başlasa iyi olacak. @destereinsan kardeşine CW tavsiye eder mi ?düşmana bile öyle pis kanal tavsiye edilmez
mesajlarım yarım saat durur herhangi bir tepki almadığımda silerimaha sana yarım saat süre? geldin geldin gelmedin bunuda sileceğim hogatha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?