Kraliçe Çiğdem'in Forumda 4.Yılı (Tacı Takılıyor)

Hayır ben carpıttım
Şuan canım acayip sıkılıyor. Dunkirk izlicem hiç film izleyesim yok :
senin dediğin dizinin ilk iki bölümünü izledim birazdan 3. bölüme geçeceğim güzel bir dizi gibi ama bir kusuru var konusu başta ilginç olan diziler bölümler ilerledikçe sıradanlaşır

Avatarındakı adamı sevmiyorum fazla
Ben herşeyi bilirim havasında takılanları sevmiyorum kısaca Aleyna tilkinin babası sankı çok egolu bir adam

ben tam konunun araştırmasını yapıyordum
çünkü öyle @Çiğdem- e çalıntı eserlerle hediye göndermek içime sinmedi tam özbenliğimden gelen aşkla konuyu harmanlıyordum bir baktım pis ellerinle konuyu kapmış batırmışsın ortalığı kafamda canlandırdığım güzelim harmandalına yazık oldu

@destere den daha çok sana olmuş bu sefer evet @S.G.A.T.

@Harunnn60 ı böyle şahane bir konu açtı diye kıskandınız itiraf edin sabote ediyorsunuz
Ben de afilli bir Çiğdem yazısı bulmak için arama motoruna ismini yazdım. Biraz aşağıya inince @Harunnn60 hediyesi çıktı karşıma
Haliyle bu tesadüfü değerlendirmek istedim.
Zaten kendim yaptım dememişti ki
Aklıma gelmze trip atacağı

Yalan da mı söylemeye başladın artık.
😱

senin dediğin dizinin ilk iki bölümünü izledim birazdan 3. bölüme geçeceğim güzel bir dizi gibi ama bir kusuru var konusu başta ilginç olan diziler bölümler ilerledikçe sıradanlaşır
Doktor dizisi mi? Dizii övdüğümden değil, özel ilgim var öyle hastane dizilerine
Vakalar, polisiye olaylardan daha iyi oluyor
Ayrıca oğlanın otistik olması bence iyi. Duygusallık katıyor diziye
Ben de mi izlesem acaba?

@MasacRE- 1 sen 2 nerede inlik cinlik var kullanırsınız
Amaç illa beni bir ekarte etme.

@XanTier Neredesin ah ahh gel gör olanları.

aynen doktor dizisi ama benim ilgimi çeken konusunun doktorluk mesleğiyle ilgisi olması değil çocuğun otistik oluşu mesela o güm güm lafları yapıştırışı harika
ama işte bir yerden sonra ilginçliği kaybederse otistiklik işler sarpa sarır

Harika ana karakteri sevmeni sevindim
Keşke zamanında House MD izleyebilseydik

Harika ana karakteri sevmeni sevindim
Keşke zamanında House MD izleyebilseydik
yalnız işte dediğim gibi mesela bir çocuk vardı 30 yıl öncesinde kaybolup 30 yıl sonra aynı çocuk haliyle annesinin babasının karşısına çıkıyordu giriş ne kadar güzeldi sonra her bölüm bir ölen gelmeye başladı geçmişten tüm ilginçliğin içine ettiler böyle bir tehlike vardır hep bu tarz dizilerde

şimdi otistik doktorun yaptıklarına şaşırdığımız için hoşuma gidiyor o sahneler ama gün gelecek sıradanlaşacak artık

Seni mentionladığıma neden bakmıyorsun korkuyormusun
menşının bana ulaşmadı pompy ulaşsa niye bakmayayımki düşmanınmıyım