S.G.A.T.
Emekli
Ne güzel sahneymiş buYok bu cnm
1:06 DA ben babamı vermem diyor
Ne güzel sahneymiş buYok bu cnm
1:06 DA ben babamı vermem diyor
Ben Harun yazmış sanıyordum
hayır @Harunnn60 da o kadarını becerecek yetenek bile yok gugıl amcanın yardımı olmadan iki eliyle şeyini yani şiirini bile doğrultamaz )Ben Harun yazmış sanıyordum
onun haytalığıyla uğraşamam Kız olsun bana tapsın, peşimde tapşin tapşin yürüsünpll izler the affair izler cillop gibi çapkın bir oğlan olur işte fenamı
karpuz kafalı süper modüle bak sen burda bana laf vurmuş çaktırmadan bende mesajı kaçırmışım şu hale bak nerdeyse gümbürtüye gidiyordukYaşlandı artık destere Her şeyi geçn anlıyor her şeye geç uyguluyor filan güldürmüyor da. nerede o eski destereler...
hayır @Harunnn60 da o kadarını becerecek yetenek bile yok gugıl amcanın yardımı olmadan iki eliyle şeyini yani şiirini bile doğrultamaz )
o eser muhteşem görümcem son günlerin tripcan adamı @mrt-06 e ait
Bittin artık kabul et Yerin eski saray @Çiğdem-karpuz kafalı süper modüle bak sen burda bana laf vurmuş çaktırmadan bende mesajı kaçırmışım şu hale bak nerdeyse gümbürtüye gidiyorduk
konuya gelirsek eskiden karpuz idik şimdi döndük hıyara
@Harunnn60 sen ve @S.G.A.T. dan rahatsız olmuş sincaplarım öyle dedikarpuz kafalı süper modüle bak sen burda bana laf vurmuş çaktırmadan bende mesajı kaçırmışım şu hale bak nerdeyse gümbürtüye gidiyorduk
konuya gelirsek eskiden karpuz idik şimdi döndük hıyara
o zamanda jensen kovalar hiç hoş değil hogathaya bak ders alonun haytalığıyla uğraşamam Kız olsun bana tapsın, peşimde tapşin tapşin yürüsün
cümleyi yanlış anlamışsın o zaman jensen kovalar : (yani kızı süper portakal izlettirerek büyütürsen kız jensen kovalar yani jensenin peşinde koşturur )
İzlemedim ama sağlam Emir fanıyım Umut bilir @sokak sanatiKara Sevda izliyormuydun sen birini daha çektik @sokak sanati
rahatsız olsa twitter a döner demekki hala buralarda rahat biraz daha uğraşmamız şart@Harunnn60 sen ve @S.G.A.T. dan rahatsız olmuş sincaplarım öyle dedi
rahatsız olsa twitter a döner demekki hala buralarda rahat biraz daha uğraşmamız şart
Aaa sizin yüzünüzden banada trip gelecek ben çok mutlu oldum @Harunnn60 a çok tşşk ettim ama size gıcık kaptı bir kere keyfi kaçtı haliyleİzlemedim ama sağlam Emir fanıyım Umut bilir @sokak sanati
@Harunnn60 benden rahatsız mı 😱: Benden benden S.G.A.T.'cığından@Harunnn60 sen ve @S.G.A.T. dan rahatsız olmuş sincaplarım öyle dedi
ama yalanmı yani ? sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gagaAaa sizin yüzünüzden banada trip gelecek ben çok mutlu oldum @Harunnn60 a çok tşşk ettim ama size gıcık kaptı bir kere keyfi kaçtı haliyle
@S.G.A.T. Yiyip içmemiş Harun nereden kopyalıyor onu bulmuş
@Harunnn60
rica ediyorum muhteşem beroşumu gagaya cevap verirken kullanma süper modülün çamuru beroşuma sıçrar
hediye alınca da kendin yapmıyorsun zaten dükkandan alıp veriyorsun di miama yalanmı yani ? sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gaga
ama yalanmı yani ? sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gaga
@destere den daha çok sana olmuş bu sefer evet @S.G.A.T.
Hayır ben carpıttım Şuan canım acayip sıkılıyor. Dunkirk izlicem hiç film izleyesim yok :cümleyi yanlış anlamışsın o zaman jensen kovalar : (yani kızı süper portakal izlettirerek büyütürsen kız jensen kovalar yani jensenin peşinde koşturur )
lanet olsun bu türkçeyi elastik hale getirenlere
konunun en güzel kısmı dediğimiz yer çalıntı çıktı neyini kıskanalım@destere den daha çok sana olmuş bu sefer evet @S.G.A.T.
@Harunnn60 ı böyle şahane bir konu açtı diye kıskandınız itiraf edin sabote ediyorsunuz
desterecim ben konu açtım uğraştım. Ya sen? Bir konu bile açmayı bırak gelip burada köstek olmaya başladın. burada kötüleyeceğine yeni skorlar için çalışmaya başla.ama yalanmı yani ? sonuçta kopyalamış yapıştırmış sonra sanki marifetmiş gibi böbürleniyor lanet olasıca gaga
Radarıma girdin malesef.😵
Ahh bende olmasam çiğdem.Aaa sizin yüzünüzden banada trip gelecek ben çok mutlu oldum @Harunnn60 a çok tşşk ettim ama size gıcık kaptı bir kere keyfi kaçtı haliyle
@S.G.A.T. Yiyip içmemiş Harun nereden kopyalıyor onu bulmuş
@Harunnn60