kız bunlar fayda etmez ki hogathaya ayol bu kudurmuşlukla şap işe yaramaz onda kezzap desen dünyanın en çirkin dişisi zaten daha çirkin olamazYarın gidiyorum yemeğine şap atıp yüzüne kezzap dökecem
kız bunlar fayda etmez ki hogathaya ayol bu kudurmuşlukla şap işe yaramaz onda kezzap desen dünyanın en çirkin dişisi zaten daha çirkin olamazYarın gidiyorum yemeğine şap atıp yüzüne kezzap dökecem
Uzun zamandır mesaj sayılarına bakmamışım dedim x'li Emre'ye yaklaşmışsındır ama adam 160 binlere vurmuş.
Forumumuzun olmazsa olmazı Kraliçemiz, Hürrem Sultanımız, Patroniçemiz, Biricik Çiğdem'imiz 115 bin mesaja ulaşarak 115.000'ler kulübüne girmeyi başardı.
Kendisini tebrik eder nice neşeli, güzel mesajlarının devamını dileriz.
Kraliçeye tabi ki tacını takdim edelim.
Diğer Hediyelerin;
O zaman neden her hafta tam puan veriyor?sertabı niye armağan ettinki hogatham sertabdan nefret eder
karpuz kafa bir önceki soruma niye cevap vermedinO zaman neden her hafta tam puan veriyor?
@Maskeli Fedai herifi gibi hedef 2020 diyelim ozaman geçmiş oluruz yer cücesiniUzun zamandır mesaj sayılarına bakmamışım dedim x'li Emre'ye yaklaşmışsındır ama adam 160 binlere vurmuş.
Canım istemedi. Keyfimin kahyası mısın.karpuz kafa bir önceki soruma niye cevap vermedin
115 Mesaj yazmamı kutayacaksın ayoll
Aaa bekliyoruz zaten kuluplere girmenin en güzel yanıTebrikler @Çiğdem- başarıların daim olsun hediyeler yolda
Beddua da işlemiyor sana nasıl bir belasan
12 Ayda 50 bin allah bereket versinBeddua da işlemiyor sana nasıl bir belasan
Aaa hangi etiket ayoll itiraf konusu diyorsan o konuya girmedim görmedim şeyi nasıl okuyayım cnm@Çiğdem-her ne kadar etiketime dönmesende ben seni tebrik etmeden geçmiyim dedim
nice mesajlara diliyorum neşen hiç bitmesin güzel yüzün solmasın inşAllah Çiğdem nice mesajlara
Mustafa sandalın çıkış şarkısını armağan ediyorum
Söyle o foka üç haftadır şarkılarıma dissi basıyor sesimi etmiyorum, istediği olmasın diye. Benim damarıma basmasın gitsin dissini beğeni yada harikaya çevirsin.
Tam puanları alıyorsun her hafta yine yaranamıyor başkanımızSöyle o foka üç haftadır şarkılarıma dissi basıyor sesimi etmiyorum, istediği olmasın diye. Benim damarıma basmasın gitsin dissini beğeni yada harikaya çevirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?