KPSS 2014 Öğretmenlik Atamaları

Hakkında hayırlısı olsun en azından erkenden araştırıyorsun bende o da yoktu

bence çok harika şeyler yatıyor tm nin altında
Aynen hakimda hayırlı olsun birde Türkçe Öğretmenliği hakkında ne düşünüyorsun ts 2 den alıyor , sizin üniversite de Açmış hatta

Evt @cookies tm geç

Aynen hakimda hayırlı olsun birde Türkçe Öğretmenliği hakkında ne düşünüyorsun ts 2 den alıyor , sizin üniversite de Açmış hatta

Evt @cookies tm geç
Türkçe öğretmenliği bence çok iyi en azından atamalarda sıkıntı yaşamazsın çok ama genede iş kpss ye bakar ne kadar atmada olsa puan önemli tabi ama Türkçe öğrt. diğerlerine oranla avantajlı kaldıki atanamasan bile kolay kolay ücretli öğrt. yaparsın Bizim ünide mi açmış
onu bilmiyordum

Evt türkçe öğretmenliği aklımda onu da yazarım

Evy
istanbul uni , biliyor musun

Evt türkçe öğretmenliği aklımda onu da yazarım

Evy
istanbul uni , biliyor musun
Ben 2 ünide okuyorum biri çaıktan biri normal ist ünide işletme açıtkan 4 yıllık medipolda sağlık yönetimi 4 yıllık
birde çift anadal yaparsam 😛 tam olur ,o zaten açıktı ist üni de

Ben 2 ünide okuyorum biri çaıktan biri normal ist ünide işletme açıtkan 4 yıllık medipolda sağlık yönetimi 4 yıllık
birde çift anadal yaparsam 😛 tam olur ,o zaten açıktı ist üni de
Keşke senin yerinde olsam.

Bende türkçe öğretmenlik için sadece İstanbul düşüyorum oda yıldız teknik uni
sınıf öğretmenliği içim Doğu hariç her yer olabilir

Ayol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar

@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
hahahah benim rehberlik ettiğim öğrencilerde ciddi piskolojik sorunlar olusurdu ama bence

Keşke senin yerinde olsam.

Bende türkçe öğretmenlik için sadece İstanbul düşüyorum oda yıldız teknik uni
sınıf öğretmenliği içim Doğu hariç her yer olabilir
Allah herkese nasip etsin ama hiçte zor değil hayalim pdr idi ama olmadı kısmet değilmiş diyorum senin içinse seçimini iyi yap ve hayırlı olanın çıkmasını bekle

bencede doğu hariç heryer olabilir,hele ki doğu şu günler karışıkken kimsenin seçeceğini zannetmem

Aynen umarım güzel bir bölüm tuttururum