KPSS 2014 Öğretmenlik Atamaları

Formasyon son sene ye hatta 3 ve 4. sınıfa koymaya çalışıyorlar koyarsalar 1 yılımız uzamayacak yani formasyon sıkıntı değil gibi

tam bilmiyorum da DİKAB 'IN kalktığını duydum gibi

ohh içim rahatladı biraz
74 puan çok uçuk bir puan değil 85 leri gürünce devede kulak kalıyor
din kültürüde ilahiyattan olnuyor ilahiyat 5 yıl + 1 yıl formasyon : 6 yıl insan tıp okumuş gibi oluyor

Formasyon son sene ye hatta 3 ve 4. sınıfa koymaya çalışıyorlar koyarsalar 1 yılımız uzamayacak yani formasyon sıkıntı değil gibi

sen ilahiyat mı okuyorsun ?
eğer okuyorsan benide bilgilendirsene bu bölüm için

ohh içim rahatladı biraz
74 puan çok uçuk bir puan değil 85 leri gürünce devede kulak kalıyor
din kültürüde ilahiyattan olnuyor ilahiyat 5 yıl + 1 yıl formasyon : 6 yıl insan tıp okumuş gibi oluyor
İlahiyat pek mantıklı değil sınıf öğretmenliği secersin iki yıl KPSS te hazırlanır insan)) i

valla aynı cümleyi ailemde kurdu beyazsoy
çok haklısın

bende bir ara ilahiyat dedim sonra vazgectim
sınıf öğretmenliğine kaydı daha sonra aklım
Bende düşünüyordum ama dikab olmadı ve sınıf öğretmenliği yazsaydım çıkmıştı ve hocamız kaç binlerin mezun olup kaçının atandığını söyleyince direk kafamdan çıkarmıştım
sonradan ufak çocuklarla uğrasabilirmiyim diye de düşündüm

İlahiyat pek mantıklı değil sınıf öğretmenliği secersin iki yıl KPSS te hazırlanır insan)) i
Evet herşey KPSS 'ye bakar

sence sınıf öğretmenliği bu yıl seçilmeli mi 6.000 atamadan sonra ?
zaten bu sene bu bölümü kazandım kazandım yoksa puanlar artacak

Rehberlik öğretmeni ol kendi odan olsun tüm gün yat derim.

Sonuçta ilahiyat okuyan öğretmenlik yapmıyormu veya ben mi yanlış biliyorum

@Harunnn60 @kaan955 e katiliyorum rehber hocalari hep yatar arada sirada da aksiyon olsun diye öğrencileri yanlarina çağırıp kafalarini sisisirler

Rehberlik öğretmeni ol kendi odan olsun tüm gün yat derim.
Kuzenim oldu 3.000 tl maaş ve bütün gün yatuyor

@Harunnn60 @kaan955 e katiliyorum rehber hocalari hep yatar arada sirada da aksiyon olsun diye öğrencileri yanlarina çağırıp kafalarini sisisirler
Ama Iste rehber öğretmeni puanlar yüksek
Evet ilahiyat tan olacak artık

Şİmdi puanların düştüğünü ve atamanın olduğunu gören herkes senin gibi normal olarak yazmayı düşünür
Evt ama haklı değil miyim ?

EE o bölümü kazanıp okuyana kadar canları çıkyor biraz dinlenelim diyolar herhalde
Ayol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar

@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉

Yapacak birşey yok ki.
Normal hayatta yapıyorsun, yapmıyorsun bile hatta pc başında takıl bütün gün.

Ve yine tekrarlıyorum bu dönemde eğitimde çalışacaksanız ve devlet istiyorsanız, ilköğretim, lise bir süre sonra zarar verir hayatınıza..

Haklısın haklısın
dediğm gibi çocuklarla uğrasabilecek misin ? Başka öğretmenlikleri de düşüneblirsin..

Bu bölümü de kazanmak her Yiğidin harcı değil ama

Haklısın haklısın
dediğm gibi çocuklarla uğrasabilecek misin ? Başka öğretmenlikleri de düşüneblirsin..
Evt sabırlı bir insanım arkadaşlarım hep söyliyor bunu , Birde aile de herkes öğretmen