- Reaksiyon puanı
- 14,298
- Puanı
- 1,060
0 0 durum sırbistan 1 tane atacak inşşAaa hiç fikrim yok ayoll Kostarika ne ilk defa duydum
Bilgi verilse konuda diyecem ama onuda anlamam ki zaten @S.G.A.T.
Bugün puan almışız 0-0 ile yine 0-0 diyelim bakalım en azından maç öyle başlıyor
Aaa inş gol olmaz0 0 durum sırbistan 1 tane atacak inşş
SIRBİSTAN IM İYİ BASTIRIYOR KOSTADANAaa inş gol olmaz
İLK YARI BİTTİ 0 0Aaa zaten 2014 de ve geçen yıllarda yine olmuştu erkekleri geçiyordum @MasacRE- Benden korktu bu sefer gelemedi
0-0 Diye diye puanları topluyordum kendi mantığımla maç öyle başlıyor hem gol olsun diye stresede gerek yok Bazende millet bir ülkeye 3-0 4-0 yükleniyor öyle maçlarda da onlara uyuyorum
oldu bea başka isteğiniz üfletcem ben şimdi 1 0 olacak sırb.Aaa böyle tahmini sonlandır
Aaa hiç fikrim yok ayoll Kostarika ne ilk defa duydum
Bilgi verilse konuda diyecem ama onuda anlamam ki zaten @S.G.A.T.
Bugün puan almışız 0-0 ile yine 0-0 diyelim bakalım en azından maç öyle başlıyor
ŞU AN BEN:Sırbıstan 2-1 alır diyorum
1 - 1 berabere biter.
Aaa zaten 2014 de ve geçen yıllarda yine olmuştu erkekleri geçiyordum @MasacRE- Benden korktu bu sefer gelemedi
0-0 Diye diye puanları topluyordum kendi mantığımla maç öyle başlıyor hem gol olsun diye stresede gerek yok Bazende millet bir ülkeye 3-0 4-0 yükleniyor öyle maçlarda da onlara uyuyorum
3-0 Sırbistan alır
ve diğerleri son durum , kim lider kim 2. ?Kosta Rika 0-2 Sırbistan
Maşşşllah yine iyi gidiyorsun Dizi Tutkunu @turkuazz da öyleve diğerleri son durum , kim lider kim 2. ?
Dünya Kupası Tahmin Yarışması Puan Durumu
S.G.A.T: 4
DİZİTUTKUNU : 11
BAZİNGA: 5
DARKLEGEND: 7
BATUHANKARALAR: 1
S10: 5
TURKUAZZ: 8
BESALET : 8
ARSLAN BEY: 6
vadikızı: 7
kerem: 2
Tolstoyevski: 0
papuleoo: 8
Maskeli Fedai: 6
Çiğdem- : 3
yatutarsa: 1
12.Adam: 3
Yiğitt: 2
anniegrant: 1
çok sağol maçtan hiç anlamam halbuki hislerim hep kuvvetlidir.. nazar dokundurmayınama !!Maşşşllah yine iyi gidiyorsun Dizi Tutkunu @turkuazz da öyle
2014 Te de iyiydin ama kim kazanmıştı hatırlamıyorumçok sağol maçtan hiç anlamam halbuki hislerim hep kuvvetlidir.. nazar dokundurmayınama !!