- Reaksiyon puanı
- 14,303
- Puanı
- 1,060
Sırplar daha iyi gibi gözüküyor ama belli de olmaz. Ayrı kıtaların ülkeleri oynayınca karşılaştırma yapmak çok zor oluyor. 0-0 mümkün bir skor benceAaa hiç fikrim yok ayoll Kostarika ne ilk defa duydum
Bilgi verilse konuda diyecem ama onuda anlamam ki zaten @S.G.A.T.
Bugün puan almışız 0-0 ile yine 0-0 diyelim bakalım en azından maç öyle başlıyor
Ohaa Sırbistan ile aynı Ülkemi Kosta Rika Yeni ülkeler keşfetiyorumSırplar daha iyi gibi gözüküyor ama belli de olmaz. Ayrı kıtaların ülkeleri oynayınca karşılaştırma yapmak çok zor oluyor. 0-0 mümkün bir skor bence
Sanki biz biliyoruz ne oluyor Baksana @MasacRE- gerçeklerle yüzleşmemek için katılmıyor bile Aynı ülke değil, biri Almanya'nın, diğeri Amerika'nın yanında çok uzaklar yani Öylesine yaz, emin ol yönlendirmeler olmadan daha fazla puan alırsınOhaa Sırbistan ile aynı Ülkemi Kosta Rika Yeni ülkeler keşfetiyorum
En azından konuda şu ülke daha güçlü şu daha güçsüz ne bileyim kısa bilgiler verilebilir sanırım çünkü bu maç olayından bir ben anlamıyorum diğer hepiniz bilinçli yapıyorsunuz gerçi benim başarı sırrımda bilmeden sallamakta olabilir
Aaa zaten 2014 de ve geçen yıllarda yine olmuştu erkekleri geçiyordum @MasacRE- Benden korktu bu sefer gelemediSanki biz biliyoruz ne oluyor Baksana @MasacRE- gerçeklerle yüzleşmemek için katılmıyor bile Aynı ülke değil, biri Almanya'nın, diğeri Amerika'nın yanında çok uzaklar yani Öylesine yaz, emin ol yönlendirmeler olmadan daha fazla puan alırsın