Koronavirüse Yakalandınız mı?

Koronavirüse Yakalandınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    23
Geçen sene yakalandım. Ben çok fena geçirmiştim ama geçiren herkes hafif geçiriyor :D

Ben yakalanmadım ama abim yengem ve yengemin ailesi yakalandı abimler hafif atlattılar şükür

yok yakalanmadım ancak astımım var. Yakanmamaya dikkat ediyorum. Olan tüm forumdaşlara geçmiş olsun

• Üzücü
Reactions: EmreCan
  • Beğendim
Reactions: Gizmen
Tüp sürekli kullanıyor musun?
------

Düşünce ne oluyo yükselince ne oluyo?
tüp dediğin mavi ilaç mı eskiden pek kullanmıyordum ancak bu aralar baya tetikleyen unsur var evde 5 kedi gibi :D kullanıyorum maalesef. bir de mor yuvarlak teker ilaç var onu yapmıyorum

• Güldürdün
tüp dediğin mavi ilaç mı eskiden pek kullanmıyordum ancak bu aralar baya tetikleyen unsur var evde 5 kedi gibi :D kullanıyorum maalesef. bir de mor yuvarlak teker ilaç var onu yapmıyorum
5 kedi nedir beeee kim besliyo :D
Valla hangi ilaç hatırlamıyorumm ama daha iyi nefes almanı sağlıyo

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
5 kedi nedir beeee kim besliyo :D
Valla hangi ilaç hatırlamıyorumm ama daha iyi nefes almanı sağlıyo
4 tane vardı british bir tane de sokaktan aldık üstüne balkonda beslediğimiz bir çok kedi var. Tüm sitenin kedileri bizde :D
ventolin galiba ilacın adı şimdi baktım da.

• Güldürdün
4 tane vardı british bir tane de sokaktan aldık üstüne balkonda beslediğimiz bir çok kedi var. Tüm sitenin kedileri bizde :D
ventolin galiba ilacın adı şimdi baktım da.
Kedi besleme kurumuna dönmüş sizin ev biz besleyemeyiz malum annem mahvolur alerjiden :A
------

Hayır bildiğin grip virüsü yaptı ilkokul hazırlıkta bir kız beni hasta hasta öptü @EmreCan
Gripten pek bişey olmuyor bağışıklığı düşük olan bile atlatıyo