Babam yakalandı ama hiçbir belirti olmadı, eğer öyle bir şey olabiliyorsa bir ihtimal evet.Bir ihtimal yakalanmış olabilirim diyorsun?
Babam yakalandı ama hiçbir belirti olmadı, eğer öyle bir şey olabiliyorsa bir ihtimal evet.Bir ihtimal yakalanmış olabilirim diyorsun?
Evet ya benim annem de de öyle oldu hiç bir belirti yoktu ben hasta değilim diyorduBabam yakalandı ama hiçbir belirti olmadı, eğer öyle bir şey olabiliyorsa bir ihtimal evet.
Benimde trombositim var aşı oldum bu virüs trombositimi düşürür hiç yakalanmadımyok yakalanmadım ancak astımım var. Yakanmamaya dikkat ediyorum. Olan tüm forumdaşlara geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.Benimde trombositim var aşı oldum bu virüs trombositimi düşürür hiç yakalanmadım
Tüp sürekli kullanıyor musun?yok yakalanmadım ancak astımım var. Yakanmamaya dikkat ediyorum. Olan tüm forumdaşlara geçmiş olsun
Düşünce ne oluyo yükselince ne oluyo?Benimde trombositim var aşı oldum bu virüs trombositimi düşürür hiç yakalanmadım
Düşünce beyin kanaması yapıyor @EmreCanTüp sürekli kullanıyor musun?
------
Düşünce ne oluyo yükselince ne oluyo?
tüp dediğin mavi ilaç mı eskiden pek kullanmıyordum ancak bu aralar baya tetikleyen unsur var evde 5 kedi gibi kullanıyorum maalesef. bir de mor yuvarlak teker ilaç var onu yapmıyorumTüp sürekli kullanıyor musun?
------
Düşünce ne oluyo yükselince ne oluyo?
5 kedi nedir beeee kim besliyotüp dediğin mavi ilaç mı eskiden pek kullanmıyordum ancak bu aralar baya tetikleyen unsur var evde 5 kedi gibi kullanıyorum maalesef. bir de mor yuvarlak teker ilaç var onu yapmıyorum
4 tane vardı british bir tane de sokaktan aldık üstüne balkonda beslediğimiz bir çok kedi var. Tüm sitenin kedileri bizde5 kedi nedir beeee kim besliyo
Valla hangi ilaç hatırlamıyorumm ama daha iyi nefes almanı sağlıyo
Hayır bildiğin grip virüsü yaptı ilkokul hazırlıkta bir kız beni hasta hasta öptü @EmreCanGrip aşısı da mı oldun
Kedi besleme kurumuna dönmüş sizin ev biz besleyemeyiz malum annem mahvolur alerjiden4 tane vardı british bir tane de sokaktan aldık üstüne balkonda beslediğimiz bir çok kedi var. Tüm sitenin kedileri bizde
ventolin galiba ilacın adı şimdi baktım da.
Gripten pek bişey olmuyor bağışıklığı düşük olan bile atlatıyoHayır bildiğin grip virüsü yaptı ilkokul hazırlıkta bir kız beni hasta hasta öptü @EmreCan