- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Çok çok geçmiş olsun😉Evet ama çok çok hafif geçirdim çok şükür. Hiç belirti bile yoktu
Bu pandemi yüzünden sevgili yapamadan döndüm İrlandadan o seriyi bozan benim bir kızla maç seyretmem oldu @S.G.A.T.Resmi olarak hayır, bildiğim kadarıyla da hayır.
Tek derdin bu olsun ya hem Türk kızlarının suyu mu çıktı😉Bu pandemi yüzünden sevgili yapamadan döndüm İrlandadan
Geçmiş olsun ablacımBen oldum çok ağır atlattım
Sağol a**** abla ben mayıs sonlarında oldum haziran temmuz ağustos da bile hala belirtilerim vardı ayak ağrısı sık sık oluyodu ani kalp atıyodu böyle yerinden çikacak gibi ://Geçmiş olsun ablacım
Türk kızlarının geleneği kına gecesine karşı fobim var sakarlık yapıp Kayıp Annem sandalyeye kına dökmüş bende üstüne düştüm @AteşBöceği @S.G.A.T.Tek derdin bu olsun ya hem Türk kızlarının suyu mu çıktı😉
Benim öyle bir geleneğe merakım olmadı amaTürk kızlarının geleneği kına gecesine karşı fobim var sakarlık yapıp Kayıp Annem sandalyeye kına dökmüş bende üstüne düştüm @AteşBöceği @S.G.A.T.
Anladım ablam herkes te etkisi farklı oluyor tabii ki inşallah bu son olur ikinci kez yakalananlar oluyormuş dikkat et😉Sağol a**** abla ben mayıs sonlarında oldum haziran temmuz ağustos da bile hala belirtilerim vardı ayak ağrısı sık sık oluyodu ani kalp atıyodu böyle yerinden çikacak gibi ://
Anladım ablam herkes te etkisi farklı oluyor tabii ki inşallah bu son olur ikinci kez yakalananlar oluyormuş dikkat et😉Sağol a**** abla ben mayıs sonlarında oldum haziran temmuz ağustos da bile hala belirtilerim vardı ayak ağrısı sık sık oluyodu ani kalp atıyodu böyle yerinden çikacak gibi ://
Fobim oldu @AteşBöceğiBenim öyle bir geleneğe merakım olmadı ama
Sonra ne oldu peki😉
------
Anladım ablam herkes te etkisi farklı oluyor tabii ki inşallah bu son olur ikinci kez yakalananlar oluyormuş dikkat et😉
------
Anladım ablam herkes te etkisi farklı oluyor tabii ki inşallah bu son olur ikinci kez yakalananlar oluyormuş dikkat et😉
Bir ihtimal yakalanmış olabilirim diyorsun?Yakalanmadım herhalde.