Korona Bir Dizi-Film Karakteri Olsa?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu çok ağır oldu. Bihter benim hassas karnım. Ona bunları deme.

Reactions: blacklion

Kocam diye diye gözü kör oldu. Ne meraklıymış Behlüle. Nihal her şeyi biliyordu sırf Behlül'ü bırakmamak için bilmiyor gibi davrandı. Kendini saf gösterip, acındırdı.

Sinsiliğinin ispatı deniz hanım onu o kadar seviyordu ama o evden kovdu al sana sinsilik
@sokak sanati

Nihal öyle bir Behlül kompleksine girmiş ki inanmıyor ama farkına varıyor bazı şeylerin. 74. Bölüm final sahnesinde nasıl gözlerini pörtlete pörtlete bakıyor Behlül ve Bihter'e. Koca manyağı olduğu için öyle davranıyor.
Behlül tam bir pislikti zaten. Bihter'i kullandı kullandı attı. Olan Bihter'ime oldu.

Nihal'i bende aslında seviyordum ta deniz hanıma haksızlık yapana kadar.ha diyeceksin dolduruşa geldi geç o işi bence orda yaptığı onun hatasıydı
Nihal mağdura yatıyordu çoğu zaman
Bihter hikayede aslında en masumuydu son bölümde fazlasıyla ispatlanmıştır..

Bihter'in lafına anlam veremiyor sadece ne var bunda?
Son bölümlere doğru Bihter histerikleşiyor ve devamlı imalı konuşuyordu. Kız ne diyor bu gene diye bakmış.

Sen ne izlediğini anlamıyorsun. Nihal fanı mısın sen
Orada Firdevs'e bakıyor. Firdevs'in bu ikisinin imalı bakışlarına bakıyor. İmalı bakışlardan Bihter ile Behlül'ün koruda yuvarlandığını anlıyor ama bir sonra ki sahnede ne oluyor. Behlül Nihal'e bana güvenmiyorsan bitsin diyor. Nihal'de Koca delisi olduğu için hayır öyle demek istemedim falan diyor. Hemen saflığa yatıyor. Sinsi