Sanki dedim net bir süre vermedim orda. Moduna göre yarım saat de olabilirdi 15 dakika da. Bunu okuyacağım tabi o kadar uzun olmadığı için daha istekli olacağım.
Spoi kutusunda yine uzun yazı gizlemiş ama 😱Diğerinin uzunluğunun yanında burdaki uzunluk hiç bir şey. Bunu 1 dakikaya okur bitirirsin ama onu sanki yarım saat okusan bile bitmeyecek gibiydi.
Uzun yazılar gözünüzü korkutuyorsa okumayın
Uzun yazılar gözünüzü korkutuyorsa okumayın
Dur hatta şöyle bir espri yapayım
Amacıma ulaştım yazının içeriği korkutmadı ama yazının uzunluğu korkuttu
Yapma ya ona dikkat etmemişim. Konuyu da bir türlü okuyamadım bu hafta akşamları hep dışardaydım baya yoğun geçiyor niyeyse. Ama yarın okumaya çalışacağım merak ettim.
Yapma ya ona dikkat etmemişim. Konuyu da bir türlü okuyamadım bu hafta akşamları hep dışardaydım baya yoğun geçiyor niyeyse. Ama yarın okumaya çalışacağım merak ettim.
o yoğunluk bendede var.Yapma ya ona dikkat etmemişim. Konuyu da bir türlü okuyamadım bu hafta akşamları hep dışardaydım baya yoğun geçiyor niyeyse. Ama yarın okumaya çalışacağım merak ettim.
Tabi hissettim çünkü ben de yoktum. Yalnız o gülücüğün altında ve yazılan mesajda verilen bir ince mesaj sezmedim değil yani ama neyse es geçiyorum.o yoğunluk bendede var.
yoktum 3 gün ve hemen yokluğumu hissetmişsin
es geç he, işine gelmeyince tabanları yağla kaç oh ne güzel (Herhalde bu söz uymuştur buraya)Tabi hissettim çünkü ben de yoktum. Yalnız o gülücüğün altında ve yazılan mesajda verilen bir ince mesaj sezmedim değil yani ama neyse es geçiyorum.
Söz buraya uydu ama benim yaptığım uygulama kaçmak olmaz hiç bir zaman. Hesabını veremediğim hiç bir şey yapmadım yapmayı düşünmüyorum. Katılıyorum hissiyatım kuvvetlidir. Senin de öyle olduğunu bildiğimi belirtip senin bunu bildiğini de biliyorum.es geç he, işine gelmeyince tabanları yağla kaç oh ne güzel (Herhalde bu söz uymuştur buraya)
Bende yokluğumu hisettiğini hissetmiştim Nekadar güçlü hislere sahibiz böyle
tamam seni rahat bırakıyorum. Son noktayı koymuşsun, tüm yolları kapatarakSöz buraya uydu ama benim yaptığım uygulama kaçmak olmaz hiç bir zaman. Hesabını veremediğim hiç bir şey yapmadım yapmayı düşünmüyorum. Katılıyorum hissiyatım kuvvetlidir. Senin de öyle olduğunu bildiğimi belirtip senin bunu bildiğini de biliyorum.
Son cümlem işi bitirmiştir zaten. Ama o cümleyi kurgulamak ve yazmak güzel bir histi söylemeden edemeyeceğim.tamam seni rahat bırakıyorum. Son noktayı koymuşsun, tüm yolları kapatarak
Üff yine girdi havalara ama kabul edeyim gercekten güzeldi. Uzatmamı engelledi maalesefSon cümlem işi bitirmiştir zaten. Ama o cümleyi kurgulamak ve yazmak güzel bir histi söylemeden edemeyeceğim.
Aslında konuşmaları uzatmayı severim . Uzattıkça uzatırım sakız gibi, bundan keyif de alırım. Ama burada tamamıyla ruhani şekilde gelişen olaylar neticesinde şahsım tarafından o cümle kurulmuş ve meselenin uzaması engellenmiştir. Neden engellendiğinin gerçek sebibini öğrenmek ise ancak üzerinde düşünüldükten sonra gerçekleşebilir.Üff yine girdi havalara ama kabul edeyim gercekten güzeldi. Uzatmamı engelledi maalesef
Ya sen muhteşemsin (istemesemde övmek zorunda kaldım )Aslında konuşmaları uzatmayı severim . Uzattıkça uzatırım sakız gibi, bundan keyif de alırım. Ama burada tamamıyla ruhani şekilde gelişen olaylar neticesinde şahsım tarafından o cümle kurulmuş ve meselenin uzaması engellenmiştir. Neden engellendiğinin gerçek sebibini öğrenmek ise ancak üzerinde düşünüldükten sonra gerçekleşebilir.
Daha önceden de söylediğim gibi biz bu işe sanat icra etmek gibi bakıyoruz ve kıymet veriyoruz. Ve evet aslında meseleyi bitirdiğimi söyleyerek attığım fake senin tarafından tespit edilmiş bulunmakta. Aslında mesele bitmedi devam ediyor ve bilinçli bir şekilde uzatılıyor. İşte uzatmayı neden sevdiğimin kanıtı burda. Çünkü hiç bitmiyor. Bitirmek için ise ne gerektiği bilinmiyor, anlık gelişiyor ve bitiyor. O anı yakalamak ise doğallığa bakıyor ve doğaçlama gelişen yaşantılar sonucu gerçekleşiyor.Ya sen muhteşemsin (istemesemde övmek zorunda kaldım )
Son yazıdaki cevabıda merakla bekliyorum.
Bu özelliğini beğeniyorum dostum. Hakkını fazlasıyla veriyorsun goygoyculuğun
biz aslında hala uzatıyor sayılırız
off off sesli güldürdün beDaha önceden de söylediğim gibi biz bu işe sanat icra etmek gibi bakıyoruz ve kıymet veriyoruz. Ve evet aslında meseleyi bitirdiğimi söyleyerek attığım fake senin tarafından tespit edilmiş bulunmakta. Aslında mesele bitmedi devam ediyor ve bilinçli bir şekilde uzatılıyor. İşte uzatmayı neden sevdiğimin kanıtı burda. Çünkü hiç bitmiyor. Bitirmek için ise ne gerektiği bilinmiyor, anlık gelişiyor ve bitiyor. O anı yakalamak ise doğallığa bakıyor ve doğaçlama gelişen yaşantılar sonucu gerçekleşiyor.
Kesin bir dille şuan bittiğini söyleyebilirim. Ama İsmabil abimi profil fotonda görmek ve o durum yazısını görmek beni mafetti. Her an o moda tekrardan girebilirim. Çünkü Leyle ile Mecnun demek goy goy demek.off off sesli güldürdün be
yav bitir şunu bende duramıyorum
Durum güncelememin senle alakası yok ama sanada uyar
ama tabi senin söylediklerini kaale alıyorum o başka
Birde avatarda kıpırdasa fena olmazdıKesin bir dille şuan bittiğini söyleyebilirim. Ama İsmabil abimi profil fotonda görmek ve o durum yazısını görmek beni mafetti. Her an o moda tekrardan girebilirim. Çünkü Leyle ile Mecnun demek goy goy demek.