YS Korku Kayıtları 4.Bölüm

Kız kulesinin altında geçit olduğunu bilmiyodum,bizim burda yağan dolu dolu değilmiş onu öğrendim .

Yapma ya ona dikkat etmemişim. Konuyu da bir türlü okuyamadım bu hafta akşamları hep dışardaydım baya yoğun geçiyor niyeyse. :A Ama yarın okumaya çalışacağım merak ettim. :A
o yoğunluk bendede var.
yoktum 3 gün ve hemen yokluğumu hissetmişsin :A

Tabi hissettim çünkü ben de yoktum. :A Yalnız o gülücüğün altında ve yazılan mesajda verilen bir ince mesaj sezmedim değil yani ama neyse es geçiyorum. :A
es geç he, işine gelmeyince tabanları yağla kaç oh ne güzel :A (Herhalde bu söz uymuştur buraya:F)
Bende yokluğumu hisettiğini hissetmiştim :bhr: Nekadar güçlü hislere sahibiz böyle :A

es geç he, işine gelmeyince tabanları yağla kaç oh ne güzel :A (Herhalde bu söz uymuştur buraya:F)
Bende yokluğumu hisettiğini hissetmiştim :bhr: Nekadar güçlü hislere sahibiz böyle :A
Söz buraya uydu ama benim yaptığım uygulama kaçmak olmaz hiç bir zaman. :A Hesabını veremediğim hiç bir şey yapmadım yapmayı düşünmüyorum. :A Katılıyorum hissiyatım kuvvetlidir. Senin de öyle olduğunu bildiğimi belirtip senin bunu bildiğini de biliyorum. :A

Söz buraya uydu ama benim yaptığım uygulama kaçmak olmaz hiç bir zaman. :A Hesabını veremediğim hiç bir şey yapmadım yapmayı düşünmüyorum. :A Katılıyorum hissiyatım kuvvetlidir. Senin de öyle olduğunu bildiğimi belirtip senin bunu bildiğini de biliyorum. :A
tamam seni rahat bırakıyorum. Son noktayı koymuşsun, tüm yolları kapatarak :F

Üff yine girdi havalara :F:F ama kabul edeyim gercekten güzeldi. Uzatmamı engelledi maalesef :T: :F
Aslında konuşmaları uzatmayı severim . Uzattıkça uzatırım sakız gibi, bundan keyif de alırım. :A Ama burada tamamıyla ruhani şekilde gelişen olaylar neticesinde şahsım tarafından o cümle kurulmuş ve meselenin uzaması engellenmiştir. :A Neden engellendiğinin gerçek sebibini öğrenmek ise ancak üzerinde düşünüldükten sonra gerçekleşebilir. :A

Aslında konuşmaları uzatmayı severim . Uzattıkça uzatırım sakız gibi, bundan keyif de alırım. :A Ama burada tamamıyla ruhani şekilde gelişen olaylar neticesinde şahsım tarafından o cümle kurulmuş ve meselenin uzaması engellenmiştir. :A Neden engellendiğinin gerçek sebibini öğrenmek ise ancak üzerinde düşünüldükten sonra gerçekleşebilir. :A
Ya sen muhteşemsin (istemesemde övmek zorunda kaldım :F)
Son yazıdaki cevabıda merakla bekliyorum.
Bu özelliğini beğeniyorum dostum. Hakkını fazlasıyla veriyorsun goygoyculuğun :A

biz aslında hala uzatıyor sayılırız :A

Ya sen muhteşemsin (istemesemde övmek zorunda kaldım :F)
Son yazıdaki cevabıda merakla bekliyorum.
Bu özelliğini beğeniyorum dostum. Hakkını fazlasıyla veriyorsun goygoyculuğun :A

biz aslında hala uzatıyor sayılırız :A
Daha önceden de söylediğim gibi biz bu işe sanat icra etmek gibi bakıyoruz ve kıymet veriyoruz. :A Ve evet aslında meseleyi bitirdiğimi söyleyerek attığım fake senin tarafından tespit edilmiş bulunmakta. :A Aslında mesele bitmedi devam ediyor ve bilinçli bir şekilde uzatılıyor. :A İşte uzatmayı neden sevdiğimin kanıtı burda. Çünkü hiç bitmiyor. Bitirmek için ise ne gerektiği bilinmiyor, anlık gelişiyor ve bitiyor. :A O anı yakalamak ise doğallığa bakıyor ve doğaçlama gelişen yaşantılar sonucu gerçekleşiyor. :A

Daha önceden de söylediğim gibi biz bu işe sanat icra etmek gibi bakıyoruz ve kıymet veriyoruz. :A Ve evet aslında meseleyi bitirdiğimi söyleyerek attığım fake senin tarafından tespit edilmiş bulunmakta. :A Aslında mesele bitmedi devam ediyor ve bilinçli bir şekilde uzatılıyor. :A İşte uzatmayı neden sevdiğimin kanıtı burda. Çünkü hiç bitmiyor. Bitirmek için ise ne gerektiği bilinmiyor, anlık gelişiyor ve bitiyor. :A O anı yakalamak ise doğallığa bakıyor ve doğaçlama gelişen yaşantılar sonucu gerçekleşiyor. :A
off off sesli güldürdün be :F:F
yav bitir şunu bende duramıyorum :F :F
Durum güncelememin senle alakası yok ama sanada uyar :A
ama tabi senin söylediklerini kaale alıyorum o başka :A

off off sesli güldürdün be :F:F
yav bitir şunu bende duramıyorum :F :F
Durum güncelememin senle alakası yok ama sanada uyar :A
ama tabi senin söylediklerini kaale alıyorum o başka :A
Kesin bir dille şuan bittiğini söyleyebilirim. Ama İsmabil abimi profil fotonda görmek ve o durum yazısını görmek beni mafetti. :A Her an o moda tekrardan girebilirim. Çünkü Leyle ile Mecnun demek goy goy demek. :A

Kesin bir dille şuan bittiğini söyleyebilirim. Ama İsmabil abimi profil fotonda görmek ve o durum yazısını görmek beni mafetti. :A Her an o moda tekrardan girebilirim. Çünkü Leyle ile Mecnun demek goy goy demek. :A
Birde avatarda kıpırdasa fena olmazdı:A
İsmail abi modundayım. Tartışmalara girmek yerine yav hehe demeli insan, yada Taam taam inandım deyip kestirip atmak :A
aman ne halin varsa gör tarzıda bana çok uyuyor :A
Havalara girmeden bende burda keseyim. Uzun bir liste yaparım yoksa :A
kasim-da-darbe-soylentisi_1226739.gif