Dün hiiiç zaman bulamadım.Hangi gün içerisinde acaba?
Dün hiiiç zaman bulamadım.Hangi gün içerisinde acaba?
oooo senin keyfi beklersek @gözlemci benim gibi kaliteli bir izleyicinden mahrum kalacak.Dün hiiiç zaman bulamadım.Bir de gerçekten çok uzun olduğu için uygun zamanı kolluyorum.Bugün bakalım bulabilecek miyim. Şuan yine zor görünüyor, gece belki
Gerçekten şu anda sıkıntılı Durumdayım
Korkmana gerek yok @Dosi yapıcağın şey belli bunları çağırmayacaksın korktuğunda Sihirli annem seyret ben Halkadan korktuğumda Sihirli annem seyrettimoooo senin keyfi beklersek @gözlemci benim gibi kaliteli bir izleyicinden mahrum kalacak.
Ben yavaştan deneyeyim okumayı
Ne sıkıntısı yine cnmGerçekten şu anda sıkıntılı Durumdayım
BİTİRME projesiyle uğraşıyorum
@Çiğdem-
Korkmana gerek yok @Dosi yapıcağın şey belli bunları çağırmayacaksın korktuğunda Sihirli annem seyret ben Halkadan korktuğumda Sihirli annem seyrettim
@Dosi
Teşekkürler tavsiyen içinGerçekten şu anda sıkıntılı Durumdayım
BİTİRME projesiyle uğraşıyorum
@Çiğdem-
Korkmana gerek yok @Dosi yapıcağın şey belli bunları çağırmayacaksın korktuğunda Sihirli annem seyret ben Halkadan korktuğumda Sihirli annem seyrettim
@Dosi
Hahaha yaş uymuyor malesef kadın 30 ben 13 annem yaşımda
Dün hiiiç zaman bulamadım.Bir de gerçekten çok uzun olduğu için uygun zamanı kolluyorum.Bugün bakalım bulabilecek miyim. Şuan yine zor görünüyor, gece belki
kusura bakma dostum sana okudunmu diye sorup durdum ama şimdi anlıyorum seni.oooo senin keyfi beklersek @gözlemci benim gibi kaliteli bir izleyicinden mahrum kalacak.
Ben yavaştan deneyeyim okumayı
Size bu tarz hikayeleri gönderende kabahat zatenkusura bakma dostum sana okudunmu diye sorup durdum ama şimdi anlıyorum seni.
Dışarda cama çarpan yağmur sesleri içerisi kapkaranlık, bir cesaretle @gözlemci nin yazısını okuyayim dedim,derken hikayenin devamını kutuya koymuş. Neyse ben okumaya başladım ve oku oku bitmedi, dur bi dedim nekadar kalmış diye bakındım, aşağı hızlı hızlı in bitmedisonra aman kalsın dedim
ben pes ettim. Okuyamam bu yazıya, okuyanada maşallah diyorum
Size bu tarz hikayeleri gönderende kabahat zatenkusura bakma dostum sana okudunmu diye sorup durdum ama şimdi anlıyorum seni.
Dışarda cama çarpan yağmur sesleri içerisi kapkaranlık, bir cesaretle @gözlemci nin yazısını okuyayim dedim,derken hikayenin devamını kutuya koymuş. Neyse ben okumaya başladım ve oku oku bitmedi, dur bi dedim nekadar kalmış diye bakındım, aşağı hızlı hızlı in bitmedisonra aman kalsın dedim
ben pes ettim. Okuyamam bu yazıya, okuyanada maşallah diyorum
Seninkinin neresi özet be? bir giriş var sadece. Ben birşey anlamadığım için okuyayım dedim :SSize bu tarz hikayeleri gönderende kabahat zaten
Gerçi okumanıza da gerek yoktu ya isteyen okusun dedimÖzet geçmiştim ben neticede
Size bu tarz hikayeleri gönderende kabahat zaten
Gerçi okumanıza da gerek yoktu ya isteyen okusun dedimÖzet geçmiştim ben neticede
Sende haftaya okursun artık Kız Kulesinin gizemini
Keyfin bilir, ister beğen ister beğenmeSeninkinin neresi özet be? bir giriş var sadece. Ben birşey anlamadığım için okuyayım dedim :S
Ilkide güzel değildi. Beğenmedim bu hafta.
Biri çok kısa biri çok uzun
Böylemi davranıyorsun okuyucularına 😱Keyfin bilir, ister beğen ister beğenme
Ben devam edecem her hafta
Napim sen söyleBöylemi davranıyorsun okuyucularına 😱
Küstüm
Sen şimdi böyle yazınca azıcık içim cız etti ama bana kötü davrandınNapim sen söyle
Siz aziz okuyucularıma okusun diye binbir emekle korka bata çıka bilgi toplayayım ama siz beğenmeyin
Aaa senin gibi değerli okuyucuma öyle birşey der miyim tövbe çarpılırım burdaSen şimdi böyle yazınca azıcık içim cız etti ama bana kötü davrandın
Tamam evet bir emek var bizde beğeni atıp yorum yazdık ama sende eleştiriye açık ol.
Haydi git kapı orda tarzı hareketler olmadı ya
Gece gece izleyemem şimdi. Yarın izlerim ama U dönüşu yapman iyi olduAaa senin gibi değerli okuyucuma öyle birşey der miyim tövbe çarpılırım burda
Al hadi neşen yerine gelsin izle şunu, ara sıra açar kahkamı basarım (deliler gibi)
Hadi iyi geceler sanaGece gece izleyemem şimdi. Yarın izlerim ama U dönüşu yapman iyi oldu
Hadi iyi geceler sanaHoşçakal görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?