YS Korku Kayıtları 3.Bölüm

Ben konunun verdiği tavsiyeye uyuyorum :A :A :A

Bu gece yalnız başınıza uyuyacaksanız, belki de bu konuyu okumamanız daha iyi.
Gündüz bari oku artık :A Bu kadar korkacaksanız kaldıralım programı 😳
@gözlemci Üç Gölge konusunu okudum şok içindeyim bunun yaşandığına halen inanamıyorum Oktay bey için üzüldüm valla yaşadıkları o kadar zorki yazacak birşey bulamadım yani😳
Gerçekten çok tuhaf şeyler var haftaya hiç bilmediğiniz birşeyi öğreneceksiniz :D

Yorum yaparak yinede katkıda bulunuyorum. Menes belirleyecek okuyup okumayacağımı :A

Beni etiketlersin :A merakla bekliyorum
Neyi soruyorsun sor bana cevap verelim :A

Gerçekten çok tuhaf şeyler var haftaya hiç bilmediğiniz birşeyi öğreneceksiniz :D

Peki :A
ne diyorsun okumalımıyım? yemeğimi yeni yedim o iş tamam.
Nezaman okumalıyım? ama gerçekçi ol :A

Peki :A
ne diyorsun okumalımıyım? yemeğimi yeni yedim o iş tamam.
Nezaman okumalıyım? ama gerçekçi ol :A
Şimdi senin tam olarak nelerden korkup korkmadığını bilmiyorum ama dini inançlarına bağlı biri olduğunu düşünerekten gündüz okuman yararına yoksa evde dolaşamaz su içmeye ve lavobaya gidemezsin :A
Tok karnına iyi gider ama saat geç oldu korkmam dersen oku :D

Şimdi senin tam olarak nelerden korkup korkmadığını bilmiyorum ama dini inançlarına bağlı biri olduğunu düşünerekten gündüz okuman yararına yoksa evde dolaşamaz su içmeye ve lavobaya gidemezsin :A
Tok karnına iyi gider ama saat geç oldu korkmam dersen oku :D
Yok korkmam ama etkilenirim illaki.
Ben yalnız çok kaldım.
Akşam karanlıkta orman yolundan eve gelmişliğimde var :F
Ben yinede Menes'i bekliyeyim :A

Merakla heyecanla bekliyorum valla çok ilginç şeyler öğrenmek güzel oldu:D

Uzun olayı okumaya fırsatım olmadı çok uzun gerçekten. :A Ama köyün sıkıntılı bir köy olduğu belli tabi. İlk hikaye de hani adamı cidden ürkütür. O mağaraya canlı gidip görmek ilginç olsa gerek. :A

@Dosi öyle çok korkutucu şeyler gelmedi bana ama bilemiyorum sen ne düşünürsün. :A

Uzun olayı okumaya fırsatım olmadı çok uzun gerçekten. :A Ama köyün sıkıntılı bir köy olduğu belli tabi. İlk hikaye de hani adamı cidden ürkütür. O mağaraya canlı gidip görmek ilginç olsa gerek. :A

@Dosi öyle çok korkutucu şeyler gelmedi bana ama bilemiyorum sen ne düşünürsün. :A

Uzun olayı mutlaka ama mutlaka okumalısın merakta bıraktığı için okumadan duramıyorsun çok ilginç ve üzücü mutlaka oku bence:ozur:

Ama böyle taksit taksit olmazki :S
Hepsini oku öyle okurum bende :A
ve etiketi becerememişsin, gelmedi bildirim :A

2.Bölüm çizgi film saatindeydi rahatça okumuştuk yine niye geceye aldın :F

Trt Çocuğu şikayet eden kadın senidemi etti yoksa :A :A :A

Haftanın konusuyla ilgisi birşeyler çıtlatalım :A Meşhurrr Kız kulesinden bahsedeceğim ve gizeminden ,sonra gizemli bir camiden bahesedeceğim :D

:DKız kulesimii süperr merak ediyordum hikayesini yaa bizim polat anlatmıştı dizide kısaca güzeldi gizemi neymiş bakalım hımm bide gizemli camimiz var bekliyorum meraklaa