Yorum yaparak yinede katkıda bulunuyorum. Menes belirleyecek okuyup okumayacağımıBu gidişle ne sen okuyabilirsin ne de @Çiğdem-
Beni etiketlersin merakla bekliyorumGördüm konuyu ama uygun an bulamadım dün gece. Bugün bir ara okurum.
Yorum yaparak yinede katkıda bulunuyorum. Menes belirleyecek okuyup okumayacağımıBu gidişle ne sen okuyabilirsin ne de @Çiğdem-
Beni etiketlersin merakla bekliyorumGördüm konuyu ama uygun an bulamadım dün gece. Bugün bir ara okurum.
Gündüz bari oku artık Bu kadar korkacaksanız kaldıralım programı 😳Ben konunun verdiği tavsiyeye uyuyorum
Bu gece yalnız başınıza uyuyacaksanız, belki de bu konuyu okumamanız daha iyi.
Gerçekten çok tuhaf şeyler var haftaya hiç bilmediğiniz birşeyi öğreneceksiniz@gözlemci Üç Gölge konusunu okudum şok içindeyim bunun yaşandığına halen inanamıyorum Oktay bey için üzüldüm valla yaşadıkları o kadar zorki yazacak birşey bulamadım yani😳
Neyi soruyorsun sor bana cevap verelimYorum yaparak yinede katkıda bulunuyorum. Menes belirleyecek okuyup okumayacağımı
Beni etiketlersin merakla bekliyorum
PekiGündüz bari oku artık Bu kadar korkacaksanız kaldıralım programı 😳
Gerçekten çok tuhaf şeyler var haftaya hiç bilmediğiniz birşeyi öğreneceksiniz
Neyi soruyorsun sor bana cevap verelim
Şimdi senin tam olarak nelerden korkup korkmadığını bilmiyorum ama dini inançlarına bağlı biri olduğunu düşünerekten gündüz okuman yararına yoksa evde dolaşamaz su içmeye ve lavobaya gidemezsinPeki
ne diyorsun okumalımıyım? yemeğimi yeni yedim o iş tamam.
Nezaman okumalıyım? ama gerçekçi ol
Yok korkmam ama etkilenirim illaki.Şimdi senin tam olarak nelerden korkup korkmadığını bilmiyorum ama dini inançlarına bağlı biri olduğunu düşünerekten gündüz okuman yararına yoksa evde dolaşamaz su içmeye ve lavobaya gidemezsin
Tok karnına iyi gider ama saat geç oldu korkmam dersen oku
Neyse haftaya okursun artık nede olsa bilgi verici bir bölüm olacakYok korkmam ama etkilenirim illaki.
Ben yalnız çok kaldım.
Akşam karanlıkta orman yolundan eve gelmişliğimde var
Ben yinede Menes'i bekliyeyim
Gündüz bari oku artık Bu kadar korkacaksanız kaldıralım programı 😳
Uzun olayı okumaya fırsatım olmadı çok uzun gerçekten. Ama köyün sıkıntılı bir köy olduğu belli tabi. İlk hikaye de hani adamı cidden ürkütür. O mağaraya canlı gidip görmek ilginç olsa gerek.
@Dosi öyle çok korkutucu şeyler gelmedi bana ama bilemiyorum sen ne düşünürsün.
Yarın uygun vakitte okurum şuan çok geç saat.Uzun olayı mutlaka ama mutlaka okumalısın merakta bıraktığı için okumadan duramıyorsun çok ilginç ve üzücü mutlaka oku bence
Yarın uygun vakitte okurum şuan çok geç saat.
Ama böyle taksit taksit olmazki :SUzun olayı okumaya fırsatım olmadı çok uzun gerçekten. Ama köyün sıkıntılı bir köy olduğu belli tabi. İlk hikaye de hani adamı cidden ürkütür. O mağaraya canlı gidip görmek ilginç olsa gerek.
@Dosi öyle çok korkutucu şeyler gelmedi bana ama bilemiyorum sen ne düşünürsün.
Haftanın konusuyla ilgisi birşeyler çıtlatalım Meşhurrr Kız kulesinden bahsedeceğim ve gizeminden ,sonra gizemli bir camiden bahesedeceğimMerakla heyecanla bekliyorum valla çok ilginç şeyler öğrenmek güzel oldu
2.Bölüm çizgi film saatindeydi rahatça okumuştuk yine niye geceye aldınGündüz bari oku artık Bu kadar korkacaksanız kaldıralım programı 😳
Tamam gün içerisinde okuyup sana detayını aktarırım. Çooook uzundu üşendim gece gece.Ama böyle taksit taksit olmazki :S
Hepsini oku öyle okurum bende
ve etiketi becerememişsin, gelmedi bildirim
Hee birileri beni şikayet etmiş ama ben @pompy den şüpheleniyorum2.Bölüm çizgi film saatindeydi rahatça okumuştuk yine niye geceye aldın
Trt Çocuğu şikayet eden kadın senidemi etti yoksa
Haftanın konusuyla ilgisi birşeyler çıtlatalım Meşhurrr Kız kulesinden bahsedeceğim ve gizeminden ,sonra gizemli bir camiden bahesedeceğim
Hangi gün içerisinde acaba?Tamam gün içerisinde okuyup sana detayını aktarırım. Çooook uzundu üşendim gece gece.