okuyan pek yokmuş zaten
Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısıokuyan pek yokmuş zateno değil de konularda küfür etseler haberimiz olmayacak
ya yok ne kıskanacağım o herifiAma İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı
Geleceği parlak son dönemlerin iyi ismi benceya yok ne kıskanacağım o herifiSadece o kadar yüksek kaliteli insanlar varken bu tarz isimlerin televizyonda bu kadar yer alması üzücü
yapmaaaaGeleceği parlak son dönemlerin iyi ismi bence
Ha sen İlyas'tan bahsediyorsunGel Be Gökyüzümü sende seviyorsundur
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesekHa sen İlyas'tan bahsediyorsunBen de o herifi şey yapıyorsun sandımİlyas olur canım sağlam şarkıcı geleceği bence de var. Karakteri de iyi, temiz adam
ya dur kafam karıştıHhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek
İki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordurya dur kafam karıştı
O herifi tanımıyorum ben ismi Kaan mı ne. Neyse bahsettiğimiz konu İlyas Yalçıntaş üzerine ama aslında Yiğit'in bahsettiği o herif üzerineDikkatli okursan gayet açıklayıcı yazdım
Bana çok normal geliyorİki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordur@XanTier @MasacRE-
Bana çok normal geliyor
Yönetici kutlaması yapmıştık @S.G.A.T. içkilerimize kendi kullandığı madde den attı sanırım hepimiz tuhaflaştık ayollaman boşver onlar ne anlar
Sen zaten bozuktun ama biz de sana çekmeye başladıkbu yeşil renk bozdu bizi
Forumun gördüğü en renkli yönetimiz böylesi daha güzel
bu yeşil renk bozdu bizi
En az 3 ay yeşiliz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?