Konuları Okumadan Yorum Yazmak

Ara ara başlığı görüp atladıgımız oluyor öyle. Bunu yapan arkadaşlarla dalga geçmesi de süper.

Kolay kolay bırakılabilir bir alışkanlık değil

okuyan pek yokmuş zaten
o değil de konularda küfür etseler haberimiz olmayacak
Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı

Ama İlyas konusun da ne bileyim yaaa sende fotoya kıskanan yorum yapmışsınya bilindik ilyas sohbeti yapıyorsunuz sandım adamda @Yiğitt in daha önce attığı fotoların aynısı
ya yok ne kıskanacağım o herifi
Sadece o kadar yüksek kaliteli insanlar varken bu tarz isimlerin televizyonda bu kadar yer alması üzücü

Ha sen İlyas'tan bahsediyorsun
Ben de o herifi şey yapıyorsun sandım
İlyas olur canım sağlam şarkıcı geleceği bence de var. Karakteri de iyi, temiz adam
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek

Reactions: S.G.A.T.
Hhahah siz kimden bahsediyorsunuz ayoll onu desen de sohbet ediyoruz sanıp ben farklı adamdan sen farklı adam dan bahsetmesek
ya dur kafam karıştı

O herifi tanımıyorum ben ismi Kaan mı ne. Neyse bahsettiğimiz konu İlyas Yalçıntaş üzerine ama aslında Yiğit'in bahsettiği o herif üzerine
Dikkatli okursan gayet açıklayıcı yazdım

İki sarhoş kafa güzel güzel anlaşıyoruz yalnız ikimiz den başkası okurkan bu manyaklar ne diyor diye okuyordur
@XanTier @MasacRE-

Reactions: S.G.A.T.