Perşembeden beri yoktun, yani nerdeyse 1 haftadırForuma giriyorum zaten ben ne zaman girmediğimi gördün
Perşembeden beri yoktun, yani nerdeyse 1 haftadırForuma giriyorum zaten ben ne zaman girmediğimi gördün
Sonuca bakmak lazım giriyorum sonuç olarakPerşembeden beri yoktun, yani nerdeyse 1 haftadır
Oylamalarımız 4 güne inince kaçırırsın önemli turlarıSonuca bakmak lazım giriyorum sonuç olarak
Oylamaları pek adil bulmuyorum o yüzden pek önemsemiyorum artık ama yine de gerçekten güzel birini birinci yapmak lazım sen gerekirse müdahale et benceOylamalarımız 4 güne inince kaçırırsın önemli turları
Beren ve Tuba gerçek güzeller ama ikisi olmasın, kim olursa olsunOylamaları pek adil bulmuyorum o yüzden pek önemsemiyorum artık ama yine de gerçekten güzel birini birinci yapmak lazım sen gerekirse müdahale et bence
Onlar olmasın zaten ikisi de güzel evet ama bu oylamada onlardan daha güzelleri varBeren ve Tuba gerçek güzeller ama ikisi olmasın, kim olursa olsunIkiside zaten tattı birincilikleri
işte bu yüzden 1 oy 1 oydur deyip oylamalarda bulunacaksınOnlar olmasın zaten ikisi de güzel evet ama bu oylamada onlardan daha güzelleri var
Foto nerde @kerem 😱Glad 4: e året@Dosi
Öncelikle bu forumda olduğun için mutluyum, hatta şu son aralar samimiyetine güvendiğim nadir kişilerdensin. Bazen çok aktifsin bazende hiç yoksun. Öyle bir yoksun ki bir ara üstüne toprak atacak hale geldik.Enerjik cingöz birisin hatta bir ara enerjinden dolayı bu Zeynep ne cadaloz demiştim.Şu bi gerçek ki burdaki egosu olmayan birkaç kişidensin. O yüzden senle rahat ve açık konuşabiliyorum. Sen hiç değişme olur mu. Nice mutlu günlere, aylara, senelere ve 30.000'lara. Reel hayatında da herşey yolundadır umarım.
Ilk hediyem Düsseldorfta düzenlenen Eurovision 2011'deki 1.'imi hediye ediyorum. Bu şarkıyı çok severek dinlerdim.Ama maalesef 2. oldu.
Nereye kayboldu foto. Yüklemek için binbir türlü uğraşmıştım halbuki. ?
Bilmiyorum, kendi mesajına baksana, ne foto nede ordaki yorum var 😱 sen silseydin 'düzenlendi' yazısı belirirdiNereye kayboldu foto. Yüklemek için binbir türlü uğraşmıştım halbuki. ?
Sen bana konuları açacağın zamanı söyle ben o aralar burada bulunmaya çalışırımişte bu yüzden 1 oy 1 oydur deyip oylamalarda bulunacaksın
Pazartesileri açıyorum. Ha bu arada yeni başka konularla gelecekSen bana konuları açacağın zamanı söyle ben o aralar burada bulunmaya çalışırım
Başka konular derkenPazartesileri açıyorum. Ha bu arada yeni başka konularla gelecekyani hergün gelmelisin
Birazdan görürsün bildirimlere bakarkenBaşka konular derken
GördümBirazdan görürsün bildirimlere bakarkenaçtım
Zahmet etme 😛Gördümbekle de senin şu hediyelerini getireyim
Ettim artıkZahmet etme 😛
sonra konuda fikrini belirtirsin etkinlik hakkında
Hediyelerim harika ??????Ettim artıkForumdaki 4.yılını ve 30 binler kulübüne girmeni kutlarım söz kısmını fazla uzatmayayım zaten biliyorsun seviliyorsun ve hediyelere geçeyim
Türk televizyonlarındaki büyük çöplüğün içerisinde harika bir dizi olan Halka dizisinden hediyeler
Ekli dosyayı görüntüle 67462
Ekli dosyayı görüntüle 67463
Ekli dosyayı görüntüle 67464
Ekli dosyayı görüntüle 67465
Bu çocuğu sevmiyordum ama dinleyince sevmeye başladım güzel şarkıları varmış
Ve Gülşenim
Halka olmasa hediye konusunda sıkıntı yaşayabilirdim iyi kurtardı beni yorumlarına da bakmıştım sanırımHediyelerim harika ??????
Bilal'in Yak şarkısı en sevdiğim ve en fazla dinlediğim şarkıları arasına girdi. Onu beğenmene sevindim. @dreamy de hayranı oldu sonradan
Halka zaten 10 numara hediye (sen benim son 2 bölümdeki yorumlara bak hele, uçtum)
Terzi ??????
Şener'i özledim
Gülşen'in bu şarkısınıda başta sevmezdim ama şimdi fena değil diyorum
Aaaa bilmezmiyim. Sende seviliyorsun
Baktinmi yorumlarıma yani? Forumdaki en uzun yorumlarım, hele 13 o en uzunuHalka olmasa hediye konusunda sıkıntı yaşayabilirdim iyi kurtardı beni yorumlarına da bakmıştım sanırımBilal’i bu şarkıyı dinleyince sevdim zaten aslında bu şarkıyı başkaları dinlerken duymuştum çok da beğenmiştim ama kimin söylediğini bilmiyordum sonra baktım Bilal söylüyormuşayrıca hediyeleri beğenmene sevindim başka bir sözüm kaldı mı sana karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?